یاخیرالحافظین

- من به سوال شما که خونهی واقعیم کجاس خیلی فکر کردم. به ایران فکر کردم، به اردبیل، به ایزیرتو و دلم برای برگشتن تنگ شد ولی دلم دیدن آدمی رو توی اون خونه میخواد که به خاطرش تا امروز زندگی کردم. من برای برگشتن به خونه دلتنگم ولی به همون اندازه میترسم که برگردم و خونهم رو پیدا نکنم، برگردم و خونهم، صاحبخونهی دیگهای داشته باشه. چون هیچوقت فرصت نشد به خونهم بگم که چقدر خونمه. من حس میکنم روزی راه خونهم رو بلد میشم که جام رو توی قلب اون آدم بشناسم.*
*جملهی آخر برداشت آزادی از لاادری:
"اینکه جایت را در قلب کسی که دوست داری بدانی، مثل اینست که راه خانه را بلد باشی."
#روی_موج_اورارتو
#میم_پناه
#مهسا_پناهی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم

- من به سوال شما که خونهی واقعیم کجاس خیلی فکر کردم. به ایران فکر کردم، به اردبیل، به ایزیرتو و دلم برای برگشتن تنگ شد ولی دلم دیدن آدمی رو توی اون خونه میخواد که به خاطرش تا امروز زندگی کردم. من برای برگشتن به خونه دلتنگم ولی به همون اندازه میترسم که برگردم و خونهم رو پیدا نکنم، برگردم و خونهم، صاحبخونهی دیگهای داشته باشه. چون هیچوقت فرصت نشد به خونهم بگم که چقدر خونمه. من حس میکنم روزی راه خونهم رو بلد میشم که جام رو توی قلب اون آدم بشناسم.*
*جملهی آخر برداشت آزادی از لاادری:
"اینکه جایت را در قلب کسی که دوست داری بدانی، مثل اینست که راه خانه را بلد باشی."
#روی_موج_اورارتو
#میم_پناه
#مهسا_پناهی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم

همین که تصوراتم رو بهم میریزه و به چالش میکشدم برام جذابش میکنه.

چقدر خودت و پیامهات قشنگترید
خووشبحاله منه که بیشترتر
وَ اینکه خیلی بیشترتر دوستت دارم آنام کارای ماه
باید بگم همهی این حس خوب از وجود خودت میاد... وگرنه نمیتونستی لمسش کنی...

واکنشها[ی پسندها] ANAM CARA