متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یاغی دریا | حیدر کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,727
پسندها
33,252
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
سلام بر عموی نویسنده
|خلاصه داستانت رو دوست داشتم. جوری نبود که خواننده رو منصرف کنه از باز کردن صفحه رمانت و جوری هم نبود که خواننده تا ته داستان رو بفهمه و بگه خب دیگه سوالی برای من نمی‌مونه که بخوام جوابش رو از خوندن رمان بگیرم! یعنی تعادل رعایت کرده بودی. خوب بود. چون نقد کُلی هست نمی‌خوام زیاد وارد جزئیات شم|
|چیزی به عنوان مقدمه تو رمانت نبود اما پست اول تمام مونولوگ و توضیح راجب رمان و دزد دریایی بود که می‌شه گفت یک جور مقدمه چینی برای وارد کردن خواننده به اتفاقات درون داستانه. با اینکه در اوال رمان با حجم زیادی از مونولوگ رو به رو شدیم اما به دلیل نداشتن مقدمه خواننده می‌خونه، جوری نیست که خسته بشه، چون جایی براش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26

ارسالی‌ها
1,787
پسندها
16,051
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
سلام
نام رمان کاملا متفاوت بود ‌و جذاب و به نظرم به درستی انتخاب شده بود
ژانر ها کاملا درست بودن و مشکلی‌ نداشتن
و من خودم شخصیت پردازی رو خیلی دوست داشتم
سیر داستان اوکی بود و نقاط فراز نشیب زیاد داشت
تنها مشکلی که میتونم از رمان شما بگیرم
علائم نگارشی و از نظر املایی هست که اونم
مطمئنن ویرایش می‌کنید
و این که دیالوگ ها رو در‌ چند پارتت اخر کیفیتش پایین اومد ، و این که نام بعضی شخصیت ها هم به اشتباه نوشته بودین
در کل‌رمان خوبی‌بود و من لذت بردم
این یک نقد کامل نبود ولی نظرم در مورد رمانتون رو به عنوان یک خواننده گفتم

امضا : AVA_SEY

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام بر عموی نویسنده
|خلاصه داستانت رو دوست داشتم. جوری نبود که خواننده رو منصرف کنه از باز کردن صفحه رمانت و جوری هم نبود که خواننده تا ته داستان رو بفهمه و بگه خب دیگه سوالی برای من نمی‌مونه که بخوام جوابش رو از خوندن رمان بگیرم! یعنی تعادل رعایت کرده بودی. خوب بود. چون نقد کُلی هست نمی‌خوام زیاد وارد جزئیات شم|
|چیزی به عنوان مقدمه تو رمانت نبود اما پست اول تمام مونولوگ و توضیح راجب رمان و دزد دریایی بود که می‌شه گفت یک جور مقدمه چینی برای وارد کردن خواننده به اتفاقات درون داستانه. با اینکه در اوال رمان با حجم زیادی از مونولوگ رو به رو شدیم اما به دلیل نداشتن مقدمه خواننده...

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام
نام رمان کاملا متفاوت بود ‌و جذاب و به نظرم به درستی انتخاب شده بود
ژانر ها کاملا درست بودن و مشکلی‌ نداشتن
و من خودم شخصیت پردازی رو خیلی دوست داشتم
سیر داستان اوکی بود و نقاط فراز نشیب زیاد داشت
تنها مشکلی که میتونم از رمان شما بگیرم
علائم نگارشی و از نظر املایی هست که اونم
مطمئنن ویرایش می‌کنید
و این که دیالوگ ها رو در‌ چند پارتت اخر کیفیتش پایین اومد ، و این که نام بعضی شخصیت ها هم به اشتباه نوشته بودین
در کل‌رمان خوبی‌بود و من لذت بردم
این یک نقد کامل نبود ولی نظرم در مورد رمانتون رو به عنوان یک خواننده گفتم
سلام
خوشحالم که رمان بنده رو مطالعه کردین
و امیدوارم تا آخر همراه باشین
آره خب تو این دوتا موردی که گفتین اشمال زیاد...

Lindaw

کاربر فعال
سطح
7

ارسالی‌ها
1,207
پسندها
8,153
امتیازها
31,973
مدال‌ها
8
سلام !
وقتی شروع به نوشتن یک رمانی می کنیم بهتره هدفمون فقط شرح و توضیح اتفاقات نباشه ! افکار و ذهن های ادما خیلی مجذوب کننده تر از اتفاقات هستند و خیلی چیز هارو به ما یاد میدن پس بهتره از ذهنیت ها هم صحبت کنیم از اینکه هر فردی توی موقعیت های مختلف چجوری فکر می کنه و چجوری رفتار میکنه
این موضوع در رمانت خیلی کم بود ، رمانت می تونست شروع قوی تره داشته و ادم ها رو با شخصیت های متفاوت رو به سادگی جلوه نده چون ما تو دنیای واقعی به راحتی از چالش ها و ادم ها عبور نمی کنیم و روح و ذهنمون به طور ناخوداگاه درگیرش میشه
در نهایت باید بگم که همه ی ما درک لازم رو از دور رو اطراف نداریم ! و در این بین کسایی هستند که عمیق تر از ما فک می کنن و میشن نویسنده ! پس باید برای یک نویسنده شدن قبل از قلم به...

امضا : Lindaw

آتابای

کاربر حرفه‌ای
سطح
44

ارسالی‌ها
2,029
پسندها
104,739
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام !
وقتی شروع به نوشتن یک رمانی می کنیم بهتره هدفمون فقط شرح و توضیح اتفاقات نباشه ! افکار و ذهن های ادما خیلی مجذوب کننده تر از اتفاقات هستند و خیلی چیز هارو به ما یاد میدن پس بهتره از ذهنیت ها هم صحبت کنیم از اینکه هر فردی توی موقعیت های مختلف چجوری فکر می کنه و چجوری رفتار میکنه
این موضوع در رمانت خیلی کم بود ، رمانت می تونست شروع قوی تره داشته و ادم ها رو با شخصیت های متفاوت رو به سادگی جلوه نده چون ما تو دنیای واقعی به راحتی از چالش ها و ادم ها عبور نمی کنیم و روح و ذهنمون به طور ناخوداگاه درگیرش میشه
در نهایت باید بگم که همه ی ما درک لازم رو از دور رو اطراف نداریم ! و در این بین کسایی هستند که عمیق تر از ما فک می کنن و میشن نویسنده ...

merry

نویسنده انجمن
سطح
34

ارسالی‌ها
1,225
پسندها
34,858
امتیازها
60,573
مدال‌ها
22
سلام. اول از همه باید بگم ایده‌ی رمانتون فوق العاده جذاب و قشنگه و من عاشقش شدم.
اما سعی کردم هر چیزی که به نظرم اومد رو براتون بیان کنم؛ البته نمی‌گم هر چی من نظر می‌دم درسته.

شخصیت پردازی.
به نظر من شخصیت پردازی مهم‌ترین نکته توی رمانه. یعنی برای من مهم‌تره. چون اگه شخصیت پردازی خوبی داشته باشین، کم‌کم مشکلات دیگه هم از بین میرن و این‌که این شخصیت‌ها هستن که رمان رو می‌سازن.
به نظرم شخصیت‌ها باید جوری بهشون پرداخته بشه که حتی اگه آدم‌های ناشناخته و عجیبی هم باشن، خواننده بتونه گاهی رفتار و دیالوگ‌هاشون رو هم حدس بزنه. (خب این‌جوری کم‌کم دیالوگ‌ها برای هر شخص معنادار میشن و حتی اگه قبل دیالوگ نگین فلانی حرف زد، خواننده شاید بتونه حدس بزنه کی اینو گفته)
همین پرداخت کم به شخصیت‌ها باعث...

امضا : merry

Bina.a

کاربر فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
1,086
پسندها
24,516
امتیازها
47,073
مدال‌ها
24
به نام خدا
خب فکر کنم یه خورده دیر اومدم همه‌ی نظرا رو گفتن:mellowsmiley:
اولش یه چیزی رو بگم! اولین بار ناظر قبلی این رمان رو به من معرفی کرد؛ منتها من چون از این جور ژانرا خوشم نمی‌اومد و حوصله‌م رو سرمی‌برد، نخوندم:85:
روزی هم که قرار شد بخونیم گفتم خدایا الانه که خواب ببره:angelym:ولی وقتی شروع کردم به خوندن، نه‌تنها خوابم نبرد، بلکه کلی پست رو تو یه روز نشستم خوندم. موضوعش که اصلا تکراری نبود، قلم نویسنده با اون اندک سواد من برای نوشتن، خیلی به دل می‌نشست. این رو...

امضا : Bina.a

PARISA_R

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
سطح
29

ارسالی‌ها
1,514
پسندها
25,117
امتیازها
48,073
مدال‌ها
25
  • مدیرکل
سلام وقتتون بخیر باشه
شروع رمانتون در ابتدا شروع مناسبی هست و خواننده رو از همون ابتدا وادار به خوندن میکنه.
انتخاب این اسم کاملا با رمان مرتبط هست و موضوع رمان رو هم نشون میده.
ایده ی رمانتون بسیار خلاقانه و جالب هست و این باعث میشه مخاطب خاص خودش رو پیدا کنه.
اتفاقاتی که روند داستان رخ میده اون رو از حالت خنثی بودن دورش کرده و باعث کشش زیادی شده که خواننده رو همراه میکنه با خودش.
طنزی که در داستان هست عالیه و بعضی از پست ها واقعا ادمو به قهقهه میندازه مثل پست های درگیری ملوانا یا اون پست های درگیری شون با زنان جنگجو و به نظرم جا داره که طنز در قسمت ژانرها اضافه بشه.
برعکس نظرات دوستان من شخصیت پردازی رمانتون رو دوست داشتم هرچند میتونست بهتر باشه ولی از نظر من قابل قبول بود.

مواردی...

R.E.A

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
473
پسندها
4,930
امتیازها
21,583
مدال‌ها
1
سلام جناب
بازهم من اومدم مزاحم بشم ولی اینجا مثل قبل نیست.:458042-4a1d0d9769a8c6431aded852c406c821:
من رمانتون رو تا به اینجا دو مرتبه خووندم و باز هم اشتیاقی برای تکرار کردن کارم دارم چون واقعا بی‌نظیره ولی همونطور که قبل بهتون گفتم هیچ خوب صرفی وجود نداره و این رمانم از قواعد کلی گریزی نداره.
نام رمان برای من یه شک بود و باعث می‌شد دنبال خیلی از سوالات ذهنیم توی متن بگردم و حس میکنم این بزرگترین ایراد شما بود که منِ خواننده توی بخش اول رمان همون چند خط ابتدایی به جواب نیمی از سوالاتم رسیدم و حس می‌کنم باید یه دستی توش ببیرید. انقدر راحت راه یاغی شدن لارسن رو به نظر عموم نرسونید.
خب راستش رو بخواید میشه با ژانر عاشقانه‌ش کنار اومد ولی من توی روال رمان تا به اینجا واقعا درام رو حس...

آخرین ویرایش
امضا : R.E.A
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.