غذا ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی

✰ Taniya ✰

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
16/3/20
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ساج کباب، غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته می‌شود.

طرز تهیه ساج کباب




ساج کباب، از غذاهای لذیذ و معروف آذربایجان است که با گوشت گوسفند طبخ می‌شود. افزون بر طعم و مزه عالی این غذا، از مغذی و سالم بودن آن نیز نباید غافل شد. طرز تهیه ساج کباب را در مجله دلتا بخوانید.
توجه داشته باشید به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در ساج کباب بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو شود، اما اگر قصد دارید این غذا را برای مهمانی و دورهمی‌های خانوادگی تهیه کنید بهتر است که همراه آن دسر و پیش غذایی سبک و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰

✰ Taniya ✰

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
16/3/20
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
ساج کباب ساج قورما


طرز تهیه ساج کباب

  • ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت ریز خرد کرده و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ۱ عدد پیاز درون قابلمه‌ای قرار دهید تا بپزد، حدود ۳۰ دقیقه زمان برای جوشیدن گوشت در آب کافی است. آب گوشت را نگه دارید.
  • ۲ عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی ریز کرده و داخل تابه‌ای با کره یا روغن حیوانی تفت بدهید تا نرم و سبک شود، پس از سرخ شدن پیازها، گوشت را به همراه مقداری فلفل و نمک به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید (از فلفل قلمی ریز نیز می‌توانید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰
عقب
بالا