متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یاغی دریا | حیدر کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

merry

نویسنده انجمن
سطح
34

ارسالی‌ها
1,225
پسندها
34,858
امتیازها
60,573
مدال‌ها
22
امضا : merry

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,747
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام وقتتون بخیر باشه
شروع رمانتون در ابتدا شروع مناسبی هست و خواننده رو از همون ابتدا وادار به خوندن میکنه.
انتخاب این اسم کاملا با رمان مرتبط هست و موضوع رمان رو هم نشون میده.
ایده ی رمانتون بسیار خلاقانه و جالب هست و این باعث میشه مخاطب خاص خودش رو پیدا کنه.
اتفاقاتی که روند داستان رخ میده اون رو از حالت خنثی بودن دورش کرده و باعث کشش زیادی شده که خواننده رو همراه میکنه با خودش.
طنزی که در داستان هست عالیه و بعضی از پست ها واقعا ادمو به قهقهه میندازه مثل پست های درگیری ملوانا یا اون پست های درگیری شون با زنان جنگجو و به نظرم جا داره که طنز در قسمت ژانرها اضافه بشه.
برعکس نظرات دوستان من شخصیت پردازی رمانتون رو دوست داشتم هرچند میتونست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,747
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام جناب
بازهم من اومدم مزاحم بشم ولی اینجا مثل قبل نیست.:458042-4a1d0d9769a8c6431aded852c406c821:
من رمانتون رو تا به اینجا دو مرتبه خووندم و باز هم اشتیاقی برای تکرار کردن کارم دارم چون واقعا بی‌نظیره ولی همونطور که قبل بهتون گفتم هیچ خوب صرفی وجود نداره و این رمانم از قواعد کلی گریزی نداره.
نام رمان برای من یه شک بود و باعث می‌شد دنبال خیلی از سوالات ذهنیم توی متن بگردم و حس میکنم این بزرگترین ایراد شما بود که منِ خواننده توی بخش اول رمان همون چند خط ابتدایی به جواب نیمی از سوالاتم رسیدم و حس می‌کنم باید یه دستی توش ببیرید. انقدر راحت راه یاغی شدن لارسن رو به نظر عموم نرسونید.
خب راستش رو بخواید میشه با ژانر عاشقانه‌ش کنار اومد ولی...

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,747
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
جدا از نگاه منتقدانه در یک کلام واقعا رمانتون رو دوست دارم و بهتون بابت این مهارت بالا در نویسندگی تبریک میگم، امیدوارم همینطور عالی ادامه بدید و شاهد ادامه روند عالی رمانتون باشم :icon12: :rose:
سلام از لطف بسیار زیاد شما خیلی مچکرم و امیدوارم تا انتهای رمان همراه باشید و با نظرات شوق انگیزتون به من انگیزه ادامه دادن و بدید

Farzaneh.Rezvani

کاربر فعال
سطح
21

ارسالی‌ها
701
پسندها
11,111
امتیازها
28,473
مدال‌ها
22
سلام خسته نباشید. بنده طبق نقد تمامی موارد رو گوشزد کردم. چیزی که باعث شد من تعجب کنم این بود که حس کردم تا پارت چهل رو یه نویسنده و از پارت بعد نویسنده‌ی دیگه‌ای نوشته. انسجام متن و پیوستگی که رمان باید حفظ می‌کرد، به خوبی انجام نگرفته بود و این برای یک ایده‌ی نو در این سبک واقعاً ناخوشایند هست. امیدوارم تمومی مشکلات رفع بشه و به مرحله‌ی چاپ برسه.
قلمتان پایدار و مانا.

امضا : Farzaneh.Rezvani

NEGIN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,560
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سلام

از خوندن رمان متفاوتتون لذت بردم
فکر میکنم همه دوستان نظرات رو گفتن و رمان کامل و جامع نقد شد.
اسم رمان کاملا با بدنه مرتبط بود و جذابیت کافی رو برای جذب مخاطب به نظرم داره.
سبک رمان هم هارمونی داره با محتوا
شخصیت ها متمایزند و خوب بهشون پرداخته شده.
سیر رمان متعادل بود و تندی یا کندی بیش از اندازه ای رو حس نکردم.
دیالوگ ها و منولوگ ها کاملا به جا و متناسب با یکدیگر بودن و از نظر محتوایی جذابیت کافی داشتند.
اگر بین دیالوگ ها از توصیف استفاده میکردین و حالات رو شرح میدادین بهتر بود.
توصیفات مکان هم به اندازه بود اما کمی جای کار داشت برای تثبیتشان در ذهن خواننده.
چند اشکال کوچیک در متن بود که پیشنهاد میکنم یکبار دیگر خودتون بازخونی کنید رمان رو و ویرایش کنید این کلمات رو.
مثل...

امضا : NEGIN_R

ستاره حقیقت جو

کاربر حرفه‌ای
سطح
34

ارسالی‌ها
2,065
پسندها
31,123
امتیازها
66,873
مدال‌ها
30
سلام
شروع رمان خیلی خوب بود و واقعا دلم میخواست بدونم تو پارت بعد قراره چه اتفاقی بیوفته اما کمی نیاز به تصحیح وجود داره
منظورم روتد کلی نیست قسمت های کوچیک مثل توصیفات دقیق تر و..
موضوع واقعا جذاب بود و به نظرم خیلی خوب تونسته بودید مرو بالش بدید اما اسمش رمان زیاد منو جذب نکرد حس میکردم قبلا جایی شنیدمش و یه همچین چیزی و همین باعث میشد سمتش نرم (قبل از همخوانی گروهیی)
شخصیت مردازی محشر بود و اصلا هیچ شخصیت تک بعدی در روند داستان به چشم نمیخورد جدا از اون مشخص بود که برای هر فرد با تیپ شخصیتی جدا وقت گذاشتید و این بود که کراو جذاب میکرد
در کل رمان خوبی بود و من واقعا لذت‌بردم
امیدوارم همیشه موفق باشید.

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,747
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام نویسنده‌ی عزیز:458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:
امیدوارم این نقد کوتاه کمک هرچند کمی به زیبایی رمان زیباتون بکنه.
یاغی دریا اسم مستعار ناخدا لارسنه. اسمی که برازنده‌ی ناخدایی شکست‌ناپذیر، مرموز اما مشهوره. شهرتی که فعلا در گروی غارت کشتی‌های دیگر و شکست ناوهای جنگی‌ست!
بارها ما شاهد انتخاب نام یا لقب کارکترها برای عنوان رمان بوده‌ایم اما یاغی دریا تنها به استعاره‌ی لقب لارسن اشاره نمی‌کند. لارسن می‌تواند یاغی همه چیز باشد؛ دریا، وفاداری اغلب دزدان دیگر و یا حتی عشق. هرچند در نگاه اول این عنوان ژانرهای رمان را پوشش نمی‌دهد اما شاید بتوان در آینده شاهدش باشیم.
خلاصه جای بحث ندارد؛ عالی!
مقدمه ندارید و شما می‌توانید با اسم یاغی...

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,747
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام
خب اول این‌که خسته نباشید میگم به نویسنده توانای این رمان، بابت همچین شاهکاری
من منتقد نیستم و فقط از نظر یه خواننده صحبت می‌کنم، که ممکنه نظراتم زیاد اصولی نباشه
اسم رمان ترکیب جالبی بود و خب خیلی کم پیش میاد ترکیب‌ها خوب در بیان و جذاب باشن در واقع هر وقت پست‌گذاری می‌کردید من ترغیب می‌شدم به خوندن.
این‌که ابتدای رمان درباره وضعیت داستان صحبت کردید، خیلی جذاب بود و باعث میشد احساس کنم واقعا تو حال و هوای داستان هستم
سیر داستان تقریبا خوب بود و اتفاقات خیلی یهویی نبودن، هرچند یکم سرعت احساس می‌شد که البته برای رسیدن به اصل ماجرا بنظرن سرعت مفیدی بود
[COLOR=rgb(85...​

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,747
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
به نام خدا
سلام به نویسنده‌ی گرامی و تبریک بابت خلق چنین موضوع جالبی:458213-de54ccff0b326da1694d1169fe602c5c:
ایده‌ی رمان اصلی‌ترین رکن برای جذابیت داستان بود. ایده‌ای جدید و نو که داستانی پر فراز و نشیب رو در پیش گرفته بود و محتوای جالبی داشت. خط داستانی طوری بود که دوست داشتم داستان رو دنبال کنم. در کل جذابیت اصلی رمان به‌خاطر داستان جالب و پر هیجانش بود که اثری از کلیشه نداشت. اسم رمان، از یاغی و دریا تشکیل شده بود، دریا شاید کلمه‌ای باشه که در اکثر رمان‌ها در عنوان به چشم بخوره و شاید هم کلیشه‌ای؛ ولیکن ترکیبش با یاغی" یاغی دریا" یه عنوان جذاب رو ساخته. کاملا با محتوا در ارتباطه،...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.