طرز تهیه خورش آلو و اسفناج
خورش آلو و اسفناج
خورش آلو و اسفناج یکی از انواع خورش های ایرانی است که به عنوان یک خورش مجلسی شناخته می شود. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند اسفناج برای بدن نیز بسیار مفید است.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش آلو و اسفناج
- گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
- اسفناج ۵۰۰ گرم
- تره ۲۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- پیاز متوسط ۲ عدد
- آلو خورشتی ۲۰۰ گرم
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه خورش آلو و اسفناج
ابتدا یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.