کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین کابوس ردپای تو را خواب دیده‌ام از هرچه بگذریم... مبادا که بگذری! #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از پست در وقت اضافه حال دلتون خوب پست ۴ از ۳ گِرویی _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: راستی کارهای دانشگاهم...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دو سایه در ته یک کوچه می‌رسید به‌هم و من به اول بن‌بست فکر می‌کردم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ قرارمون پنج تا شیش پیام تا ساعت ۰۰:۰۰ بود، فقط چهارتا از دوست‌داشتنی‌هام برام پیام نوشتن ولی چون برام خیلی باارزش بود اومدم که دوتا پست بذارم، بعد دیدم به این...
  3. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین بگذار به حال بهتری گریه کنم بنشینم و بی‌دردسری گریه کنم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ چهارتا از شما دوست‌داشتنی‌ها برام پیام نوشتید که خیلی برام باارزش بود... ممنونتونم من میگم الوعده وفا... منتظر نظر بقیه‌ی دوست‌داشتنی‌هام هم هستم. حال دلتون خوب پست ۳...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین نفس که می‌کشی انگار شهد می‌ریزی قدم که می‌زنی انگار شعر می‌سابی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ قصه رو دوست دارید؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ گرویی (اگر بیشتر از شیش هم نه، پنج نفر برام پیام بنویسن، پست سوم رو می‌ذارم، اگر شیش‌تا باشید، چهارمی رو هم...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل می‌گفت که سهم من و تو دلتنگی‌ست عشق فرمود: نباید به مساوا برسد! #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ سه‌تا پست داریم ولی پست گروئه، اگر برام نظر بنویسید، بیشتر از شش نفر، پست سوم رو هم تا شب آپلود می‌کنم دوستتون دارم و حال دلتون خوب... پست ۱ از ۳ گِرویی...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین چه چیز کار مرا با تو می‌کشد به جنون منم که سد شده‌ام یا تویی که سیلابی؟ #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ پست سوم پیش من گرو می‌مونه تا نظر بذارید دیگه دارم از همه‌ی روش‌هام برای به حرف آوردن شما استفاده می‌کنم. حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ ________________________...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین دهان گشوده‌ای و حرف می‌زنی با خود به خواب می‌رود آهنگ‌های مهتابی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ از اون قشنگایی که برام پیام نوشتن، ممنونم از همه‌ی شماهایی که می‌خونید هم ممنونم دوستتون دارم و حال دلتون خوب... پست ۱ از ۳ _________________________ جهت...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین در کوچه‌های مه‌زده دنبال من نیا شاید به گرگ ختم شود ردپای من #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون قشنگ‌ها... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم همچنااااااان استوار بر نظر ندادن می‌مونید؟ واقعا ذوقم برای نوشتن کم میشه وقتی هیچی نمی‌گید. از همه‌ی مهربونایی که برام پیام نوشتن هم خیلی خیلی...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین از ناخدای گمشده پارو گرفته‌ام پهلوی چشم‌های تو پهلو گرفته‌ام #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ امروز رفتم انقلاب دوباره کتاب شعر خریدم:rof1lmao::rof1lmao: بیت بالا هم از کتاب جدیده حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ ____________________________ جهت مشاهده متن کامل...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین گفته بودم که تو را دوست ندارم دیگر درد آن‌جا که عمیق است به حاشا برسد... #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ حال دلتون خوب و دوستتون دارم خوشحال میشم نظرهای قشنگتون رو بهم بگید:big-hug: پست ۲ از ۲ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین تمام شهر به بن بست خورده است و دریغ تو هم که پنجره بودی به دره باز شدی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ دوستتون دارم پست ۱ از ۲ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :green-heart:اللهم عجل لولیک الفرج:green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین پشت سر من در خیابانی که نیست زیر باران باز می گردم به تو #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ تقدیم به مهربونیت @《Fatemeh》 ممنون که همیشه زحمت تبلیغ قصه‌ها رو می‌کشی:big-hug::xt3: حال دلتون خوب... و دوستتون دارم... پست ۳ از ۳...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین پشت سر من با تو در میدان شهر پشت سر من با تو در یک خانه‌ام #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ میگم قصه رو دوست دارید؟ ممنونم که نظرهای قشنگتون رو برام می‌نویسید:kissym::kissym: پست ۲ از ۳ ________________________ :green-heart:اللهم عجل لولیک...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین دوستت دارم شبیه پنبه‌ای تا ابد در گوش ما جا مانده بود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ به چند دلیل دیر اومدم؟ اول اینکه یدفعه استادم شنبه تو گروه پیام گذاشت که چهارشنبه ارائه سمیناره. دوم اینکه اگر خیلی پست می‌ذاشتم، به روزگار اسکاچی و اورارتو دچار می‌شدم که...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین شرط می‌بندم نمی‌دانی خودت چندمین بار است ترکم می‌کنی #آقای_افشاری سلام به روی ماه مهربونتون از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ میگم میشه قصه رو به بقیه هم معرفی کنید تا بخونن؟ حقیقتش من تو تبلیغ تنبل و پچمکم:xt3: قصه رو دوست دارید؟ میشه نظرهای قشنگتون رو برام بنویسید؟ دوستتون...
عقب
بالا