- ارسالیها
- 4,166
- پسندها
- 28,327
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
انجماد یک راه مناسب و مفید برای ذخیره مواد غذایی اضافی و غذاهای پخته شده است. روزانه خیلی از انواع سبزیجات خام و پخته، گوشتها و غذاهای پخته نیاز به فریز کردن دارند. در این مطلب ترفندها و روش صحیح فریز کردن مواد غذایی را یاد بگیرید تا بتوانید طعم، بافت و رنگ مواد غذایی را حفظ کنید.
فریز کردن مواد غذایی از زمانهای قدیم یک روش مرسوم و متداول برای نگهداری مواد غذایی بوده است. با اختراع یخچال و فریزر در مدلهای متنوع در سراسر دنیا، مردم دیگر دغدغه نگهداری از مواد غذایی مثل گوشت و سبزیجات را ندارند. این مواد غذایی که در گرما و هوای آزاد به سرعت فاسد میشوند با فریز کردن عمری طولانی حتی تا شش...
فریز کردن مواد غذایی از زمانهای قدیم یک روش مرسوم و متداول برای نگهداری مواد غذایی بوده است. با اختراع یخچال و فریزر در مدلهای متنوع در سراسر دنیا، مردم دیگر دغدغه نگهداری از مواد غذایی مثل گوشت و سبزیجات را ندارند. این مواد غذایی که در گرما و هوای آزاد به سرعت فاسد میشوند با فریز کردن عمری طولانی حتی تا شش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.