متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ type5

1. اِنزوا؛

انیاگرام فکت‌های کلی تایپ‌های انیاگرام

• هفت خان رستم #type5 و #type6 در روابط و محیط کاری :هردو تیپ شخصیتی، ذهن‌گرا هستن. از این رو فضای همکاری‌شون خشک و بی‌انعطافه. ایده پردازی‌هاشون خیلی راحت جای عمل رو می‌گیره و جریان‌های ناب تجربـه به دلیل پرهیز شرکا، از ریشه خشک می‌شه. هم تیپ پنج، و هم تیپ شش، جزو شخصیت‌های ترسوی اِنیاگرام...
  2. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

‌‌ادامه‌ی: #ISTJ های #type5 بخش دوم: ذهن تحلیل‌گری دارن و به طور عمیق راجب مسائل مختلف فکر می‌کنن. اغلب مشاهده‌گر‌های دقیقی هستن که یه گوشه میشینن و اتفاقات رو زیر نظر می‌گیرن. وقتایی که کسی راجب تخصص یا چیزی که توش اطلاعات زیادی دارن می‌پرسه خیلی خوشحال میشن و همینطور آدمای صبور و آرومی هم هستن.
  3. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

‌‌این قسمت: #ISTJ های #type5 این افراد تمایل زیادی به جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات و تخصص پیدا کردن توی زمینه‌های خاص دارن. عمل‌گرا هستن و دنبال راه‌حل های منطقی برای مسائل می‌زدن. به استقلال خیلی اهمیت میدن و از اینکه به بقیه محتاج بشن متنفرن.
  4. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

• کلاس تابستانی پیشنهادی برای #type5 انیاگرام این افراد به یادگیری و تحقیق علاقه دارن. کلاس‌های علمی، فناوری یا فلسفه می‌تونه براشون مناسب باشه.
  5. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

‌‌ادامه‌ی: #INFP های #type5 بخش دوم: این افراد رابطه خوبی با احساساتشون ندارن و دوست دارن اون‌ها رو سرکوب کنن اما موفق نیستن، همینطور ترس از وابسته شدن باعث میشه که نتونن از روابط دوستانه خودشون لذت ببرن و دچار وسواس فکری بشن.
  6. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

‌‌این قسمت: #INFP های #type5 این افراد ذهن کنجکاو و جستجوگری دارن که همیشه دنبال یادگیری هست و از ایده‌ها و مفاهیم جدید استقبال می‌کنن، افراد مستقلی هستن که تنهایی رو بیشتر از بودن با جمع می‌پسندن اما توانایی خوبی برای ارتباط برقرار کردن دارن. دنبال تایید و توجه دیگران نیستن و می‌خوان اونطوری...
  7. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

افراد تیپ پنج در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟ • حالت ناسالم #type5 بخش دوم: این دسته به دلیل افکار و ایده‌های وحشتناکی که تو ذهن خودشون دارن، دچار ترس و اضطراب میشن و اغلب درگیر فوبیا هستن.
  8. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

افراد تیپ پنج در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟ • حالت ناسالم #type5 بخش اول: منزوی، دور از واقعیت و پوچ گرا هستن. مخالف دلبستگی‌های اجتماعین و هرگونه دلبستگی رو رد و دفع میکنن.
  9. Amin~

Type9 مسالمت‌جو | Type9

• ویژگی‌های زوج #type5 و #type9 در روابط کاری بخش پنجم: مولد بودن، پیرو قانون اینرسیه؛ اگه حرکتی وجود داشته باشه، تحرک ادامه پیدا میکنه ولی وقتی سکون حاکم بشه، دیگه تحرکی وجود نداره. اگه تحرک حاکم بشه، بلافاصله بعد از تموم شدن کاری، هدف تازه ای تعیین میشه و چرخۀ پویایی ادامه پیدا میکنه ولی اگه...
  10. Amin~

Type5 جستجوگر | Type5

بنده یه #type5 هستم من وسایلی که میدونم تمام روز لازمم میشه رو همیشه کنار خودم گذاشتم و بقیه معتقد هستن که شلخته بازیه ولی اینجوری لازم نیست برای کاری از جام پاشم و این مورد، هم برای خانوادم و هم دوستم عجیبه و منو تنبل خطاب میکنن:| ولی خودم معتقدم که از مغزم استفاده کردم و اینجوری اون زمانی که...
  11. Amin~

Type5 جستجوگر | Type5

• زوج #type5 و #type6 توی زندگی مشترک چطوری دووم میارن؟ فصل دوم؛ بخش چهارم: اگه موضوع رو از یک زاویه دیگه بررسی کنیم، سؤال طلبکارانه تیپ شش با مضمونی از قبیل «هنوزم عاشقمی؟» در حقیقت، یه برون‌ریزیِ حقیقی و صادقانه‌اس. تیپ ششی‌ها به اطمینان خاطر و قوت قلب نیاز دارن؛ چونکه بابت از دست دادن کسی که...
  12. Amin~

Type5 جستجوگر | Type5

• زوج #type5 و #type6 توی زندگی مشترک چطوری دووم میارن؟ فصل دوم؛ بخش پنجم: این زن و شوهر، گاهی اوقات فکر می‌کنن بهتره این زندگی رو ترک کنن. اصولا تیپ پنج خیلی راحت میگه: «من بدون اونم می‌تونم زندگی کنم.» در صورتی که تیپ شش یا می‌مونه و می‌جنگه یا فرار می‌کنه و برای همیشه ناپدید میشه.
  13. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

• کتاب آموزشی برای #type5 کتاب "آن چه باید بشود" یک کتاب فلسفی عالی هست که میتونه تیپ پنج رو به فکر کردن تشویق کنه. این کتاب روش بحث و تفکر و جستجوی مفهومی در زندگی رو می‌آموزه.
  14. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

• اگر انیاگرام بخواد یک شغل برای #type5 انتخاب کنه اون شغل چیه؟ به دلیل توانایی تحلیل و بازبینی علمی این تیپ، ممکنه یک مهندس برنامه نویس، یک دانشمند در حوزه علم کامپیوتر، یک مدیر تولید یا مدیر پیشرفت تکنولوژی بشه.
  15. Seta~

Type5 جستجوگر | Type5

• یه #type5 چطور ارتباط برقرار می‌کنه؟ با حرف‌های بیهوده و روزمره اذیت میشن.
عقب
بالا