- تاریخ ثبتنام
- 16/3/20
- ارسالیها
- 51
- پسندها
- 42
- امتیازها
- 73
سطح
0
- نویسنده موضوع
- #1
ساج کباب، غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته میشود.
ساج کباب، از غذاهای لذیذ و معروف آذربایجان است که با گوشت گوسفند طبخ میشود. افزون بر طعم و مزه عالی این غذا، از مغذی و سالم بودن آن نیز نباید غافل شد. طرز تهیه ساج کباب را در مجله دلتا بخوانید.
توجه داشته باشید به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در ساج کباب بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو شود، اما اگر قصد دارید این غذا را برای مهمانی و دورهمیهای خانوادگی تهیه کنید بهتر است که همراه آن دسر و پیش غذایی سبک و...
![طرز تهیه ساج کباب طرز تهیه ساج کباب](https://delta.ir/mag/wp-content/uploads/2020/03/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AC-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-800x491.jpg)
ساج کباب، از غذاهای لذیذ و معروف آذربایجان است که با گوشت گوسفند طبخ میشود. افزون بر طعم و مزه عالی این غذا، از مغذی و سالم بودن آن نیز نباید غافل شد. طرز تهیه ساج کباب را در مجله دلتا بخوانید.
توجه داشته باشید به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در ساج کباب بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو شود، اما اگر قصد دارید این غذا را برای مهمانی و دورهمیهای خانوادگی تهیه کنید بهتر است که همراه آن دسر و پیش غذایی سبک و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.