خمیر پیتزا
یه ق مربا خوری مخمر فوری رو با یه ق مربا خوری شکر مخلوط کنید وبریزید توی لیوان تا نصف لیوان اب ولرم بریزید ویه سر روی لیوان بزاریدولیوان را در محیط اشپزخونه نگه دارید ۱۵دقیقه بهش زمان بدید.اگر فعال شد که میتونید به کارتون ادامه بدید اگر فعال نشد نشانه ی این هست که مخمرتون فاسد هست.
حالا ۲۵۰گرم ارد به مخمر فعال شده اضاف کنید ویه کم اب ولرم بهش اضاف کنید خیییلی کم.وشروع بورز دادن کنید هرچه بیشتر ورز بدید خمیر بهتر ولطیف تری بدست میاریدیا بجای ورز دادن میتونید خمیر را صد مرتبه به یه سطح صاف بکوبید.اگر خمیر بدستتون میچسبه باید کم کم ارد بپاشید روی خمیر وورز بدید تا از حالت چسبندگی خارج بشه.اگر احساس کردید که خمیر لطیف شده ودیگر احتیاج بورز دادن نداره روش رو بپوشونید ودر محیط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.