کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین یکی برید و یکی دوخت جامه بهتر از این؟ رسیدم و نرسیدم ادامه بهتر از این؟ #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از دودواسکاچی آقا اصلا شرطی، اگر واقعا پنج‌تا نظر تا ساعت ۲۳:۰۰ برام بنویسید، یه پست دیگه هم می‌ذارم #حال_دلتون_خوب پست ۴ از ۴ _______________________ جهت مشاهده متن کامل...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین و بازمانده ی دنیای درد ما بودیم کسی که دید و فراموش کرد ما بودیم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ شما جای نجوا بودید به چاووش اجازه‌ی حرف زدن می‌دادید؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ۴ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین کسی به مشق درست آفرین نخواهد گفت حساب اشک به‌جز آستین نخواهد داد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... خواستم بگم چرا فامیلی خانم وکیل "اِشراقی"ه یه رمان آنلاینی بود به نام "در امتداد باران" که بر اساس سرگذشت واقعی بود... دختر قصه "باران اشراقی" وکیل بود و با اینکه خیلی دیر...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین زبان سوخته‌ی جنگل بلوط منم وَ پشت جاذبه‌ها، سیب در سقوط منم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ آقا من هی اومدم پست بذارم، هی نشد... ولی الآن اومدم می‌خواستم پست شرطی بذارم ولی می‌ذارم به عهده‌ی دل خودتون... اگر دوست داشتید برام بنویسید، اگر دوست نداشتید هم که...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین همیشه روی سخن عشق بود، حالا نه سلاح آخر من عشق بود، حالا نه #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ چون برام نظرهای قشنگ قشنگ نوشتید یا فقط بهم گفتید که هستید:intlove:گفتم بیام یدونه پست بذارم که بگم ممنونتونم:x3: حال دلتون خوب... پست یدونه‌ای _____________________...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین اگرچه این همه سخت است نازنین بپذیر دلم به کار تو باشد، سرم به کار خودم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از دودواسکاچی... حالتون چطوره؟ ببینید نظر بدید من چه‌قدر بچه‌ی خوبی میشم و همین‌جوری می‌نویسم:x3: ج حال دلتون خوب... برام دعا کنید مهربونا... پست ۳ از ۳...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین با کمی خنده گفت خواهم رفت عشق کارش همیشه تهدید است #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید چه‌قدر دوستتون دارم؟ این قصه همون‌جوری که قول داده عاشقانه‌ش خیلی موازی با جنایی‌ش میره جلو... حال دلتون خوب دوستتون دارم... پست ۲ از ۳...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین تو لذت مکاشفه در غارهای م**س.ت من قفل زنگ‌خورده جامانده بر دری #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ چون برام نظرهای قشنگ قشنگ گذاشتید انگیزه گرفتم که بنویسم... برای همین با سه‌تا پست اومدم... حال دلتون خوب... پست ۱ از ۳ ________________________ جهت مشاهده متن کامل...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین بگذار به حال بهتری گریه کنم بنشینم و بی‌دردسری گریه کنم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ چهارتا از شما دوست‌داشتنی‌ها برام پیام نوشتید که خیلی برام باارزش بود... ممنونتونم من میگم الوعده وفا... منتظر نظر بقیه‌ی دوست‌داشتنی‌هام هم هستم. حال دلتون خوب پست ۳...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین چه چیز کار مرا با تو می‌کشد به جنون منم که سد شده‌ام یا تویی که سیلابی؟ #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ پست سوم پیش من گرو می‌مونه تا نظر بذارید دیگه دارم از همه‌ی روش‌هام برای به حرف آوردن شما استفاده می‌کنم. حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ ________________________...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین دهان گشوده‌ای و حرف می‌زنی با خود به خواب می‌رود آهنگ‌های مهتابی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ از اون قشنگایی که برام پیام نوشتن، ممنونم از همه‌ی شماهایی که می‌خونید هم ممنونم دوستتون دارم و حال دلتون خوب... پست ۱ از ۳ _________________________ جهت...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین سال‌هایی دور در جایی که نیست از خزانی زرد برگشتم به تو از میان گرگ و میش عابران در غروبی سرد برگشتم به تو #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از دودو اسکاچی... حالتون چطوره؟ میگم عشق دو پهلو رو می‌خونید؟ میشه بخونیدش؟ ژانر جنایی این قصه رو دوست دارید؟ حال دلتون خوب... دوستتون...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین پشت سر آغوش ما جامانده بود ساعت خاموش ما جامانده بود دوستت دارم شبیه پنبه ای تا ابد در گوش ما جا مانده بود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم میشه خیلی خیلی خیلی برای همدیگه دعا کنیم؟ هوم؟ می‌دونستید دعاهاتون می‌گیره و خیلی گره وا می‌کنه؟ حال دلتون خوب...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین رد شدیم و سایه هامان رد نشد رد شدیم اما صدامان رد نشد از میان کوچه های همهمه رد شدیم و جای پامان رد نشد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ شما هم مثل من دلتون از اون سیلی خنک شد؟ حدسی راجع به قاتل جلیقه دارید؟ پست ۱ از ۳ _________________________ جهت...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین دلخوش به چیزی نیستم این برزخ‌و زیبا نکن با مشت می‌کوبم به در بشناسم اما وا نکن #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ برای دل‌های همدیگه دعا کنیم. حال دلتون خوب... پست ۲ از ۳ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :green-heart:اللهم عجل...
عقب
بالا