متود بازگشت به خواب:
شاید بعضیا برای انجام شیفت به صورت هوشیار اغاز مشکلاتی مثل سروصدا یا حواس پرتی داشته باشن.
در این متد احتمال حواس پرتی خیلی کمه و تایمش هم معمولا زمانی انجام میشه که همه خوابن و سروصدایی نیست.
شما باید پنج ساعت بعد از به خواب رفتن بیدار شید.
مثلا اگه ساعت ۱۲ میخوابید باید...
متود پل
یه جنگلیو تصور میکنین که یه پل داره
شما اول پل هستید و یه سرباز کنارتون خوابه
وقتی میخواید از پل عبور کنید سرباز بیدار میشه و به شما میگه که چه کسی هستی و برای چی میخوای عبور کنی(شما شخصیت دی ارتونو میگید و میگید میخوام برم چون دنیام اونوره پله)
اون همراه شما میاد و اخر پل به یه قصر...
متود «من»
این متود اینجوریه که شما اول مدیتیشن میکنید و اسکریپت رو یه دور میخونید.
بعد هر جور راحتید دراز میکشید و تنها کاری که میکنید به خودتون تلقین میکنید که توی dr هستید.
مثل تلقین های زیر:
من میتوانم تغییر مکان دهم.
من اماده تغییر مکان هستم.
من میتوانم واقعیت هارا به راحتی تغییر دهم.
من...
متود هواپیما
1_تصور کنید که میرید سوار یه هواپیما میشید،کیفتون رو بزارید بالا سرتون،رو صندلی بشینید،و چند لحظه آروم بگیرید.
2_شما همونجا از 1 تا 100 یا برعکس می شمارید و بینشون جملات انگیزشی میگید وقتی علامت هاتون ظاهر شد هواپیما تکون میخوره.
3_هر چقدر علائم زیاد تر شدن تکون خوردن هواپیما...
متود تاب
این متود تصور و تمرکز قوی میخواد که بتونید به درستی انجامش بدید.اگه خوب پیش برید همون دفعه اول هم شیفت میشید.
برید دراز بکشید و اعضای بدنتون رو بی حس کنید.
بعد تصور کنید که رو یک تاب نشستید و اولش با سرعت آهسته تاب میخورید.
بچه ها واقعا باید رو کار تمرکز داشته باشید و تاب و تکون...
آموزش شیفت شدن در سه دقیقه(متودِ ساعت)
شما قبل خوابتون چنتا ویژوال ببینید و اسکریپتتون رو بخونید.
بعد ازینکه خوندینش صداهایی که ممکنه تو drتون زیاد شنیده بشن رو به خاطر بیارید.و بعد برید دانلودش کنید.
مثلا شاید یکیتون یه جایی بره که ترافیک زیاده و خب باید دنبال صدای خیابونای شلوغ و ماشینو...
متود تشنه:
یه متد آسونه که خودم ساختمش خیلی آسونه و اگه تمرکز و انرژی داشته باشید به راحتی شیفت میشید.
تا چهار ساعت قبل از شیفت به هیچ وجه آب نخورید و غذاها و میوه هایی که آب زیادی دارن مصرف نکنید.
اگه چیز های شور برای افزایش تشنگی بخورید بهتره.
دراز بکشید و خودتون رو در dr در حال نوشیدن آب...
متود بازگشت به خواب:
شاید بعضیا برای انجام شیفت به صورت هوشیار اغاز مشکلاتی مثل سروصدا یا حواس پرتی داشته باشن.
در این متد احتمال حواس پرتی خیلی کمه و تایمش هم معمولا زمانی انجام میشه که همه خوابن و سروصدایی نیست.
شما باید پنج ساعت بعد از به خواب رفتن بیدار شید.
مثلا اگه ساعت ۱۲ میخوابید...
متود پل
یه جنگلیو تصور میکنین که یه پل داره
شما اول پل هستید و یه سرباز کنارتون خوابه
وقتی میخواید از پل عبور کنید سرباز بیدار میشه و به شما میگه که چه کسی هستی و برای چی میخوای عبور کنی(شما شخصیت دی ارتونو میگید و میگید میخوام برم چون دنیام اونوره پله)
اون همراه شما میاد و اخر پل به یه قصر...
متود دفترچه خاطرات
این متود بیشتر برای کسایی خوبه که میخوان به هاگوارتز شیفت کنن.
قبلش چند دقیقه مدیتیشن کنید
بعد چشماتون رو ببندید و تصور کنید روی یه صندلی نشستید که جلوتون یه میزه و دفترچه خاطرات تام ریدل جلوتونه.
یه خودکار توی دستتون دارید دفترچه رو باز می کنید و توش می نویسید من میخوام...
متود تونل
قبلش یه لیوان آب بخورید و مدیتیشن کنید .
تصور کنید توی یه ماشینید که تو یه جاده در حال حرکته و شما رانندش هستید .
بعد از چند دقیقه به یه تونل می رسید .خیلی تاریکه واردش میشید وقتی علائمتون ظاهر شد تونل یکم روشن میشه . وقتی نور سفید دیدید ته تونل معلوم میشه که دی ار تونه وقتی به ته...
متود تلویزیون
1. شما باید در حالت ستاره دریایی دراز بکشید و آرام باشید
2. شروع به تصور کردن نحوه تماشای تلویزیون کنید
3. شما در حال تماشای یک کانال از واقعیت Dr خود هستید ، جایی که لحظات شاد / غم انگیزی را می بینید که می توانند برای شما اتفاق بیفتند یا می توانند رخ دهند
4- حال تصور...
متود گیمر
1_مدیتیشن کنید
2_چشماتون رو ببندید
3_تصور کنید روی صندلی گیمینگتون نشستید و پی سیتون یا تلویزیون جلوتونه
4_دستگاهتون رو روشن میکنید و وارد لیست بازی هاتون میشید
5_توی بازی ها یه بازی هست به اسم دی ار که تصویر دی ار شما روشه
6_بازش میکنید ولی باید دانلود بشه حالا خودتون تا ۱۰۰...
متود هواپیما
1_تصور کنید که میرید سوار یه هواپیما میشید،کیفتون رو بزارید بالا سرتون،رو صندلی بشینید،و چند لحظه آروم بگیرید.
2_شما همونجا از 1 تا 100 یا برعکس می شمارید و بینشون جملات انگیزشی میگید وقتی علامت هاتون ظاهر شد هواپیما تکون میخوره.
3_هر چقدر علائم زیاد تر شدن تکون خوردن هواپیما هم...