• هفت خان رستم #type5 و #type6 در روابط و محیط کاری
:هردو تیپ شخصیتی، ذهنگرا هستن. از این رو فضای همکاریشون خشک و بیانعطافه. ایده پردازیهاشون خیلی راحت جای عمل رو میگیره و جریانهای ناب تجربـه به دلیل پرهیز شرکا، از ریشه خشک میشه. هم تیپ پنج، و هم تیپ شش، جزو شخصیتهای ترسوی اِنیاگرام...
ادامهی: #ISTJ های #type5
بخش دوم: ذهن تحلیلگری دارن و به طور عمیق راجب مسائل مختلف فکر میکنن. اغلب مشاهدهگرهای دقیقی هستن که یه گوشه میشینن و اتفاقات رو زیر نظر میگیرن. وقتایی که کسی راجب تخصص یا چیزی که توش اطلاعات زیادی دارن میپرسه خیلی خوشحال میشن و همینطور آدمای صبور و آرومی هم هستن.
این قسمت: #ISTJ های #type5
این افراد تمایل زیادی به جمعآوری و تحلیل اطلاعات و تخصص پیدا کردن توی زمینههای خاص دارن. عملگرا هستن و دنبال راهحل های منطقی برای مسائل میزدن. به استقلال خیلی اهمیت میدن و از اینکه به بقیه محتاج بشن متنفرن.
ادامهی: #INFP های #type5
بخش دوم: این افراد رابطه خوبی با احساساتشون ندارن و دوست دارن اونها رو سرکوب کنن اما موفق نیستن، همینطور ترس از وابسته شدن باعث میشه که نتونن از روابط دوستانه خودشون لذت ببرن و دچار وسواس فکری بشن.
این قسمت: #INFP های #type5
این افراد ذهن کنجکاو و جستجوگری دارن که همیشه دنبال یادگیری هست و از ایدهها و مفاهیم جدید استقبال میکنن، افراد مستقلی هستن که تنهایی رو بیشتر از بودن با جمع میپسندن اما توانایی خوبی برای ارتباط برقرار کردن دارن. دنبال تایید و توجه دیگران نیستن و میخوان اونطوری...
افراد تیپ پنج در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟
• حالت ناسالم #type5
بخش دوم: این دسته به دلیل افکار و ایدههای وحشتناکی که تو ذهن خودشون دارن، دچار ترس و اضطراب میشن و اغلب درگیر فوبیا هستن.
افراد تیپ پنج در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟
• حالت ناسالم #type5
بخش اول: منزوی، دور از واقعیت و پوچ گرا هستن. مخالف دلبستگیهای اجتماعین و هرگونه دلبستگی رو رد و دفع میکنن.
• ویژگیهای زوج #type5 و #type9 در روابط کاری
بخش پنجم: مولد بودن، پیرو قانون اینرسیه؛ اگه حرکتی وجود داشته باشه، تحرک ادامه پیدا میکنه ولی وقتی سکون حاکم بشه، دیگه تحرکی وجود نداره. اگه تحرک حاکم بشه، بلافاصله بعد از تموم شدن کاری، هدف تازه ای تعیین میشه و چرخۀ پویایی ادامه پیدا میکنه ولی اگه...
بنده یه #type5 هستم
من وسایلی که میدونم تمام روز لازمم میشه رو همیشه کنار خودم گذاشتم و بقیه معتقد هستن که شلخته بازیه ولی اینجوری لازم نیست برای کاری از جام پاشم و این مورد، هم برای خانوادم و هم دوستم عجیبه و منو تنبل خطاب میکنن:|
ولی خودم معتقدم که از مغزم استفاده کردم و اینجوری اون زمانی که...
• زوج #type5 و #type6 توی زندگی مشترک چطوری دووم میارن؟
فصل دوم؛ بخش چهارم: اگه موضوع رو از یک زاویه دیگه بررسی کنیم، سؤال طلبکارانه تیپ شش با مضمونی از قبیل «هنوزم عاشقمی؟» در حقیقت، یه برونریزیِ حقیقی و صادقانهاس. تیپ ششیها به اطمینان خاطر و قوت قلب نیاز دارن؛ چونکه بابت از دست دادن کسی که...
• زوج #type5 و #type6 توی زندگی مشترک چطوری دووم میارن؟
فصل دوم؛ بخش پنجم: این زن و شوهر، گاهی اوقات فکر میکنن بهتره این زندگی رو ترک کنن. اصولا تیپ پنج خیلی راحت میگه: «من بدون اونم میتونم زندگی کنم.» در صورتی که تیپ شش یا میمونه و میجنگه یا فرار میکنه و برای همیشه ناپدید میشه.
• کتاب آموزشی برای #type5
کتاب "آن چه باید بشود" یک کتاب فلسفی عالی هست که میتونه تیپ پنج رو به فکر کردن تشویق کنه. این کتاب روش بحث و تفکر و جستجوی مفهومی در زندگی رو میآموزه.
• اگر انیاگرام بخواد یک شغل برای #type5 انتخاب کنه اون شغل چیه؟
به دلیل توانایی تحلیل و بازبینی علمی این تیپ، ممکنه یک مهندس برنامه نویس، یک دانشمند در حوزه علم کامپیوتر، یک مدیر تولید یا مدیر پیشرفت تکنولوژی بشه.