متفرقه | ترشی بیلهر |

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها بازدیدها 393
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
سطح
30
 
تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,176
پسندها
28,446
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه ترشی بیلهر نکاتی اصولی و مهم دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک ترشی خوش‌عطر و طعم درست کنید و با مصرف درست و به اندازه، از خواص آن برخوردار شوید.
ترشی بیلهر


ستاره | سرویس آشپزی - "بیلهر" یا "کندل کوهی" که در زبان کردی به "زو" معروف است، از گیاهان بومی ایران بوده که در ارتفاعات می‌روید. این گیاه از نظر ظاهری شبیه کنگر بوده، اما تیغه‌های آن تیز نیست و فصل برداشت آن اوایل فصل بهار است. بیلهر از گیاهان کوهی گران‌قیمت است که در آشپزی به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می‌گیرد و ساقه و برگ‌های تازه آن در تهیه ترشی به کار می‌روند. اما ترشی بیلهر همانند ترشی ریواس و ترشی برگ خرفه، از خواص بسیار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : *SHAKIBAgh*
عقب
بالا