متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XXFX

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

៕ #Dialog ―――——— همه چيز از نزديک زشت تره! Paper Towns ―――———―――——――— ᚚ . #XXFX
  2. mel mel

៕ #Dialog ―――——— من همش از خودم ميپرسم، چرا من و تموم كسايي كه دوسشون داریم ادمايی رو انتخاب ميكنيم كه باهامون طوری رفتار ميكنن انگار هيچی نيستيم! The Perks of Being a Wallflower ―――———―――——――— ᚚ . #XXFX
  3. mel mel

៕ #Dialog ―――——— من هم خوشحالم و هم ناراحت و هنوز دارم تلاش ميكنم بفهمم اين چطور ممكنه! The Perks of Being a Wallflower ―――———―――——――— ᚚ . #XXFX
  4. mel mel

៕ #Dialog ―――——— هیچکس بجز تو این اجازه رو نداره که ارزش تورو مشخص کنه! Anne with an E ―――———―――———―― ᚚ . #XXFX
  5. mel mel

៕ #Dialog ―――——— عشق واقعی مثل روحه! همه در موردش صحبت میکنن ولی کمتر کسی دیدتش. Prince Avalanche ―――———―――———―― . #XXFX
  6. mel mel

*احساسی ها که تو هر موقعیتی ترجیح میدن از قلبشون پیروی کنن* همچنان منطقی ها در مواجه با قلبشون : پمپاژت رو بکن زر اضافی نزن #XXFX . ݁ #XXTX . ݁ #فان
  7. mel mel

I wish I could read peoples mind to see if they really like me.. کاش می تونستم ذهن مردم رو بخونم تا ببینم آیا واقعاً منو دوست دارن یا خیر. #Text #XXFX
عقب
بالا