متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یکی بدتر از تو | anna19 کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
خواهش می کنم.
اصلا اینطور نیست. من متاسفانه همیشه ذره ای لحنم جدی بوده و این یکی از ضعف های منه که واقعا باید بابتش ازتون عذربخوام.
هنر یک نویسنده این هست اما کی گفته بقیه این هنر و دارن؟ شما تا الان داشتید به عنوان یک نویسنده می نوشتید؟ خب اشتباه شما دقیقا همین جاست. نه شما نویسنده اید نه من نه اکثر دوستانی که اینجا رمان می نویسند. ما در حال اموزش نویسندگی هستیم.
کی از توی شکم مادرش نویسنده به دنیا میاد؟ هیچکس. پس این هنر هم انتسابی نیست اکتسابیه. شما باید با تجربه و تلاش و مهم تر از همه خوندن اثار دیگران این هنر و کسب کنید و بهبودش بدین.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
من اولین بارم نیست که داستان مینویسم فقط اولین بارمه که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : anna19

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
من اولین بارم نیست که داستان مینویسم فقط اولین بارمه که میخوان یه دغدغه حقیقی رو بگم. راستش رفتار خیلیا ها رو ببینید باورتون نمیشه اون فرد همچین کسی باشه . به نظرم اینکه شخصیت ها به نظرتون غیر واقعی میزدن شاید اینه که دور از منطقه ادم همچین کاری کنه ولی خب ادم های بی منطق زیاد داریم . نمونش رومینا ووفاطمع برحی رفتار پدرشون بی منطق بود ولی انجام شد. شاید چون دلیل کار های شخصیت ها برا شما روشن نشده و یا اینکه دیالوگ کم بوده حس دقیقشون رو بگن فکر میکنید غیر واقعی میزنه . من نویسنده نیستم من فقط مینویسم . پارت های بعد رومطالعه کنید دارم سعی میکنم بگم کار بی منطقشون دلیل داره امیدوارم ایندفعه لذت ببرید
اوم در اینکه انسان ها گاهی...

امضا : AYDA HOSSINY
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] anna19

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
اوم در اینکه انسان ها گاهی رفتارهاشون از نظرما بی منطق میاد اماانجامش میدن شکی نیست ولی مسئله اینه که کارشون از نظرخودشون منطقیه. شما نتونستی اون منطقی که خودشون پشت کارهاشون می بینن و برای ما توضیح بدی.
در اینکه ارتان یه مشکل روانی داره شکی نیست. سادیسم یه نمونشه ممکنه مشکلات بیشتری هم داشته باشه.
خب مهم نیست بار چندمتونه که می نویسید اگه از بار قبلی بهتر بودید یعنی موفق هستید.
من پارت های جدید و هم مطالعه می کنم. راستش من اصلا رمانتون و مطالعه کردم چون منتقد رمانتون هستم و خب به نظرم همونطور که دفعه اول گفتم خیلی از اتفاقات غیر واقعی اومد اما چون نوشته بودین واقعیه خودم و موظف کردم بپرسم تا توی نقدم اشتباهی رخ نده. به هرحال کی می دونه شاید...

آخرین ویرایش

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
راستش همه این اتفاق ها برا من نیافتاده ولی بعضی هاش شنیده شده بعضی هاش اتفاق افتاده میخواستم اول زندگی خودم رو بنویسم ولی دیدم زندگی به ارامش نرسیده که بتونم کتابش کنم یعنی تهی نداره . برا همین با شخصیت طاهره واقعیاتی که اتفاق افتاده رو برو کردم

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
خب اره منم متوجه دلیل کار های بی منطق رو توضیح ندادم اینجوری شد . یک نفر هم دیگه داره نقد میکنه رمان رو اون طور که میگفت . خب من منظورت لطف کنید پارت های جدید رو هم بخونید خخ میخوام بدونم بهتر شده یا نه .
یک پارت مونده به پارت اخری یه جورایی حقیقت زندگی خودمه مادرم بار ها خودکشی کرد برا طلاق جلو چشمای من وخواهرم ولی به خیر گذشت .

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
خب اره منم متوجه دلیل کار های بی منطق رو توضیح ندادم اینجوری شد . یک نفر هم دیگه داره نقد میکنه رمان رو اون طور که میگفت .
اره، دو نفریم احتمالا تا فردا پس فردا تایپک نقد و می زنن. در واقع رمانت شامل شرایط نقد نبوده نمی دونم چطور استثنا قائل شدن. خیلی پارت هات کم بوده.

• Like

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
راستش همه این اتفاق ها برا من نیافتاده ولی بعضی هاش شنیده شده بعضی هاش اتفاق افتاده میخواستم اول زندگی خودم رو بنویسم ولی دیدم زندگی به ارامش نرسیده که بتونم کتابش کنم یعنی تهی نداره . برا همین با شخصیت طاهره واقعیاتی که اتفاق افتاده رو برو کردم
اینم یک راهیه.

• Like

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
یک پارت مونده به پارت اخری یه جورایی حقیقت زندگی خودمه مادرم بار ها خودکشی کرد برا طلاق جلو چشمای من وخواهرم ولی به خیر گذشت .
متاسفم واقعا.
حتما می خونمش

• Like

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
اره، دو نفریم احتمالا تا فردا پس فردا تایپک نقد و می زنن. در واقع رمانت شامل شرایط نقد نبوده نمی دونم چطور استثنا قائل شدن. خیلی پارت هات کم بوده.
اره خودمم تعجب کردم خخ

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.