فال شب یلدا

قفسه کتاب >>}~•تیکه‌ی فیلم و کتاب•~{<<

• نویسنده موضوع Saba Abbasi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1,124
  • بازدیدها 13,430
  • کاربران تگ شده هیچ

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,041
امروز صد سالم است. کوشیدم به پدر و مادرم حالی کنم که زندگی هدیهٔ عجیبی است.
اول آدم بیش از اندازه قدر این هدیه را می‌داند. خیال می‌کند زندگی جاوید نصیبش شده. بعد این هدیه دلش را می زند. خیال می‌کند خراب است. کوتاه است. هزار عیب رویش می‌گذارد. به طوری که می‌شود گفت حاضر است دورش اندازد. ولی عاقبت می‌فهمد که زندگی هدیه ای نبوده، گنج بزرگی بوده که به آدم وام داده‌اند. آن وقت سعی می‌کند کاری بکند که سزاوار آن باشد.
من که صد سال از عمرم گذشته می دانم چه می گویم. آدم هرچه پیرتر می‌شود باید ذوق بیشتری برای شناختن قدر زندگی نشان دهد. آدم باید قریحهٔ ظریفی پیدا کند، باید هنرمند بشود. در ده سالگی یا بیست سالگی هر احمقی از زندگی لذت می‌برد. اما در صد سالگی، وقتی آدم دیگر رمق جنبیدن ندارد باید مغزش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : S O-O M

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,042
اگر انسان ماجراجویی پیشه کند، بی تردید تجربه‌هایی کسب
می‌کند که دیگران از آن محروم‌اند.
ما برای در پیش گرفتن این سفر، شیر یا خط انداختیم. شیر آمد؛ یعنی باید رفت.
و ما رفتیم. اگر خط هم می‌آمد و حتی اگر ده بار پشت سر هم خط می‌آمد،
ما آن را شیر می‌دیدیم و به راه می‌افتادیم.
انسان میزان همه چیز است. نگاه من است که به همه چیز معنا می‌دهد.
ما می‌خواستیم اینگونه باشد و شد. مهم نبود که آیا شتابزده تصمیم گرفتیم یا نه. مهم آن بود که گام در راهی می‌گذاشتیم که دوست داشتیم. ما به راه افتادیم و رفتیم و رفتیم. هنگامی که باز گشتیم دیگر آن آدم پیشین نبودیم.
عوض شده بودیم. سفر نگاه ما را به اوج‌ها برده بود.
بزرگ تر شده بودیم...!

خاطرات سفر با موتورسیکلت | ارنستو چه‌گوارا | مترجم: رضا برزگر

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,043
تفاوت میان درمان و شفا:

اگرچه فقط ۲ درصد ازوجود انسان جسم و ۹۸ درصد ازوجودش ذهن و جان است، شخص عادی ۹۸ درصدازوقتش راصرف اندیشیدن به این ۲ درصد می‌کند که جسم اوست!
به همین دلیل اغلب از بیماری رنج می‌کشد. زیرا می‌خواهد از برون به درون برسد،
حال آنکه می‌باید از درون به بیرون می‌رسید.
افلاطون به طبیبان یونانی گفت: «جزء هیچگاه نمی‌تواند سالم باشد، مگر اینکه کل سالم باشد.».

قانون شفا | کاترین پاندر | مترجم: گیتی خوشدل

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,044
امید آفتابی من!
جز این آرزوندارم که حالت خوب و فکرت راحت و اعصابت آرام باشد. در کارت توفیق حاصل کنی و پشتیبان روحی پدرت باشی که امیدش هستی و می دانی که درباره‌ات چه عقیده و چه قضاوتی دارد. در عین حال دلم می‌خواهد واقعاً دنیا را بشناسی و با چشم باز و عقل سلیم در مسائل نگاه کنی و در حالی که جسماً و روحا جوانی خود را حفظ می‌کنی و از زندگی کوتاهی که آدمی زاد در این چهار صباح عمر دارد لذت می‌بری و هر ساعت زندگیت را غنیمتی بازیافته تلقی می‌کنی. از لحاظ فکر و معرفت هر ساعت پیرتر و جهاندیده تر بشوی. دلم می‌تپد و آرزو دارم که به این خواسن من لبیک بگویی و بکوشی که این جور باشد.

امید آفتابی من | نامه‌های احمد شاملو به پسرش، سامان

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,045
- یک حرکت درست از صدها حرکت غلط جلوگیری می‌کند
- انسان تنها حیوانی است که بیش از حد می‌خواهد و بیش از حد به دست می‌آورد
- پرسش آغاز آگاهی است و آگاهی آغاز آزادی
- در جهان در حال تغییر تنها قطب نما عقل سلیم است
- اندیشه فرسوده همچون دندان‌های پوسیده موجب درد و رنج و عذاب است

ذهن زمستانی | رامین جهانبگلو

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,046
دیشب به خودم گفتم: شعور یک گیاه در وسط زمستان، از تابستان گذشته نمی أید، از بهاری می أید که فرا می‌رسد. گیاه به روزهای که رفته، نمی أندیشد، به روزهای می أندیشد که می أید، اگر گیاهان یقین دارند که بهار خواهد أمد، چرا ما إنسان ها باور نداریم که روزی خواهیم توأنست به هر ان چه می‌خواهیم، دست یابیم؟

نامه‌های عاشقانه ًی یک پیامبر | جبران خلیل جبران | مترجم: آرش حجازی

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,047
اغلب مردم تعریف و تمجیدها را ظرف چنددقیقه فراموش می‌کنند اما یک اهانت را سال‌ها به‌خاطر می‌سپارند. آن‌ها مانند آشغال‌جمع‌کن‌هایی هستند که هنوز توهینی را که مثلاً بیست‌سال پیش به آن‌ها شده با خود حمل می‌کنند و بوی ناخوشایند این زباله‌ها همواره آنان را می‌آزارد.
برای شادبودن باید بر «افکار شاد» تمرکز کنید
و باید ذهن خود را از زباله‌هایِ تنفر، خشم، نگرانی و ترس رها کنید.

راز شاد زیستن | اندرو متیوس | مترجم: وحید افضلی راد

S O-O M

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,324
پسندها
3,557
امتیازها
20,173
مدال‌ها
14
  • #1,048
با شما هستم! با شما عوضی‌ها که عینهو کرم دارید توهم می‌لولید. چی خیال کردید؟ همه تون، از وزیر و وکیل گرفته تا سپور و آشپز و پروفسور، آخرش می‌شید دو عدد. خیلی که هنر کنید، خیلی که خبر مرگتون به خودتون برسید فاصلهٔ دو عددتون می‌شه صد. می‌شید یه پیرمرد آب زیپوی بوگند و... از یه طرف تا چشاتون به هم افتاد اولین کاری که می‌کنید، یعنی آسون‌ترین کاری که می‌کنید، آینه که عاشق هم می‌شید... عاشق می‌شید و بعد عروسی می‌کنید و بعد هم بچه‌دار می‌شید و بعد حال‌تون از هم به هم می‌خوره و طلاق می‌گیرید. گاهی هم طلاق نگرفته باز عاشق یکی دیگه می‌شید. لعنت به همه تون. لعنت به همه تون که مثِ مرغابی‌ها هم نمی‌تونین فقط با یکی باشید... دنبال چی می‌گردید؟ آهای عوضی‌ها! آهای با شما هستم! صِدام رو می‌شنفید؟»...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
  • #1,049
هیچ کس جنگ، آدم‌کشی وقتل را دوست ندارد نه من که مسیحی‌ام و نه تو که مسلمانی و نه آن کس دیگر؛
ولی جنگ کششی دارد که تو را مجذوب می‌کند و به طرف خود می‌کشد؛ در حالی که از جنگ متنفر هستی
ناخودآگاه به طرف آن کشیده می‌شوی تا احساس انتقام هموطنانت،دهکده‌ی ویرانت و کشتزارت و... را از آن‌ها بگیری.
همین باعث می‌شود که در جنگ شرکت کنی و آدم بکشی، پس باید جنگ باشد چون لازمه زندگی یک انسان آزاده دفاع
از آزادیش است. اگر تو بخواهی آزاد باشی باید با دشمنان کشورت بجنگی.

رمان زیتون‌های تلخ به قلم عبدالصاحب رومزی پور

آخرین ویرایش

Bita

نویسنده ادبیات
سطح
33

ارسالی‌ها
5,104
پسندها
25,187
امتیازها
67,173
مدال‌ها
51
  • #1,050
بر اساس تئوری انتخاب:
در هر رابطه‌ای، با هر نوع و شکلی، هر کسی فقط میتواند خودش را تغییر دهد و نه هیچ کس دیگر را.

ویلیام گلسر
تئوری انتخاب

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] S O-O M