تبریک تبریک سال نوی ۱۴۰۵

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع bitw
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 28
  • بازدیدها بازدیدها 213
  • کاربران تگ شده هیچ

bitw

منتقد انجمن
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,149
پسندها
26,251
امتیازها
51,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
655ec856-7014-4d36-9e85-9618be4d35e3.webp

سال نو رو به همه‌ی رفیق‌های عزیزم تبریک میگم. امیدوارم امسال بهترین‌ها براتون رقم بخوره و به تموم آرزوهای قشنگتون برسین. امیدوارم امسال سال خوبی برای همگی‌مون باشه:heart-on-fire::heart-on-fire::heart-on-fire:
نمی‌دونم اگه شمارو توی زندگیم نداشتم، باید چیکار می‌کردم:smiling-face-with-tear: شاید باورتون نشه، اما من بهترین روزهای عمرم و بهترین رفیق‌های زندگیمو اینجا پیدا کردم:) اگه شماها نبودین، نمی‌دونم چطوری باید از پس سختی‌های زندگی برمیومدم:) شما بودید که باعث شدید حتی زمان‌هایی که گریه می‌کردم، وسط گریه لبخند بزنم و دلم شاد بشه:) خیلی خیلی خیلی دوستتون دارم. شمارو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : bitw

bitw

منتقد انجمن
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,149
پسندها
26,251
امتیازها
51,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
و بقیه‌ی قشنگ‌ها:heart-hands::growing-heart:

@Armita.sh
@جآنا
@[SOGAND]

و همچنین تبریک به تموم کاربرای دوست‌داشتنی انجمن:) شرمنده چون تعدادتون زیاده، نتونستم همه رو تگ کنم:):growing-heart::growing-heart::growing-heart:

آخرین ویرایش

Avina⁽ⁿⁱᶜᵏⁿᵃᵐᵉ:ᴬˢᴬᴸ⁾

کاربر فعال بخش
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
16/3/26
ارسالی‌ها
273
پسندها
720
امتیازها
4,143
مدال‌ها
8
مشاهده فایل‌پیوست 700998

سال نو رو به همه‌ی رفیق‌های عزیزم تبریک میگم. امیدوارم امسال بهترین‌ها براتون رقم بخوره و به تموم آرزوهای قشنگتون برسین. امیدوارم امسال سال خوبی برای همگی‌مون باشه:heart-on-fire::heart-on-fire::heart-on-fire:
نمی‌دونم اگه شمارو توی زندگیم نداشتم، باید چیکار می‌کردم:smiling-face-with-tear: شاید باورتون نشه، اما من بهترین روزهای عمرم و بهترین رفیق‌های زندگیمو اینجا پیدا کردم:) اگه شماها نبودین، نمی‌دونم چطوری باید از پس سختی‌های زندگی برمیومدم:) شما بودید که باعث شدید حتی زمان‌هایی که گریه می‌کردم، وسط گریه لبخند بزنم و دلم...

bitw

منتقد انجمن
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,149
پسندها
26,251
امتیازها
51,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
مرسی عزیزم

عیدت پر از حال خوب و لحظه‌های روشن.

امیدوارم سال جدید برات شروع اتفاق‌های قشنگ، آرامش، سلامتی و دلِ خوش باشه.

کنار آدم‌هایی که دوستشون داری، یک سال پربرکت و شاد پیش رو داشته باشی

🍓🫀❤️
قربونت
همچنین برای خودت گلم:sparkling-heart::hibiscus:

bitw

منتقد انجمن
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,149
پسندها
26,251
امتیازها
51,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
مشاهده فایل‌پیوست 700998

نمی‌دونم اگه شمارو توی زندگیم نداشتم، باید چیکار می‌کردم:smiling-face-with-tear: شاید باورتون نشه، اما من بهترین روزهای عمرم و بهترین رفیق‌های زندگیمو اینجا پیدا کردم:) اگه شماها نبودین، نمی‌دونم چطوری باید از پس سختی‌های زندگی برمیومدم:) شما بودید که باعث شدید حتی زمان‌هایی که گریه می‌کردم، وسط گریه لبخند بزنم و دلم...

جآنآ

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
39

تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,228
پسندها
41,754
امتیازها
60,573
مدال‌ها
31
  • مدیر
امضا : جآنآ
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] bitw

bitw

منتقد انجمن
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,149
پسندها
26,251
امتیازها
51,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] جآنآ

Ftm.gh

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
762
پسندها
3,504
امتیازها
17,773
مدال‌ها
15
  • مدیر
مشاهده فایل‌پیوست 700998

امضا : Ftm.gh
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] bitw

bitw

منتقد انجمن
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,149
پسندها
26,251
امتیازها
51,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
یادم رفت مهم‌ترین چیزو بگمممممم:hmmsmiley02:

امیدوارم امسال سالی پر از پول باشه واسه هممون:smiling-face-with-heart-eyes::dollar-banknote::money-bag:
واییی آدم حتی با فکرش هم حس می‌کنه روی ابرهاست:face-holding-back-tears::face-with-tears-of-joy:
امیدوارم مثل اون انیمیشن ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی... به جای غذا، پول از آسمون برامون بریزه:smiling-face-with-heart-eyes::face-with-tears-of-joy::money-bag:

آخرین ویرایش

bitw

منتقد انجمن
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,149
پسندها
26,251