- ارسالیها
- 131
- پسندها
- 694
- امتیازها
- 6,613
- مدالها
- 6
جدا از نگاه منتقدانه در یک کلام واقعا رمانتون رو دوست دارم و بهتون بابت این مهارت بالا در نویسندگی تبریک میگم، امیدوارم همینطور عالی ادامه بدید و شاهد ادامه روند عالی رمانتون باشم
سلام. اول از همه باید بگم ایدهی رمانتون فوق العاده جذاب و قشنگه و من عاشقش شدم.
اما سعی کردم هر چیزی که به نظرم اومد رو براتون بیان کنم؛ البته نمیگم هر چی من نظر میدم درسته.
شخصیت پردازی.
به نظر من شخصیت پردازی مهمترین نکته توی رمانه. یعنی برای من مهمتره. چون اگه شخصیت پردازی خوبی داشته باشین، کمکم مشکلات دیگه هم از بین میرن و اینکه این شخصیتها هستن که رمان رو میسازن.
به نظرم شخصیتها باید جوری بهشون پرداخته بشه که حتی اگه آدمهای ناشناخته و عجیبی هم باشن، خواننده بتونه گاهی رفتار و دیالوگهاشون رو هم حدس بزنه. (خب اینجوری کمکم دیالوگها برای هر شخص معنادار میشن و حتی اگه قبل دیالوگ نگین فلانی حرف زد، خواننده شاید بتونه حدس بزنه کی...
به نام خداخب فکر کنم یه خورده دیر اومدم همهی نظرا رو گفتن
اولش یه چیزی رو بگم! اولین بار ناظر قبلی این رمان رو به من معرفی کرد؛ منتها من چون از این جور ژانرا خوشم نمیاومد و حوصلهم رو سرمیبرد، نخوندم
روزی هم که قرار شد بخونیم گفتم خدایا الانه که خواب ببرهولی وقتی شروع کردم به خوندن، نهتنها خوابم نبرد، بلکه کلی پست رو تو یه روز نشستم خوندم. موضوعش که اصلا تکراری نبود، قلم نویسنده با اون اندک...
سلام
خیلی بابت خوندن رمانم از شما تشکر میکنم
در رابط با شخصیت پردازی باید بگم که بنده با اجازتون از روی شخصیتهایی که در زندگیم وجود دارن استفاده کردم، برای مثال شخصیت ناخدا لارسن رو از یکی از دوستانم الگو برداری کردم و اگر حرفهای عجیب و غریب یا حتی کارهای عجیب و غیر منطقی انجام میده، دقیقا همینی هست که رفیقم در واقعیت میگه و انجام میده و از اونجایی که نصف دوستان گلم میگن مشکلم در شخصیت سازیه بایستی بگم که حتما دوس بی نوام مشکل داره و حتما بهش میگم خودش و درست کنه و بنده هم جدا از اون ویرایش میزنم
مطمئن باشید حتما ایراداتی که گفتین و ویرایش میزنم و یک رمان دسته گل تحویلتون میدم که کف کنین `_`
عی وای شاخ شدم
دستت طلا...
اهان از اون جهتببخشید فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم. من نگفتم از فلان شخصیت خوشم نمیاد یا ویژگیاش بده. چون این اصلا به من ربط نداره و بستگی به سلیقهی خود نویسنده داره.
من منظورم این بود که همون رفتارهای غیر منطقی که میگین کاملا به من شناسونده نشده بود و شخصیتها نیاز به توصیف بیشتر داشتن. من نگفتم رفتار غیر منطقی نکنن. گفتم جوری باشه که من بدونم فلان شخصیت اصولا رفتار عجیب و غیر منطقی داره. یا فلانی شجاعه و... .