کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دریای من با دستِ تو خاکستر اندوه شد انقدر سنگ انداختی تا رفته رفته کوه شد #آقای_افشاری واقعا چه‌جوری انقدر قشنگ شعر میگه؟ سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ حال دلتون خوب انصافا اگر زیاد بخونید و نظر بذارید تا ساعت ۲۳:۰۰ پنج‌تا نظر... یه پست دیگه هم می‌ذارم دوستتون دارم...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین حالا که فاتح نیستی کوهو پر از باروت کن دریا همین نزدیکیاست خاکسترم رو فوت کن #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون قصه رو بیشتر بخونید... نظر بدید... دوباره هم پست می‌ذارم پست ۲ از ... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین تمام بادنماهای شهر می‌دانند به فتح بام تو این بادبادک آمد و رفت #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ تعداد پست‌گذاری به همت شما بستگی داره... :xt3:بهله بهله دوستتون دارم حال دلتون خوب پست ۱ از ... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم...
  4. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین یکی برید و یکی دوخت جامه بهتر از این؟ رسیدم و نرسیدم ادامه بهتر از این؟ #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از دودواسکاچی آقا اصلا شرطی، اگر واقعا پنج‌تا نظر تا ساعت ۲۳:۰۰ برام بنویسید، یه پست دیگه هم می‌ذارم #حال_دلتون_خوب پست ۴ از ۴ _______________________ جهت مشاهده متن کامل...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین و بازمانده ی دنیای درد ما بودیم کسی که دید و فراموش کرد ما بودیم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ شما جای نجوا بودید به چاووش اجازه‌ی حرف زدن می‌دادید؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۴ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین کسی به مشق درست آفرین نخواهد گفت حساب اشک به‌جز آستین نخواهد داد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... خواستم بگم چرا فامیلی خانم وکیل "اِشراقی"ه یه رمان آنلاینی بود به نام "در امتداد باران" که بر اساس سرگذشت واقعی بود... دختر قصه "باران اشراقی" وکیل بود و با اینکه خیلی دیر...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین زبان سوخته‌ی جنگل بلوط منم وَ پشت جاذبه‌ها، سیب در سقوط منم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ آقا من هی اومدم پست بذارم، هی نشد... ولی الآن اومدم می‌خواستم پست شرطی بذارم ولی می‌ذارم به عهده‌ی دل خودتون... اگر دوست داشتید برام بنویسید، اگر دوست نداشتید هم که...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین و بازمانده‌ی دنیای درد ما بودیم کسی که دید و فراموش کرد ما بودیم #آقای_افشاری من به طرز عجیبی هیچ‌وقت فراموشم نمیشه سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ به خاطر نظرهای قشنگتون و همراهیتون یه پست آوردم. حال دلتون خوب پست یدونه‌ای _______________________ جهت مشاهده متن کامل...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین همیشه روی سخن عشق بود، حالا نه سلاح آخر من عشق بود، حالا نه #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ چون برام نظرهای قشنگ قشنگ نوشتید یا فقط بهم گفتید که هستید:intlove:گفتم بیام یدونه پست بذارم که بگم ممنونتونم:x3: حال دلتون خوب... پست یدونه‌ای _____________________...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین ای عشق مرحمت کن و دلتنگ ما نباش نفرین و آفرین تو را هم شنیده‌ایم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ الهی حال دلتون خوب باشه... میگم نظری دارید؟ میشه برام بنویسید؟ حتی اگر یه کلمه‌س و در رابطه با بیت پست قبل، شیرین و تلخ بسی بسیار شنیدیم شنیدیم شنیدیم دوستتون...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین شیرین و تلخ عالم و آدم شنیده‌ایم آری اگر زیاد، اگر کم شنیده‌ایم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ تو این قصه هم چون برام نظرهای قشنگ قشنگ گذاشتید، انرژی گرفتم که بنویسم... الهی که دوستشون داشته باشید. حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ _________________________ جهت...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین اگرچه این همه سخت است نازنین بپذیر دلم به کار تو باشد، سرم به کار خودم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از دودواسکاچی... حالتون چطوره؟ ببینید نظر بدید من چه‌قدر بچه‌ی خوبی میشم و همین‌جوری می‌نویسم:x3: ج حال دلتون خوب... برام دعا کنید مهربونا... پست ۳ از ۳...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین با کمی خنده گفت خواهم رفت عشق کارش همیشه تهدید است #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید چه‌قدر دوستتون دارم؟ این قصه همون‌جوری که قول داده عاشقانه‌ش خیلی موازی با جنایی‌ش میره جلو... حال دلتون خوب دوستتون دارم... پست ۲ از ۳...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین تو لذت مکاشفه در غارهای م**س.ت من قفل زنگ‌خورده جامانده بر دری #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ چون برام نظرهای قشنگ قشنگ گذاشتید انگیزه گرفتم که بنویسم... برای همین با سه‌تا پست اومدم... حال دلتون خوب... پست ۱ از ۳ ________________________ جهت مشاهده متن کامل...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین کنار شمع نشستند و راز می‌گفتند نگاه کردم و آتش برآمد از دودم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون و حال دلتون خوب دوستتون دارم وَ اگر نظرتون رو برام بنویسید، کیف می‌کنم حال دلتون خوب... پست ۵ از ۳ گِرویی _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل...
عقب
بالا