متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مطمئنم بار اول نیست که در همین بن بست ترکم می‌کنی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... میگم حالتون چطوره؟ عشق دو پهلو رو دوست دارید؟ موردعلاقه‌تونه؟ خوبه که دوباره دارم عاشقانه می‌نویسم؟ البته فکر کنم باید بذارم عاشقانه، درام بعد اجتماعی حال دلتون خوب... دوستتون دارم... پست ۵ از...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین در جهانی دیگر آیا چندبار یک‌دگر را دیده و نشناختیم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم برای همدیگه خیلی دعا کنیم... حال دلتون خوب... دوستتون دارم... پست ۴ از ۷ شاید _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :green-heart:اللهم عجل لولیک...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین قلب ما روزی پس از این روزها گوی سرخ پیشگویان می‌شود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ میگم پست‌ها زیاده ها! منتظر پیام‌های قشنگتون هستم... یه‌جوری پیام بذارید که انرژی بگیرم و ادامه‌ش رو بنویسم. دوستتون دارم... حال دلتون خوب... پست ۳ از ۷ شاید...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین قصه‌ی ما قصه‌ی امروز نیست پیش از این‌ها اتفاق افتاده‌ایم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ببخشید فاصله زمان بین پست‌گذاری زیاد شد:xt3: دوستتون دارم... حال دلتون خوب... پست ۲ از ۷ شاید ___________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین می‌توان با این تصور شاد بود قلب های ما اگر بیگانه‌اند نسخه‌های دیگری از ما هنوز در جهان دیگری هم‌خانه‌اند #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ می‌خواستم شیش هفت‌تا پست بعد رو طی سه شب آینده بذارم ولی چون می‌خوام قصه یکم براتون واضح‌تر بشه، همه رو با...
  6. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین سال‌هایی دور در جایی که نیست از خزانی زرد برگشتم به تو از میان گرگ و میش عابران در غروبی سرد برگشتم به تو #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از دودو اسکاچی... حالتون چطوره؟ میگم عشق دو پهلو رو می‌خونید؟ میشه بخونیدش؟ ژانر جنایی این قصه رو دوست دارید؟ حال دلتون خوب... دوستتون...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین پشت سر آغوش ما جامانده بود ساعت خاموش ما جامانده بود دوستت دارم شبیه پنبه ای تا ابد در گوش ما جا مانده بود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم میشه خیلی خیلی خیلی برای همدیگه دعا کنیم؟ هوم؟ می‌دونستید دعاهاتون می‌گیره و خیلی گره وا می‌کنه؟ حال دلتون خوب...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین رد شدیم و سایه هامان رد نشد رد شدیم اما صدامان رد نشد از میان کوچه های همهمه رد شدیم و جای پامان رد نشد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ شما هم مثل من دلتون از اون سیلی خنک شد؟ حدسی راجع به قاتل جلیقه دارید؟ پست ۱ از ۳ _________________________ جهت...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین دوزخ‌تر از آغوشِ تو جایی برای من نبود یک عمر موندم پای تو پاداش من رفتن نبود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حال دلتون چطوره؟ میگم می‌دونید چقدر دوستتون دارم دیگه؟ حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین دریای من با دستِ تو خاکستر اندوه شد انقدر سنگ انداختی تا رفته رفته کوه شد #آقای_افشاری سلام به روی ماه خوشگلتون:intlove:... حالتون چطوره؟ خیلی خیلی برام باارزش بود که به خاطر حرف‌هام به پروفایلم سر زدید و برام پیام نوشتید:intlove: ممنون نگاهتونم...:big-hug::green-heart: حال...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین دلخوش به چیزی نیستم این برزخ‌و زیبا نکن با مشت می‌کوبم به در بشناسم اما وا نکن #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ برای دل‌های همدیگه دعا کنیم. حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :green-heart:اللهم عجل...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین با چشم‌های مه زده هر روز خوابم می‌کنی من کوهِ یخ بودم ولی داری مذابم می‌کنی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از دودو اسکاچی... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم ممنونم که برام پیام نوشتید... خیلی کارتون برام باارزش بود. حال دلتون خوب... دوستتون دارم... پست ۱ از ۳...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین من به این عذاب، تن فروختم با تو یخ زدم، بی تو سوختم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ هوم؟ واقعنی؟ الهی حال دلتون خوب و روشن و خوش‌رنگ باشه... برای دل‌های همدیگه دعا کنیم. اِهِم... اِهِم... در راستای درخواست‌های متعدد من برای نظر گذاشتن شما...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین واسه رد شدن کار ساده کن از غرور من استفاده کن #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم خیلی التماس دعا دارم... برای همدیگه دعا کنیم... حال دلتون خیلی خوب... دوستتون دارم... پست ۱ از ۲ ____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین از یه جا به بعد زخم می‌خوری از یه جا به بعد دیگه می‌بری #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ یه مقایسه‌ای بین قصه‌هام انجام دادم، بعدا تو پروفایلم می‌نویسم براتون. دوستتون دارم... حال دلتون خوب... برای همدیگه دعا کنیم:green-heart: پست ۲ از ۲...
عقب
بالا