متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XSTP

1. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— - کجا میخوای بری؟ + ناپدید شم. Closer ―――———―――———―― #XSTP
  2. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— Maybe I do not know how to make you feel good, but I can grieve with you :) شاید من بلد نباشم حالتو خوب کنم ولی میتونم باهات غصه بخورم. ―――———―――———―― #XSTP
  3. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— Maybe I do not know how to make you feel good, but I can grieve with you :) شاید من بلد نباشم حالتو خوب کنم ولی میتونم باهات غصه بخورم. ―――———―――———―― #XSTP
  4. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— تمام زندگیم یه اتاق تاریکه... یه اتاق بزرگ و تاریک. BeetleJuice ―――———―――———―― #XSTP
  5. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— تمام زندگیم یه اتاق تاریکه... یه اتاق بزرگ و تاریک. BeetleJuice ―――———―――———―― #XSTP
  6. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— No one notices your sadness until it turns into anger, and then you’re the bad person. هیچ کس متوجه غمت نمیشه تا به خشم تبدیل نشه و بعدشم تو یه آدم بد محسوب میشی. ―――———―――———―― #XSTP
  7. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— No one notices your sadness until it turns into anger, and then you’re the bad person. هیچ کس متوجه غمت نمیشه تا به خشم تبدیل نشه و بعدشم تو یه آدم بد محسوب میشی. ―――———―――———―― #XSTP
  8. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— - تو نمی‌تونی ناراحتم کنی. تو اونقدر مهم نیستی که بتونی ناراحتم کنی. The Reader ―――———―――———―― #XSTP
  9. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— - تو نمی‌تونی ناراحتم کنی. تو اونقدر مهم نیستی که بتونی ناراحتم کنی. The Reader ―――———―――———―― #XSTP
  10. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

...―――—— I feel myself changing. i don’t laugh the same anymore, i don’t smile the same, or talk the same. i’m just tired of everything. احساس می کنم در حال تغییر هستم. من دیگه مثل قبل نمی خندم، همون لبخند همیشگی رو نمیزنم، یا همون شکلی حرف نمی زنم. من فقط از همه چیز خسته ام. ―――———―――———――...
عقب
بالا