کاربرد هشتگ مهسا_پناهی

1. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH][ATTACH] برشی از بخش پایانی #دودواسکاچی : - سبز پوشیدی. حرفش را تایید...

...عمل کن تا خانواده‌مون کامل بشه. طرح را خیلی باحوصله پشت دست چپش کشیدم. داشتم آخرین خال کفشدوزک را هم می‌گذاشتم که دست دیگرش را به بند دوباره سر خورده‌ی پیراهنم رساند و خال آخر کج‌ومعوج شد. #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] سلاااااااااام به روی ماهتون :quaeso: مهربونا این قصه رو بخونید، قول...

...که نزدیکم شد، صورتم را دوباره به سمت باغ برگرداندم. - بازم بهم دروغ بگو. - دلم برات تنگ شده بود. صدایش لرزید: - بهم بیشتر دروغ بگو. - اگر نمی‌اومدی می‌مردم معین. #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:#اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب...
  3. میم پناه

رتبه دوم BNY رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...مقدمه: هر روز دوست نداشتنت را به فردا انداختم به شنبه‌ی دیگر به ماه دیگر به سی‌ام اسفند به سی‌ویکم اسفند به روزهای بعید به روزهای خیلی بعید... #مهسا_پناهی #میم_پناه اللهم عجل لولیک الفرج الهی قصه به دل و نگاه قشنگتون بشینه مهربونا...:big-hug: شروع از یک روز مانده به یلدای هزار‌وچهارصدوسه
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] #قصه_دَردَم_از_یار_است_و_دَرمان_نیز_هَم #مهسا_پناهی...

یاخیرالحافظین #قصه_دَردَم_از_یار_است_و_دَرمان_نیز_هَم #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] ذوق شما دوست‌داشتنی‌ها حالا که خوب فکر می‌کردم فرهاد همیشه با دلایل...

...مبینا. - فقط مبینا؟ - اوهوم. مثل همان روز که مدام برمی‌گشت و من تِپ‌و‌تِپ به او کوبیده می‌شدم. انگشت اشاره‌اش را سر بینی‌ام زده بود: - پس بدو برو تا دیرت نشده،‌ به سلامت. #قصه_عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - اگر من همه‌ی حرف‌هایی که به شاهد پشت گوشی زدی، فراموش کنم، گریه‌ت...

...جوابش به سوالم زیادی طول کشید، پس دوباره تکرار کردم: - می‌تونید؟ و بینی‌ام را بالا کشیدم. - شاید اگر واقعا می‌خواستم می‌تونستم ولی الآن که خوب فکر می‌کنم... نمی‌خوام. #قصه_دودو_اسکاچی #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - ازم پرسیدی نظرم راجع به ایزدپناه چیه؟ چه فکری راجع بهش می‌کنم، بهش...

...برای یک لحظه‌ی کوتاه پلک روی هم گذاشت: - خب پس مشکل کجاس؟ چرا بهم نمیگی تا حلش کنم؟ خیره به همان مردمک‌های تیره‌ی قاطع جوابش را دادم: - من گوشه‌های اعتمادم شکسته، فقط همین. #قصه_دودو_اسکاچی #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] یه مهربونی زحمت کشیده برای قصه کاور درست کرده -جواب نمیدی؟ - نه. -...

...از صدای ملیحش مورمورم شد و تندتند روی بازویم دست کشیدم. - بفرمایید دارم گوش می‌کنم،‌ الآن خوب گفتم؟ - باب دل من که نبود ولی خب... بهت میگم. می‌دونی دیشب یاد چی افتادم؟ #قصه_عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] بازدمم را محکم بیرون فرستادم تا هم فشاری که روی سرم بود، هم عصبانیتم...

...شده زیر پایم آمد و فرهاد دوباره کتف مرا گرفت تا کله‌ملق شدن را در کارنامه‌ی محشر امشبم ثبت نکنم. - انقدر سخته به من تکیه بدی؟ آقا نوید شما بفرمایید، من خودم حنا رو میارم. #قصه_عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - حرفم این نبود و بود. اگر باهاتون بیام عین یه وصله‌ی ناجور میشم که...

...که به آرش گفتی چقدر دلم براش تنگ شده. من تو هیچ‌کدوم اینا وصله‌ی ناجوری نمی‌بینم ولی اگر خودت حس خوبی به همراهی ما نداری، بعد از این‌که کادوهات رو خریدی، می‌برمت خونه‌تون. #قصه_دودو_اسکاچی #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] نمی‌دونم این عکس منشوری حساب میشه؟ در آینده خواهیم خواند: آرش برایم...

...روزهای رفته می‌توانستم باور کنم که اینجا و در پناه دست‌های این آدم در امانم. با همان چشم‌های بسته و بدون اینکه تغییری در موقعیتمان ایجاد شود،‌ لب زدم: - تو پژوهشکده‌ایم. #قصه_دودو_اسکاچی #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] در آینده می‌خوانیم: کاش یک لیوان چای هم برای خودم می‌ریختم اما قبل از...

...دستم را روی آن گذاشتم، در این سرمای نصفه‌نیمه‌ی اوایل آذر زیادی می‌چسبید. - پس چرا نمی‌خونی؟ - داشتم نگاهت می‌کردم. خیلی... - خیلی؟ سرش را پایین انداخت: - خیلی به حیاط میای. #قصه_عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] ضبط مدام خوانده... مدام خوانده و دوباره سوالات جدیدی را در مغز من بافته...

...- به حرفم فکر نکن. به‌جاش برو خونه، یه دوش بگیر،‌ بعد دنیا رو از برق بکش و بخواب. شبت بخیر. و من فقط با یک «ممنون» زیرلبی پیاده شدم. #قصه_دودو_اسکاچی #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب آهنگ شب چرا می‌کُشد مرا از چارتار
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] فرهاد امروز یک مرگش شده بود. - بله؟ - این لحن آدم آشتیه؟ سلام. دم...

...می‌کرد؟ - دفتر قدیم‌ها همون وقتا بسته شده جناب یحیایی! - باشه حالا، عصبانی نشو شما! قول میدم فقط یه چیز دیگه بگم و قطع کنم. #قصه_عشق_دو_پهلو #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم #حال_دلتون_خوب میگم به نظرتون این دوتا شبیه حنایی و فرهادن؟
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین صبح که ساعتم زنگ خورد. هشدار را قطع کردم و سرم را بیشتر زیر پتو فرو بردم. امروز...

...و ببینم که آدم‌ها چه‌طور فراموشم می‌کنند؛ می‌توانستم... که تلفن همراهم زنگ خورد و اجازه نداد بیش از چند دقیقه در حال‌وهوای معلقی که داشتم بمانم. آهنگ برمی‌گردم از چارتار #قصه_دودو_اسکاچی #مهسا_پناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم...
عقب
بالا