متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یکی بدتر از تو | anna19 کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
دوستان این پارت که از زبان ارتان گذاشتم خواستم دغدغه های آرتان رو بفهمید نظرتون راجب این پارت چی بود پارت بعدی هم از زبان ارتان خواهد بود اونایی که میخونن نظرشون رو بگن

امضا : anna19

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
دوستان این پارت که از زبان ارتان گذاشتم خواستم دغدغه های آرتان رو بفهمید نظرتون راجب این پارت چی بود پارت بعدی هم از زبان ارتان خواهد بود اونایی که میخونن نظرشون رو بگن
عزیزم من متوجه نمیشم چرا اینقدر راوی عوض می کنی. برای نشون دادن دغدغه های ارتان به ما نیازی نیست حتما از زبون خودش نقل کنی. اینطوری من به شخصه دارم گیج میشم مدام از این راوی به اون راوی می پرم. مثل این می مونه که مدام برم جای ادمای دیگه زندگی کنم. من وقتی دارم رمان و می خونم درواقع دارم جای اون شخصیت اصلی که راوی هست زندگی می کنم. وقتی مدام راوی و عوض می کنی من نه تنها با هیچ کدوم درست ارتباط نمی گیرم بلکه گیج میشم.

امضا : AYDA HOSSINY
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] anna19

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
عزیزم من متوجه نمیشم چرا اینقدر راوی عوض می کنی. برای نشون دادن دغدغه های ارتان به ما نیازی نیست حتما از زبون خودش نقل کنی. اینطوری من به شخصه دارم گیج میشم مدام از این راوی به اون راوی می پرم. مثل این می مونه که مدام برم جای ادمای دیگه زندگی کنم. من وقتی دارم رمان و می خونم درواقع دارم جای اون شخصیت اصلی که راوی هست زندگی می کنم. وقتی مدام راوی و عوض می کنی من نه تنها با هیچ کدوم درست ارتباط نمی گیرم بلکه گیج میشم.
میدونم چی میگید ولی خیلی از رمان هایی که خوندم از زبان شخصیت های دیگه هم داستان رو نقل کردن. من فقط وقتی لازم بوده عوض کردن مثلا اگه الان بخوان راجب ارتان توی خونش بگم نمیتونم که بگم طاهره خودش داره از توی ذهنش خونه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
شما پارت رو نگاه کنید میبینید که اصلا اون لحضه طاهره نبوده که داستان رو از زبان اون بگم

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
میدونم چی میگید ولی خیلی از رمان هایی که خوندم از زبان شخصیت های دیگه هم داستان رو نقل کردن. من فقط وقتی لازم بوده عوض کردن مثلا اگه الان بخوان راجب ارتان توی خونش بگم نمیتونم که بگم طاهره خودش داره از توی ذهنش خونه ارتان رو میبینه
اونا خیلی کار غیرحرفه ای می کنن. اگه بری رمان های مشهور با نویسنده های شناخته شده رو بخونی می بینی که هیچ کدوم این کار و نمی کنن. من خودم یه نویسندم و قبول دارم کار سختیه اما تو اگه از اول رمانت می دونستی مدام نیاز داری از زبون همه شخصیت ها حرف بزنی خب کاری نداشت از اول سوم شخص می نوشتی. اما حالا که اول شخص و انتخاب کردی سعی کن دیگه تغیر راوی ندی. راستش و بخوای به نظرم الکی هم تغیر راوی میدی مثلا سه تا...

• Like

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
اونا خیلی کار غیرحرفه ای می کنن. اگه بری رمان های مشهور با نویسنده های شناخته شده رو بخونی می بینی که هیچ کدوم این کار و نمی کنن. من خودم یه نویسندم و قبول دارم کار سختیه اما تو اگه از اول رمانت می دونستی مدام نیاز داری از زبون همه شخصیت ها حرف بزنی خب کاری نداشت از اول سوم شخص می نوشتی. اما حالا که اول شخص و انتخاب کردی سعی کن دیگه تغیر راوی ندی. راستش و بخوای به نظرم الکی هم تغیر راوی میدی مثلا سه تا خط از زبون علی می نویسه که هیچی نداره. یعنی سر جمع نه اتلاعاتی میده، نه باعث میشه ما شخصیت علی و بهتر بشناسیم هیچچی انگار فقط از طاهره خسته شده بودی رفتی از زبون علی نوشتی.
فقط یکبار از زبان علی نوشتم کوتاه بود درست. این بار دارم از...

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
قرار نیس مدام عوض کنم اصلا این بار بار اخره تا فقط این زمان تموم شه برمیگردم رو طاهره میمونم

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
شما پارت رو نگاه کنید میبینید که اصلا اون لحضه طاهره نبوده که داستان رو از زبان اون بگم
بعضی وقت ها مجهول موندن برخی جوانب یه سود برای نویسنده است. من مثال می زنم کاری به رمان تو نداره.
برای مثال ما ارتان و الان یه شخصیت منفی شناختیم، اگه همینطوری از زبون طاهره میش بری ما اصلا فرصتی برای درک کردن رفتار های ارتان پیدا نمی کنیم و اون همینطور توی ذهنمون منفی تر میشه. حالا فکر کن یه روزی توی رمانت بخوای یه بحث بین طاهره و ارتان راه بندازی که اونجا ارتان یه وجه جدیدی از شخصیتش که برای ما ناشناخته بوده رو رو کنه. همین میشه یه نقطه اوج برای رمانت در صورتی که اگه مدام تغیر راوی بده هیچ وقت نمی تونی همچین کاری کنی. همه چیز نمایانه، هیچ چیز...

• Like

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
بعضی وقت ها مجهول موندن برخی جوانب یه سود برای نویسنده است. من مثال می زنم کاری به رمان تو نداره.
برای مثال ما ارتان و الان یه شخصیت منفی شناختیم، اگه همینطوری از زبون طاهره میش بری ما اصلا فرصتی برای درک کردن رفتار های ارتان پیدا نمی کنیم و اون همینطور توی ذهنمون منفی تر میشه. حالا فکر کن یه روزی توی رمانت بخوای یه بحث بین طاهره و ارتان راه بندازی که اونجا ارتان یه وجه جدیدی از شخصیتش که برای ما ناشناخته بوده رو رو کنه. همین میشه یه نقطه اوج برای رمانت در صورتی که اگه مدام تغیر راوی بده هیچ وقت نمی تونی همچین کاری کنی. همه چیز نمایانه، هیچ چیز مجهول و منهانی وجود نداره تا مارو شوکه کنه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم و توضیح بدم
اها...

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
ولش پس میرم اون پارت رو پاک میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.