متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یاغی دریا | حیدر کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

تینا مسافر

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
131
پسندها
694
امتیازها
6,613
مدال‌ها
6
جدا از نگاه منتقدانه در یک کلام واقعا رمانتون رو دوست دارم و بهتون بابت این مهارت بالا در نویسندگی تبریک میگم، امیدوارم همینطور عالی ادامه بدید و شاهد ادامه روند عالی رمانتون باشم :icon12: :rose:

امضا : تینا مسافر

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,808
پسندها
45,804
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
سلام نویسنده‌ی عزیز:458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:
امیدوارم این نقد کوتاه کمک هرچند کمی به زیبایی رمان زیباتون بکنه.
یاغی دریا اسم مستعار ناخدا لارسنه. اسمی که برازنده‌ی ناخدایی شکست‌ناپذیر، مرموز اما مشهوره. شهرتی که فعلا در گروی غارت کشتی‌های دیگر و شکست ناوهای جنگی‌ست!
بارها ما شاهد انتخاب نام یا لقب کارکترها برای عنوان رمان بوده‌ایم اما یاغی دریا تنها به استعاره‌ی لقب لارسن اشاره نمی‌کند. لارسن می‌تواند یاغی همه چیز باشد؛ دریا، وفاداری اغلب دزدان دیگر و یا حتی عشق. هرچند در نگاه اول این عنوان ژانرهای رمان را پوشش نمی‌دهد اما شاید بتوان در آینده شاهدش باشیم.
خلاصه جای بحث ندارد؛ عالی!
مقدمه ندارید و شما می‌توانید با اسم یاغی دریا و شاخه‌های معنایی‌اش، متن زیبایی را بنویسید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Surin

ویراستار انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
834
پسندها
14,654
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
سلام
خب اول این‌که خسته نباشید میگم به نویسنده توانای این رمان، بابت همچین شاهکاری
من منتقد نیستم و فقط از نظر یه خواننده صحبت می‌کنم، که ممکنه نظراتم زیاد اصولی نباشه
اسم رمان ترکیب جالبی بود و خب خیلی کم پیش میاد ترکیب‌ها خوب در بیان و جذاب باشن در واقع هر وقت پست‌گذاری می‌کردید من ترغیب می‌شدم به خوندن.
این‌که ابتدای رمان درباره وضعیت داستان صحبت کردید، خیلی جذاب بود و باعث میشد احساس کنم واقعا تو حال و هوای داستان هستم
سیر داستان تقریبا خوب بود و اتفاقات خیلی یهویی نبودن، هرچند یکم سرعت احساس می‌شد که البته برای رسیدن به اصل ماجرا بنظرن سرعت مفیدی بود
شخصیت‌ها خیلی خوب پردازش شده بودن و...

امضا : Surin

Niyosha22

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
3,019
پسندها
29,662
امتیازها
61,673
مدال‌ها
29
به نام خدا
سلام به نویسنده‌ی گرامی و تبریک بابت خلق چنین موضوع جالبی:458213-de54ccff0b326da1694d1169fe602c5c:
ایده‌ی رمان اصلی‌ترین رکن برای جذابیت داستان بود. ایده‌ای جدید و نو که داستانی پر فراز و نشیب رو در پیش گرفته بود و محتوای جالبی داشت. خط داستانی طوری بود که دوست داشتم داستان رو دنبال کنم. در کل جذابیت اصلی رمان به‌خاطر داستان جالب و پر هیجانش بود که اثری از کلیشه نداشت. اسم رمان، از یاغی و دریا تشکیل شده بود، دریا شاید کلمه‌ای باشه که در اکثر رمان‌ها در عنوان به چشم بخوره و شاید هم کلیشه‌ای؛ ولیکن ترکیبش با یاغی" یاغی دریا" یه عنوان جذاب رو ساخته. کاملا با محتوا در ارتباطه، درمورد ارتباط اون‌ با ژانر باید بگم که خواننده باید...

امضا : Niyosha22

t.sh

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
789
پسندها
9,340
امتیازها
27,673
مدال‌ها
18
سلام
خب مثل بقیه دوستان من هم منتقد نیستم فقط به صرف اینکه یک خواننده ای هستم که یکسری خط قرمز ها برای خودش داره می نویسم تا رمان جالب و قوی تون بهتر بشه!
اول اینکه من وقتی پیام های دوستان رو خوندم هم نظراتی موافق و هم مخالف باهاشون داشتم!
مثلا اینکه من به این که مونولوگ از دیالوگ بیشتر باشه برخلاف دوستان خیلی علاقه مندم!
یا اینکه چون خیلی املاء کلمات برام مهمه مانند دوستان نسبت به این موضوع می خوام خیلی تأکید کنم در حدی که پست به پست در برگه کنار دستم غلط ها رو یادداشت کردم.(و اگر خواستید آدرس هم میدم تا راحتتر ویرایش کنید)
بااینکه شما تازگی به فارسی مسلط شدید اما دوست دارم به این نکته اشاره کنم!
یکی از مشکلات تایپی ما ناشی از اینه که کلمات رو طوری می نویسیم که در محاوره به کار می بریم...

Ms.Azar

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
858
پسندها
4,663
امتیازها
22,873
مدال‌ها
20
سلام

ابتدا از نویسنده بابت موضوع جدید و جالبشون تشکر می‌کنم.

☆میزان مطالب در هر پست خوب بود اما می‌تونست کمی بیشتر هم باشه

در صفحه اول پستاتون شبیه متن عادی‌ای بود که هیچ انگیزه ای رو در آدم برای خوندن ادامه اون مطلب ایجاد نمیکنه(این حس منه) شبیه این بود که بگم علی بلند شد ،خورد و بعد خوابید . اینجوری که می‌بینید فقط کار صورت گرفته شده مطرح شده و هیچ خبری از جزئیات نیست

مثلا در پست اول که لیزا درباره‌ی مسافرت با لیلی صحبت می‌کنه بیانتون خشک بود (شبیه این بود که می خواهید یک چیزی رو از سرتون باز کنید_زودی تموم بشه بره _)

♤در حالت کلی که بخوام بگم جای توصیفات و بیان حالت و احساسات خالیه

شما برای توصیف اتاق کاپیتان لایسنر(یاغی‌دریا) خیلی مانور دادین

◇به تایپ کلمات توجهی...

امضا : Ms.Azar

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام. اول از همه باید بگم ایده‌ی رمانتون فوق العاده جذاب و قشنگه و من عاشقش شدم.
اما سعی کردم هر چیزی که به نظرم اومد رو براتون بیان کنم؛ البته نمی‌گم هر چی من نظر می‌دم درسته.

شخصیت پردازی.
به نظر من شخصیت پردازی مهم‌ترین نکته توی رمانه. یعنی برای من مهم‌تره. چون اگه شخصیت پردازی خوبی داشته باشین، کم‌کم مشکلات دیگه هم از بین میرن و این‌که این شخصیت‌ها هستن که رمان رو می‌سازن.
به نظرم شخصیت‌ها باید جوری بهشون پرداخته بشه که حتی اگه آدم‌های ناشناخته و عجیبی هم باشن، خواننده بتونه گاهی رفتار و دیالوگ‌هاشون رو هم حدس بزنه. (خب این‌جوری کم‌کم دیالوگ‌ها برای هر شخص معنادار میشن و حتی اگه قبل دیالوگ نگین فلانی حرف زد، خواننده شاید بتونه حدس بزنه کی...

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
به نام خدا
خب فکر کنم یه خورده دیر اومدم همه‌ی نظرا رو گفتن:mellowsmiley:
اولش یه چیزی رو بگم! اولین بار ناظر قبلی این رمان رو به من معرفی کرد؛ منتها من چون از این جور ژانرا خوشم نمی‌اومد و حوصله‌م رو سرمی‌برد، نخوندم:85:
روزی هم که قرار شد بخونیم گفتم خدایا الانه که خواب ببره:angelym:ولی وقتی شروع کردم به خوندن، نه‌تنها خوابم نبرد، بلکه کلی پست رو تو یه روز نشستم خوندم. موضوعش که اصلا تکراری نبود، قلم نویسنده با اون اندک...

merry

نویسنده انجمن
سطح
34

ارسالی‌ها
1,225
پسندها
34,858
امتیازها
60,573
مدال‌ها
22
سلام
خیلی بابت خوندن رمانم از شما تشکر میکنم

در رابط با شخصیت پردازی باید بگم که بنده با اجازتون از روی شخصیت‌هایی که در زندگیم وجود دارن استفاده کردم، برای مثال شخصیت ناخدا لارسن رو از یکی از دوستانم الگو برداری کردم و اگر حرف‌های عجیب و غریب یا حتی کارهای عجیب و غیر منطقی انجام میده، دقیقا همینی هست که رفیقم در واقعیت میگه و انجام میده و از اونجایی که نصف دوستان گلم می‌گن مشکلم در شخصیت سازیه‌ بایستی بگم که حتما دوس بی نوام مشکل داره و حتما بهش می‌گم خودش و درست کنه و بنده هم جدا از اون ویرایش میزنم

مطمئن باشید حتما ایراداتی که گفتین و ویرایش میزنم و یک رمان دسته گل تحویلتون میدم که کف کنین `_`
عی وای شاخ شدم

دستت طلا...

امضا : merry

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
ببخشید فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم. من نگفتم از فلان شخصیت خوشم نمیاد یا ویژگیاش بده. چون این اصلا به من ربط نداره و بستگی به سلیقه‌ی خود نویسنده داره.
من منظورم این بود که همون رفتارهای غیر منطقی که میگین کاملا به من شناسونده نشده بود و شخصیت‌ها نیاز به توصیف بیشتر داشتن. من نگفتم رفتار غیر منطقی نکنن. گفتم جوری باشه که من بدونم فلان شخصیت اصولا رفتار عجیب و غیر منطقی داره. یا فلانی شجاعه و... .
اهان از اون جهت
به نظرت بهتره که توی دیالوگ‌ها رفتار طرف مقابل رو نشون بدم یا توی مونولوگ ها؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.