متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی [موضوع برایِ نوشتن]

• نویسنده موضوع MEHR.AFAQ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 239
  • بازدیدها 9,879
  • کاربران تگ شده هیچ

چیزای ترسناکی که میزارم خوبن؟ادامه بدم؟به درد رماناتون میخورن؟

• آره عالین ادامه بده :)

رای 53 80.3%
  • خوبه :/

رای 19 28.8%
  • نه ادامه نده تایپکو حذف کن :(

رای 1 1.5%

• مجموع رای دهندگان
    66

Constantine

رفیق جدید انجمن
سطح
7

ارسالی‌ها
88
پسندها
728
امتیازها
3,753
مدال‌ها
7
امضا : Constantine

پرینز

پرسنل مدیریت
مدیر بُعد میانه
سطح
21

ارسالی‌ها
4,920
پسندها
14,033
امتیازها
51,173
مدال‌ها
23
  • مدیر
قسمت چهاردهم
میری دسشویی تو حیاط.قشنگ خودتو خالی میکنی حالا میخای بیای بیرون میترصی:|
ب دیوار تکیه میدی.ساعت ۵ صبه.ای بابام خورشید لنتی بیا بیرون دیگ.یهو صدای خش خش برگای حیاططون میاد:))
ی لحظه کپ میکنی!
گوشاتو تیز تر میکنی تا بفهمی چیه.صدای راه رفتن کسی میاد:))
دلت هزار راه میره...
_وایی الان میاد جلوی در و با اون چشمای قرمزشو ل**ب پر از خونش بهم نگا میکنه و همینجام دخلمو میاره.
_وایی نکنه الان پشت سرم باشه!
_وایی نکنه الان تو آیینه داره بم نگا میکنه:)
نگاهت ب سه طرف هس.
پشتت،جلوت و توی آیینه:))
ولی یهو صدای کلاغ میاد!
نفس عمیقی میکشی.
_ای کلاغه مزاحم.پنج ساعته منو تو این دسشویی الاف کردی!
و میای بیرونو سریع میدوی ب طرف خونه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : پرینز

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
۱۳ دانستنی ترسناک درباره مرگ ⚰

■پس از بریده شدن سر، ذهن انسان تا ۳۰ ثانیه همچنان هوشیار باقی می‌ماند و می‌تواند جسم بی‌جان خود را مشاهده کند‌.

□سرعت تجزیه بدن در آب ۴ برابر بیشتر از تجزیه بدن روی زمین است.

■ظرف ۳ روز پس از مرگ انسان، آنزیم ‌های دستگاه گوارش، شروع به خوردن و تجزیه خود بدن می‌کنند.

□وقتی یک نفر می‌میرد، آخرین حسی که از دست می‌دهد حس شنوایی است.

■روزانه حدود ۱۵۳۰۰۰ نفر در جهان می‌میرند.

□چپ‌دست‌ها سه سال زودتر از راست‌دست‌ها میمیرند.

■دانشمندان و محققان پزشکی قانونی با بررسی گونه‌های حشرات روی بدن می‌توانند بگویند چند وقت از مرگ انسان می‌گذرد.

□پس از مرگ، پوست اطراف انگشت و ناخن پا خشک و منقبض می‌شود و ظاهر انگشت و ناخن طوری به نظر می‌رسد که انگار بزرگتر شده‌اند...

امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
تصمیم گرفته بودیم باهم دست به احضار بزنیم.
اون شب به همراه دوستم آلفرد به خونه ای متروکه رفتیم تا احضار انجام بدیم.
همه چیز وهم انگیز بود.
نیمه های کار صداهای ترسناکی می‌شنیدیم و ما واقعا ترسیده بودیم.
پس پا به فرار گذاشتیم.
من به خونه ی خودم رفتم و به سختی خوابیدم.
فردای اون روز به خونه ی آلفرد رفتم تا درمورد شب گذشته با اون حرف بزنم اما جوابی که مادرش داد منو شوک زده کرد
اون گفت:
آلفرد سه روز پیش به مسافرت رفت!

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
| ساعت ٣:٠٠ شب بود و من درحال بازی کردن بازی محبوبم تو کنسول روبروی تلوزیون بودم و اون شب خوشحال بودم که کسی نیست تا بگه صدای تلوزیون رو کم کن و به راحتی میتونستم تا خود صبح بازی کنم. درحال بازی کردن و لذت بردن از تنهایی وتاریکی بودم که تلفن خونه زنگ خورد. شماره عجیبی روش افتاده بود. نمیخواستم بردارم اما ازاونجایی که مادرم و پدرم مسافرت بودن و ممکن بود اونا باشن گوشی رو برداشتم و گفتم "بله"

-/ یه صدای هیس مانندی از پشت تلفن امد. مثل صدای گربه. مثل صدای یه مار. مطمعنم یه هیسس بود اون صدا. تا این صدارو شنیدم فهمیدم شاید یه نفر داره مسخره بازی درمیاره برای همین گفتم، ببین رفیق من خودم استاد مسخره بازی دراوردنم. خودم استاد مزاحم تلفنی شدن هستم. تو میخوای منو بترسونی؟ اگه همین الان تلفنو...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
•جهانی که ما اینک در آن زندگی میکنیم جهان سه بعدی 3D است...

~چشم انسان به هیچ وجه نمیتواند اجسام چهار بعدی 4D را ببیند چه برسد به 5Dپس تمام فیلم ها و کلیپ ها و یا سینما ها با نام 4Dو5D دروغ محض است...

•در آینده بیشتر در مورد این بحث صحبت خواهیم کرد...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
•هر ساعت در بعد چهارم برابر با 7 سال و 7 ماه در بعد سوم (جهانی که ما در آن زندگی میکنیم بعد سوم است.) است.
~اگر ما 80 سال در این جهان عمر کنیم در بعد چهارم فقط 10 ساعت عمر کرده ایم...

"ادامه دارد...

sana_pat

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
529
پسندها
4,945
امتیازها
21,973
مدال‌ها
12
*شیطان جرسی*

-×| می گویند که موجود وحشتناکی وجود دارد که چوب کاج را پرت می کند، و به خاطر ظاهر ترسناک آن، نام شیطان جرسی را به دست آورده است. افسانه شیطان جرسی حدودا به اواسط سال ۱۷۰۰ میلادی میرسد، زمانی که به عنوان علامت فاجعه یا جنگ شناخته شد، اما تا اوایل دهه ۱۹۰۰ مشاهدات دیگری آغاز نشد. بعضی از محققان ادعا می کنند که بیش از ۲۰۰۰ شاهد گزارش کرده اند که این موجودات عجیب را در طول قرن ها دیده اند. اگر چه نادر است، مشاهدات تا امروز ادامه دارد.
-×|✅➕ توصیف ها متفاوت هستند، اما این ویژگی های رایج ترین موارد ذکر شده است:
-×|➕ حدود ۹ متری
-×|➕ سر مانند سگ نژاد کالی و چهره ای مثل یک اسب
-×|➕ گردن بلند
-×|➕ بال هایی حدود ۶۰ سانتی متر
-×|➕...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
•اوکتاویا هاتچر زنی بود که در ایالت کنتاکی زندگی می‌کرد. او پس از از‌دست‌دادن پسر نوزادش، افسردگی گرفت و در‌نهایت بیماری‌ای گرفت که منجر شد او به حالت کما برود. چند روز پس از به خاک سپردن او، مشاهده شد که مردم روستا بیماری‌هایی میگرفتند که علایم آن‌ها مشابه علایم اوکتاویا بود اما در نهایت پس از چند روز خوب می‌شدند. سرانجام یکی از افراد گفت ه شاید بیماری اوکتاویا نیز مشابه آنان، امکان بهبودی پس از چند روز را داشته است. اما پیشنهاد او بسیار دیر بود و مردم محلی پس از نبش قبر اوکتاویا متوجه شدند که او را زنده به گور کرده‌اند و آثار تلاش او برای بیرون آمدن از تابوت از ناخن های شکسته و خون‌ریزی دست‌هایش به خوبی قابل مشاهده بود، در حالی که او در اخر در اثر کمبود اکسیژن درون تابوت جان داده بود!...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
یک توهم نوری معروف به «اثر تروکسلر» وجود دارد. این توهم بدین صورت است که اگر به مدت ۱۰ دقیقه به آینه خیره شوید، تصویر دیگری از خود خواهید دید. اثر تروکسلر پس از شکستن تمرکز از بین می‌رود.
۶۶ درصد از شرکت کنندگانی که این آزمایش را انجام دادند، اظهار داشتند دچار تغییر شکل چهره شده‌اند. ۱۸ درصد این افراد ادعا کردند تبدیل چهره خود به چهره پدر یا مادرشان را تجربه کرده‌اند. ۲۸ درصد اظهار داشتند چهره‌شان به یک فرد ناشناس تغییر کرده است. در حالی که ۴۸ درصد نیز گزارش دادند چهره‌شان به یک هیولا تغییر کرده است!