Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #1 شعر عاشقانه پاییز آرام می آیم و از گوشه ی لب هایت برگ های پاییز را جارو می کنم من گذر فصل ها را از خطوط صورت تو می فهمم. [COLOR=rgb(197, 50... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
شعر عاشقانه پاییز آرام می آیم و از گوشه ی لب هایت برگ های پاییز را جارو می کنم من گذر فصل ها را از خطوط صورت تو می فهمم. [COLOR=rgb(197, 50... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #2 شعر در مورد خزان در خراب ِ غفلت آبادیم ما ، در خزان زندگی، شادیم ما از بهاران، غافلیم و دلخوشیم ، همچنان بی حاصلیم و دلخوشیم امضا : Hilary
شعر در مورد خزان در خراب ِ غفلت آبادیم ما ، در خزان زندگی، شادیم ما از بهاران، غافلیم و دلخوشیم ، همچنان بی حاصلیم و دلخوشیم
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #3 شعر کوتاه پاییزی برای من که دلم چون غروب پاییز است صدای گرم تو از دور هم دل انگیز است . . . امضا : Hilary
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #4 اشعار پاییزی یک پنجره از ابر بهارم لبریز لبریزتر از غم غروب پاییز در محکمه ام نوشت دنیا روزی تبعید به غربت جنوب پاییز امضا : Hilary
اشعار پاییزی یک پنجره از ابر بهارم لبریز لبریزتر از غم غروب پاییز در محکمه ام نوشت دنیا روزی تبعید به غربت جنوب پاییز
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #5 شعر زیبای پاییزی بیا ای همنشین سرد پاییز به آواهای شب هایم درآمیز بیا ای رنگ مهتاب بلورین تو شعری تازه در من برانگیز امضا : Hilary
شعر زیبای پاییزی بیا ای همنشین سرد پاییز به آواهای شب هایم درآمیز بیا ای رنگ مهتاب بلورین تو شعری تازه در من برانگیز
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #6 شعر غمگین پاییزی عمر ما عاقبت ای دوست بسر خواهد رسید باد پاییز ندانی بی خبر خواهد رسید گل نباشیم اگر گلشن چو خارستان کنیم بعد ما خار فراوان به ثمر خواهد رسید امضا : Hilary
شعر غمگین پاییزی عمر ما عاقبت ای دوست بسر خواهد رسید باد پاییز ندانی بی خبر خواهد رسید گل نباشیم اگر گلشن چو خارستان کنیم بعد ما خار فراوان به ثمر خواهد رسید
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #7 شعر باران پاییزی نیمکت چوبی کهنه نم گرفته زیر بارون زیر سقف بی قرار شاخه های بید مجنون ابر بی طاقت پاییز مثل من چه بی ستارست مثل من شکسته از این نامه های پاره پارست امضا : Hilary
شعر باران پاییزی نیمکت چوبی کهنه نم گرفته زیر بارون زیر سقف بی قرار شاخه های بید مجنون ابر بی طاقت پاییز مثل من چه بی ستارست مثل من شکسته از این نامه های پاره پارست
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #8 شعر ناب پاییزی ما را چه به مهتاب که ما تیره و تاریم در موسم پاییز ، چونان ابر بهاریم محبوبه و مینا به کجا ای گل مریم ما بذر نداریم که یک لاله بکاریم امضا : Hilary
شعر ناب پاییزی ما را چه به مهتاب که ما تیره و تاریم در موسم پاییز ، چونان ابر بهاریم محبوبه و مینا به کجا ای گل مریم ما بذر نداریم که یک لاله بکاریم
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #9 شعر کردی پاییزی چنی غمگین،چنی دلگیر پاییز گلومه بغض غم میگیره پاییز غروبی سیر ا داغش گیره کردم که گلباخی ا باغا میره پاییز امضا : Hilary
شعر کردی پاییزی چنی غمگین،چنی دلگیر پاییز گلومه بغض غم میگیره پاییز غروبی سیر ا داغش گیره کردم که گلباخی ا باغا میره پاییز
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 3/4/17 نویسنده موضوع #10 شعر شاعرانه پاییزی بـهــــار مـــن! بــپــذیــرم بــه شــعـر پـایـیــزی غــزل غـــزل بــه فــدایت اگـرچــه ناچـیز است هنــوز بــوی تـــو دارد هـــوای شــعــر و غـــزل خوشـا که شعـر تو هـمـچون شکـوفه نوخیز است امضا : Hilary
شعر شاعرانه پاییزی بـهــــار مـــن! بــپــذیــرم بــه شــعـر پـایـیــزی غــزل غـــزل بــه فــدایت اگـرچــه ناچـیز است هنــوز بــوی تـــو دارد هـــوای شــعــر و غـــزل خوشـا که شعـر تو هـمـچون شکـوفه نوخیز است