- تاریخ ثبتنام
- 29/4/18
- ارسالیها
- 1,313
- پسندها
- 26,621
- امتیازها
- 58,173
- مدالها
- 10
حتی این نظریه با قرآن قبلا تکذیب شده!! دیگه چه مدارکی میتونه این نظریه رو برگردونه!؟قران هم مدرک مدرک علمی نداره به نظرتون ایا؟
حتی این نظریه با قرآن قبلا تکذیب شده!! دیگه چه مدارکی میتونه این نظریه رو برگردونه!؟قران هم مدرک مدرک علمی نداره به نظرتون ایا؟
در کدوم ایه یا سوره که ثابت بشه بزارین تا ایشون متوجه بشونحتی این نظریه با قرآن قبلا تکذیب شده!! دیگه چه مدارکی میتونه این نظریه رو برگردونه!؟
همین دانشمندا هم بعضیاشون از علم کتاب قران به پیشرفت رسیدنمدارک روی تمام سایتهای علمی هست شما میتونید سرچ کنید
من قبول دارم که قران تمام وقایع رو خیلی قاطع، علمی و درست تفسیر کرده اما من دوست داشتم در رابطه با این چالش از دید علمی که دانشمندا بدست اوردن نگاه کنم
معذرت هیچ موجود جهش ژنتیکی خطرناک نبود؟من به بیماری ها کاری نداریم و بحثمون مربوط به این نیست منظورمون اینکه مثلا اون کسی که گفته تغییر ژنتیکی باعث موجودات جدید میشه این جای مطلبش به بیماریهای ژنتیکی ربط داره؟ من اسم جانور یا واقعه ای که این خطرناک بودنو اثبات کنه می خوام نه بیماری و اگر نه بعضی برای بیماری ژنتیکی درمان است
دقت کنید نوشته شده که صحبتاتون باید با مدرک باشه.مدارک روی تمام سایتهای علمی هست شما میتونید سرچ کنید
من قبول دارم که قران تمام وقایع رو خیلی قاطع، علمی و درست تفسیر کرده اما من دوست داشتم در رابطه با این چالش از دید علمی که دانشمندا بدست اوردن نگاه کنم
شما باید برای اثبات نظرتون به همه جنبه ها نگاه کنید نه فقط به نظرات دانشمندانبله غیر از این نیست
من هم هیچ حرفی علیه این موضوع نزدم!