anna19
سلام عزیزم! نویسندهی عزیز! آنا جون^^
خب اول از همه اسم رمان "یکی بدتر از تو" اسمش برام جالبه! به خاطر همین ترغیب شدم که بخونمش و هنوز اونقدری از رمان نگذشته که بخوام درمورد طیف کلی نظر خاصی بدم یعنی هنوز توی اوج نرفته. ولی درکل از نظر نوشتاری خوب داری مینویسی. نه خیلی تند تند داری رو به جلو میری، نه خیلی کند. درمورد ژانرهات هم بگم که خب چون داستان از این قراره که پدر و مادر طاهره از هم طلاق گرفتهان و این برای طاهره و علی بدترین زخمه، ژانر درام مناسبه و برای روند عاشقونه هم که واضحه داستان از چه قراره.
از لحاظ...
خواهش میکنم عزیزم♡سلام .مرسی که وقت و نگاهت رو همراه رمان کردی .فعلا تو تنها کسی هستی که بهم انرژی میدی . ممنون از همراهیت .
سلام دوست عزیز
من رمانت و مطالعه کردم و یک سوال دارم
تو اولش نوشتی که داستان واقعیه اما این خیلی عجیبه. هیچ مدرسه ابتدایی دخترونه ای توی شهر حق داشتن معلم مرد و نداره. اصلا اموزش و پرورش همچین اجازه ای و نمیده.
تنبیه بدنی کلا منسوخ شده و گزارشش باعث بیکار شدن معلم میشه.
هیچ مدرسه ابتدایی به دانش اموزها اجازه نمیده که تنهایی و بدون حضور والدین یا سرویس مدرسه به خونه برن حتی اگه خود خانواده تماس بگیرن. هیچ دانش اموزی حق نداره با معلمش به خونه بره چه برسه به اینکه اون دانش اموز مرد باشه. اصلا و ابدا هم امکان نداره مسئولین مدرسه این اجازه و بدن.
هیچ دختر احمقی سوار ماشین یک مرد نمیشه حتی اگه معلمش باشه.
زن شوهر دار نمی تونه با یک مرد دیگه حتی...
سلام دوست عزیز
من رمانت و مطالعه کردم و یک سوال دارم
تو اولش نوشتی که داستان واقعیه اما این خیلی عجیبه. هیچ مدرسه ابتدایی دخترونه ای توی شهر حق داشتن معلم مرد و نداره. اصلا اموزش و پرورش همچین اجازه ای و نمیده.
تنبیه بدنی کلا منسوخ شده و گزارشش باعث بیکار شدن معلم میشه.
هیچ مدرسه ابتدایی به دانش اموزها اجازه نمیده که تنهایی و بدون حضور والدین یا سرویس مدرسه به خونه برن حتی اگه خود خانواده تماس بگیرن. هیچ دانش اموزی حق نداره با معلمش به خونه بره چه برسه به اینکه اون دانش اموز مرد باشه. اصلا و ابدا هم امکان نداره مسئولین مدرسه این اجازه و بدن.
هیچ دختر احمقی سوار ماشین یک مرد نمیشه حتی اگه معلمش باشه.
زن شوهر دار نمی تونه با یک مرد دیگه حتی...