کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین در ساعت من عقربه‌ها می‌چرخند تا قهوه‌ی انتظار را هم بزنند #آقای_افشاری از نظر من قهوه فقط بوش، اصلا نمی‌تونم با طعمش کنار بیام. فقط کاپوچینو:xt3: سلام به روی ماهتون که‌... حالتون چطوره؟ نمی‌دونم چرا از قهوه گفتم ولی گرسنه‌م شد؟!:rof1lmao: حال دلتون خوب پست ۴ از ...
  2. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین بازیچه‌ی دنیای پلیدی شده بود سرخورده‌ی احساس جدیدی شده بود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... چون نیتی که بالای پست اول گفتم رو می‌خواستم عملی کنم، چشمام شده کاسه‌ی خون، داره می‌سوزه‌ها! حال دلتون خوب پست ۳ از ... ____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین شاید که قطار کهنه‌ای بود دلت... شاید دلم ایستگاه راه‌آهن بود... #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... میگم اسفند شدها! توجه کردید؟ تعجب کردید؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ... _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین کار دل تو گذشتن و رفتن بود کار دل من ماندن و جان کندن بود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم دیشب و امشب فقط دودواسکاچی نوشتم، چون دیشب تو اعلان‌ها دیدم نوشته تا ده اسفند وقت ثبت‌نامه و پنجاه‌وپنج پارت برای شرکت کردن تو مسابقه کافیه. هرچند فکر نمی‌کنم به اون...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین میان پیچ‌وخم سال‌های عشق و وبا مرا به پرسه زدن‌های دلبخواه بکش #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ببخشید که دیر جواب پیام دادم یا زیاد ننوشتم، یکم برنامه‌هام اون‌طور که می‌خواستم پیش نرفت:xt3: دوستتون دارم حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ ________________________...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین برای من بغل برف جای پا بگذار و در ادامه‌ی تصویر پرتگاه بکش #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ممنونم که برام پیام نوشتید و حدس‌هاتون رو بهم گفتید... متفق‌القول نظرتون این بود که ماجرای اسکاچی به بچگی نجوا برمی‌گرده... بذارید به این پیش‌بینی هفت امتیاز بدیم تا...
عقب
بالا