متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه‌ی نان پیتزا

دخترشاه

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
94
پسندها
1,734
امتیازها
9,613
  • نویسنده موضوع
  • #1
سلام دوستای گلـــــم
بهترین طرز تهیه‌ی خمیر پیتزا
:laie-22mini: :a050:
 
امضا : دخترشاه
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] راتا

دخترشاه

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
94
پسندها
1,734
امتیازها
9,613
  • نویسنده موضوع
  • #2
خمیر پیتزا

یه ق مربا خوری مخمر فوری رو با یه ق مربا خوری شکر مخلوط کنید وبریزید توی لیوان تا نصف لیوان اب ولرم بریزید ویه سر روی لیوان بزاریدولیوان را در محیط اشپزخونه نگه دارید ۱۵دقیقه بهش زمان بدید.اگر فعال شد که میتونید به کارتون ادامه بدید اگر فعال نشد نشانه ی این هست که مخمرتون فاسد هست.

حالا ۲۵۰گرم ارد به مخمر فعال شده اضاف کنید ویه کم اب ولرم بهش اضاف کنید خیییلی کم.وشروع بورز دادن کنید هرچه بیشتر ورز بدید خمیر بهتر ولطیف تری بدست میاریدیا بجای ورز دادن میتونید خمیر را صد مرتبه به یه سطح صاف بکوبید.اگر خمیر بدستتون میچسبه باید کم کم ارد بپاشید روی خمیر وورز بدید تا از حالت چسبندگی خارج بشه.اگر احساس کردید که خمیر لطیف شده ودیگر احتیاج بورز دادن نداره روش رو بپوشونید ودر محیط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : دخترشاه
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] راتا

دخترشاه

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
94
پسندها
1,734
امتیازها
9,613
  • نویسنده موضوع
  • #3
‌ کسانی که ترازو ندارن



امیدوارم جدول تبدیل مواد براشون مفید باشه



جدول اندازه گیری



1 لیوان آرد: 150 گرم

1 لیوان شکر: 230 گرم

1 لیوان کشمش: 180 گرم

1 لیوان پودر قند: 160 گرم

1 لیوان روغن مایع: 220 گرم

1 لیوان ماست: 200 گرم

1 لیوان پودر نارگیل، پسته، گردو:

100 گرم



1 قاشق غذا خوری آرد: 10 گرم

1 قاشق غذا خوری شکر: 15 گرم

1 قاشق غذا خوری پودر قند: 10 گرم

1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: 7 گرم

1 قاشق غذاخوری شیر: 15 گرم

1قاشق غذا خوری روغن: 20 گرم

1 قاشق غذاخوری آرد سفید: 15 تا 20 گرم

1 قاشق غداخوری خامه: 25 گرم

1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل، بادام، گردو، فندق پودر شده: 20 گرم

1 قاشق غذاخوری گردو یا بادام یا فندق خرد شده: 15 گرم

1 قاشق غذاخوری عسل: 30 گرم

1...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : دخترشاه
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] راتا

دخترشاه

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
94
پسندها
1,734
امتیازها
9,613
  • نویسنده موضوع
  • #4
1 فنجان آرد: 140 گرم

3 چهارم فنجان آرد: 105 گرم

2 سوم فنجان آرد: 95 گرم

نصف فنجان آرد: 70 گرم

1 چهارم فنجان آرد: 35 گرم

1 فنجان شکر: 200 گرم

3 چهارم فنجان شکر: 150 گرم

2 سوم فنجان شکر: 135 گرم

نصف فنجان شکر: 100 گرم

1 سوم فنجان شکر: 70 گرم

1 چهارم فنجان شکر: 50 گرم

1 فنجان شیر: 245 گرم

3 چهارم فنجان شیر: 185 گرم

2 سوم فنجان شیر: 165 گرم

نصف فنجان شیر: 120 گرم

1 سوم فنجان شیر: 80 گرم

1 چهارم فنجان شیر: 60 گرم



1 فنجان = 16 قاشق غذاخوری = 48 قاشق چای خوری = 240 میلی لیتر

3 چهارم فنجان = 12 قاشق غذاخوری = 36 قاشق چای خوری = 180 میلی لیتر

2 سوم فنجان = 11 قاشق غذاخوری = 32 قاشق چای خوری = 160 میلی لیتر

نصف فنجان = 8 قاشق غذاخوری = 24 قاشق چای خوری = 120 میلی لیتر

1...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : دخترشاه
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] راتا
عقب
بالا