غذا طرز تهیه خورش آلو اسفناج

  • نویسنده موضوع Hilary
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 423
  • کاربران تگ شده هیچ

Hilary

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,251
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اولیه :
برای 4 نفر
نمک
به میزان لازم
گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))
نیم کیلو
آلو (خورشتی یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary

Hilary

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,251
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
خورش آلو اسفناج از خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه در مجالس دور همی جزو بهترین گزینه های طبخ است.
  • میزان سرو: 4 نفر
  • مدت زمان آماده سازی: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم:
  • نمک: به مقدار لازم
  • گوشت قرمز یا مرغ: نیم کیلو
  • آلو (خورشتی یا جنگلی): 300 گرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary

samanamanati

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/11/18
ارسالی‌ها
41
پسندها
27
امتیازها
53
سطح
0
 
  • #3
طرز تهیه خورش آلو و اسفناج

plums-spinach-stew.jpg


خورش آلو و اسفناج

خورش آلو و اسفناج یکی از انواع خورش های ایرانی است که به عنوان یک خورش مجلسی شناخته می شود. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند اسفناج برای بدن نیز بسیار مفید است.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش آلو و اسفناج

  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
  • اسفناج ۵۰۰ گرم
  • تره ۲۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • آلو خورشتی ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه خورش آلو و اسفناج

ابتدا یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا