متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه | ترشی بیلهر |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 222
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
سطح
30
 
ارسالی‌ها
4,166
پسندها
28,327
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه ترشی بیلهر نکاتی اصولی و مهم دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک ترشی خوش‌عطر و طعم درست کنید و با مصرف درست و به اندازه، از خواص آن برخوردار شوید.
ترشی بیلهر


ستاره | سرویس آشپزی - "بیلهر" یا "کندل کوهی" که در زبان کردی به "زو" معروف است، از گیاهان بومی ایران بوده که در ارتفاعات می‌روید. این گیاه از نظر ظاهری شبیه کنگر بوده، اما تیغه‌های آن تیز نیست و فصل برداشت آن اوایل فصل بهار است. بیلهر از گیاهان کوهی گران‌قیمت است که در آشپزی به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می‌گیرد و ساقه و برگ‌های تازه آن در تهیه ترشی به کار می‌روند. اما ترشی بیلهر همانند ترشی ریواس و ترشی برگ خرفه، از خواص بسیار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : *SHAKIBAgh*

موضوعات مشابه

عقب
بالا