2 روش متفاوت تهیه کیک رولت

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 148
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم برای رولت:

تخم مرغ 3 عدد
شکر90 گرم
آرد 90 گرم
وانیل1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
عسل1 قاشق سوپخوری
آبجوش1 قاشق سوپخوری
 
امضا : زهرا.عین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه شیرینی رولت:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید.



و بعد کیک را با همان دستمال رول کنید، و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و سپس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مواد لازم برای کیک رولتی :

خرده های کیک باقیمانده500 گرم
شیر1/5 فنجان
شکلات تلخ یا شیرین100 گرم
خامه قنادی100 گرم
 
امضا : زهرا.عین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
طرز تهیه شیرینی رولت با خرده کیک:

کیک را خوب له کنید. شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودش را بگیرد.



شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده کردید 1 قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در آخر به شکلات 50 گرم کره اضافه کنید. اضافه کردن کره اختیاری است.



اگر باز هم کیکتان احتیاج به شیر دارد کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید (باید مراقب باشید شیر را در حدی اضافه کنید که کیک تان حالت خمیری نگیرد) بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتان است و باید خودتان تشخیص بدهید.



دو لایه سلفون را داخل سینی پهن کنید کیک را روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست کنید.



خامه قنادی را روی کیک بکشید و با کمک سلفون رول کنید و به مدت چند ساعت داخل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
نکاتی برای طرز تهیه کیک رولتی خانگی:
اگر می خواهید رولتی که در منزل تان درست می کنید مانند رولت های آماده شود کافی است نکات زیر را رعایت کنید.

زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تری هم بزنید تا حداکثر حجم را بگیرد.
هنگام افزودن شکر، همزن را باید روی درجه تند قرار دهید تا مایه ای غلیظ، کم رنگ و سبک به دست بیاید.

آرد ذرت را جایگزین یک سوم آرد کیک کنید تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پیشگیری شود.
قبل از اندازه گیری همه ی مواد خشک را با هم 3 بار الک کنید.


سفیده هم زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوای موجود در آن خالی نشود زیرا این امر باعث سفت شدن و از بین رفتن پف کیک می شود.

مایه را به آرامی در قالب صاف کنید.

•...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین
عقب
بالا