منم میگم نیست...ولی کاش بود و میشد رفت بهش.خیلی دلم میخواست ببینم تو یه جهان دیگه دقیقا دارم چه غلطی میکنمولی خب من الان هنوز همزادمم پیدا نکردم جهان موازی پیشکش
آخه دیدن جهانی با کارهایی که شبیه ما انجام بدن سخته و غیر ممکن
هر کس تکه حتی اگه شبیه یک نفرم باشی حتی توی جهان موازی بازم تکی.
البته نظر من اینهها نمیخوام به نظر کسی توهین کنم.
منم میگم نیست...ولی کاش بود و میشد رفت بهش.خیلی دلم میخواست ببینم تو یه جهان دیگه دقیقا دارم چه غلطی میکنمولی خب من الان هنوز همزادمم پیدا نکردم جهان موازی پیشکش
جهانی نیست که بخوای بری فقط از هفت بعدی هست جهانی موازی هر انسانی ساخته میشه برای فرآوری هر اعمالی که انجام میدی
ودر بعدی که همزاد وجود داره نیازی نیست پیداش کنی.باید بتونی باهاش ارتباط بگیری وقتیارتباط بگیری یکسری حس تو وجودت قوی تر میشه مثل یک جوری الهامات هممیتونه باشه
جهانی نیست که بخوای بری فقط از هفت بعدی هست جهانی موازی هر انسانی ساخته میشه برای فرآوری هر اعمالی که انجام میدی
ودر بعدی که همزاد وجود داره نیازی نیست پیداش کنی.باید بتونی باهاش ارتباط بگیری وقتیارتباط بگیری یکسری حس تو وجودت قوی تر میشه مثل یک جوری الهامات هممیتونه باشه
بنظرم اگر بتونی روی انرژیت کار کنی یعنی انرژی خوب درونت بیشتر نگه داری و روی چاکرات کار کنی بهتر هست اما همه مورد و ارتباط باهمزاد سرچ کن اینترنت راهنمایی میکنه
هر چیزی ممکنه
من به شخصه فکر میکنم یه همچین چیزی وجود داشته باشه
شاید نه به این صورت ولی حتما یه چیزی هست
چیزای زیادی هستن که ما درک کاملی ازشون نداریم
ولی این که فقط یه نسخه از این جهان وجود داشته باشه خیلی منطقی به نظر نمیرسه
مثلا ما این کارو انجام بدیم و بعد تموم شه
این احتمالم وجود داره که یکی این کارو انجام بده ولی تمومش نکنه
فکر کنم تا وقتی که همچین احتمالاتی باشن جهان موازی ای هم وجود داشته باشه