طرز تهیه شیرینی رولت:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید.
و بعد کیک را با همان دستمال رول کنید، و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و سپس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.