"به نام خدا" {با آمدنت، جادو کردی و حال
خورشید درخشانتر است
و آسمان آبیتر
نسیم، زندگی را به پرواز میکشد
و پرنده آواز جدید میسراید
و تولدت
شكافتنِ نور بود
در این هزاره تاریكی، افسون عزیزم}
امروز، دنیا دختری را به زمین هدیه داد، لبالب از احساس و مهربانی! درست همانند نامِ زیبا و دلبرش، جادو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مشاهده فایلپیوست 157533"به نام خدا" {با آمدنت، جادو کردی و حال
خورشید درخشانتر است
و آسمان آبیتر
نسیم، زندگی را به پرواز میکشد
و پرنده آواز جدید میسراید
و تولدت
شكافتنِ نور بود
در این هزاره تاریكی، افسون عزیزم}
امروز، دنیا دختری را به زمین هدیه داد، لبالب از احساس و مهربانی! ...
خیلی ممنونم بخاطر زحماتتون عزیزای من
خصوصا فاطمه و غزل خانوم گلم
همین طور شبنم و پریچهر جان و مهسای عزیزم
آهای شخص مجهول! می دونی کی هستی
بابت این همه لطفتون خیلی خیلی تشکرمندم بچه ها
جادوییترین جادوی تابستان، توییکه مهربانیات بیمثال و خوبیهایت قابل قیاس با دیگران نیست؛ افسون عزیز و نازنینِ من!
جادوها و وِردها بسیارند اما تو بیمثالترین و بینظیرترین جادویی هستی که بهعمر دیدهام؛ چرا که با وجودت، قلب یک جهان را آکنده از احساس و مِهر کردی و آدمهایی را چنان تحت تأثیر قرار دادی که حال، تنها دغدغهشان این باشد که در این روز، سهمِ کوچکی از انحنای گوشهی لبت داشته باشند. مهربان دخترِ تابستان، حتی نمیتوانی فکرش را هم کنی که چهقدر از آنکه امروز، در این لحظه و چه در مجازی در کنارمان هستی، خوشحالم؛ مهم نیست تا چه حد و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
جادوییترین جادوی تابستان، توییکه مهربانیات بیمثال و خوبیهایت قابل قیاس با دیگران نیست؛ افسون عزیز و نازنینِ من!
جادوها و وِردها بسیارند اما تو بیمثالترین و بینظیرترین جادویی هستی که بهعمر دیدهام؛ چرا که با وجودت، قلب یک جهان را آکنده از احساس و مِهر کردی و آدمهایی را چنان تحت تأثیر قرار دادی که حال، تنها دغدغهشان این باشد که در این روز، سهمِ کوچکی از انحنای گوشهی لبت داشته باشند. مهربان دخترِ تابستان، حتی نمیتوانی فکرش را هم کنی که چهقدر از آنکه امروز، در این لحظه و چه در مجازی در...