حصار آبی
پسندها
26,212

ارسالی‌های نمایه آخرین فعالیت ارسالی‌ها تفکیک ارسالی ها درباره

• حالت چطوره؟ سال نو مبارک خانممم
    ان‌شاالله سال پر برکت و شادی باشه برات:458039-45f2a44705b8a0bf123b30032d39a5ba:
    چخبر؟

هاجر دیشب یاد سه جلدی زمزمه افتادم و همه‌ش مرور شد :melting-face: با اینکه میترسیدم ولی خوندنش خیلی می‌چسبید واقعا. دلم تنگ شد برای اون روزها. خدا نکشتت دختر نمیدونی من چقدر با زنده به گور گریه کردم :face-with-tears-of-joy:
    • Love
    واکنش‌ها[ی پسندها] حصار آبی
    حصار آبی
    حصار آبی
    سلام، سال نو تو هم مبارک، الهی سالی پر از خیر و برکت و آرامش داشته باشی.:458039-45f2a44705b8a0bf123b30032d39a5ba:
    آ زمزمه، یاد اون روزا به‌خیر، چقدر استرس کشیدم واسش، از قبل براش برنامه نداشتم یهو اومدم تو انجمن تایپش کردم:face-with-tears-of-joy: باور کن خودمم موقع تایپش می‌ترسیدم تنها باشم، همش خواهرم پیشم بود:beaming-face-with-smiling-eyes: دلم می‌خواد منم دوباره برگردم بخونمشون:beaming-face-with-smiling-eyes:
    درود و وقت بخیر دوست و همکار عزیز...♡
    رنک زیبای "شاعر انجمن" شما به دلیل عدم فعالیت، آزمایشی میشه. با تلاش دوباره‌تون در تالار شعر، رنک به شما برمی‌گرده.
    تشکر از زحماتی که می‌کشین...♡
    Viŏlet
    Viŏlet
    ای بابا. سلامت باشی. امیدوارم زودتر حالت خوب شه عزیزم...♡
    حصار آبی
    حصار آبی
    مرسی، راستی سال نوت مبارک، نماز و روزه‌ت هم قبول درگاه حق:flowersmile:
    • Heart
    واکنش‌ها[ی پسندها] Viŏlet
    Viŏlet
    Viŏlet
    مرسی عزیزم. سال نوی تو هم مبارک. سالی پر از موفقت داشته باشی:purple-heart:
    هاجر خانمممم، مدیر قشنگ ویرایشششششش، یه سر به تالار کتاب نمی‌زنیدددددد؟:sugarwarez-001:
    سلام شما نویسنده زمزمه ی تپه های تنگستان هستین؟
    یه حسی بهم میگه این مرتیکه سرش میخوره به سنگ و میاد به پای نسیم میفته.
    از اون ورم دوست دارم فرشید یه کامبک قوی و قشنگ داشته باشه:rolling-on-the-floor-laughing:
    چشم‌هایش، آن چشم‌هایی که همیشه چیزی از آرامش در خود داشتند، حالا بی‌رمق بسته بودند. لب‌هایش کبود شده بود. نفسش... نفسش؟!
    دستش را با وحشت روی سینه‌اش گذاشت.
    قلبش... کجاست؟ ضربانش کو؟ هوای اطرافش ناگهان فشرده شد. مثل آن‌که سقف بیمارستان فرود آمده باشد. مثل آن‌که جهان تنگ شده باشد و در حلقش فرو برود. اشک‌هایش ریختند.
    - بزرگمهر! نه... نه، نه، نه! نـــــه!

توف ریز.jpg ایپ ریز.jpg

سلام خوبین
    خوشحال میشم نظرتون رو راجب آثارم بدونم:heart-on-fire:
    دفتر خاطراتت رو ادامه نمیدی؟ =(
    • Like
    واکنش‌ها[ی پسندها] حصار آبی
    حصار آبی
    حصار آبی
    سلام خوبی؟
    بله، یکم وقت کنم به این خاطرات فکر کنم یواش یواش می‌نویسم:beaming-face-with-smiling-eyes:
    سلام عزیزم
    رمان فردا باتو رو ادامه نمیدی؟
    حصار آبی
    حصار آبی
    علیک سلام، گل نازم، خوبی؟:grinning-face-with-big-eyes:

معلومه که میدم‌، در گیر کارای ویرایشم، یکم سرم خلوت شه، ان شاالله ادامه میدم، احتمالا دوشنبه پارت جدید بزارم:hugging-face:
    ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ
    ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ
    ممنونم قشنگم بااینکه ازدست ای نسیم حرص میخورمممم:sugarwarez-001:
    حصار آبی
    حصار آبی
    الهی که نخوری جانم. نسیمم بلایی داره به نام زن‌پدر:face-with-tears-of-joy: بی‌بلا شه
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری

تعداد بازدید از پروفایل

8611
عقب
بالا