متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یکی بدتر از تو | anna19 کاربر انجمن یک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Bita

نویسنده ادبیات
سطح
33

ارسالی‌ها
5,104
پسندها
25,179
امتیازها
67,173
مدال‌ها
51
سلام عزیزم.
من چون مشاور حقوقم نقد‌های بقیه‌رو که خوندم‌کنجکاو شدم ببینم جریان رمان چیه.

موضوعی که انتخاب کردی نیاز به تحقیقات داره وگرنه تخیلی به حساب میاد.
اگه واقعا همچین محضری وجود داره کارش غیر‌قانونیه باید بگن بهش رسیدگی بشه.

وقتی دختری میخواد ازدواج کنه پدرش یا ولیش مخالفن باید بره از دادگاه خانواده حکم بگیره و با اون حکم اجازه ازدواج داره.
تازه اون حکم رو هم طبق شرایطی که این دختر داره اصلا دادگاه هم صلاح نمی‌دونه بهش بده.

عقدی که هم بابای طرف رضایت نداده نه حکمی از دادگاه وجود داره نه دختره تمایلی داره اصلا قبول نیست و این ازدواج از بیخ مشکل داره.

درمورد مدرسه هم همین‌جوره اگه واقعا همچین مدرسه‌ای هست که یه مرد نامحرم دختر مردمو کتک میز‌نه که باز باید اطلاع داد بیان در اون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

bahareh.s

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
30

ارسالی‌ها
1,633
پسندها
20,861
امتیازها
43,073
مدال‌ها
29
  • مدیر
سلام عزیزم، خیلی خب من زیاد اهل مقدمه چینی و لفظ قلم نیستم، پس میرم سر اصل مطلب!
رمانت زیاد جالبه مخصوصا اسمش که خیلی من رو جذب خودش کرد*-*
اول اینکه علائم نگارشیتون رو زیاد رعایت نکردید!
منظورم از رعایت نکردنش اینه که در خلاصه و یا متن رمانتون می تونید به دقت ببینید که «.» به حرف قبلی نچسبیده و به بعدی چسبیده و زیاد خوب نیست این موضوع!
با این حال هنوز هم چندتا مورد به چشم میخوره از رعایت نکردن فاصله و...
خب موضوع بعدی که باید بریم مقدمه هستش که خیلی خوب و جالب بود:) فقط تنها مشکلش این بود که زیادی اینتر زده بودید سرش
خلاصه راستش زیاد من رو جذب نکرد و زیاد من رو توی هول نبرد و من رو مشتاق نکرد، یعنی اگه من این خلاصه رو توی سایت میدیدم شاید این رمان...

امضا : bahareh.s

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
سلام عزیزم.
من چون مشاور حقوقم نقد‌های بقیه‌رو که خوندم‌کنجکاو شدم ببینم جریان رمان چیه.

موضوعی که انتخاب کردی نیاز به تحقیقات داره وگرنه تخیلی به حساب میاد.
اگه واقعا همچین محضری وجود داره کارش غیر‌قانونیه باید بگن بهش رسیدگی بشه.

وقتی دختری میخواد ازدواج کنه پدرش یا ولیش مخالفن باید بره از دادگاه خانواده حکم بگیره و با اون حکم اجازه ازدواج داره.
تازه اون حکم رو هم طبق شرایطی که این دختر داره اصلا دادگاه هم صلاح نمی‌دونه بهش بده.

عقدی که هم بابای طرف رضایت نداده نه حکمی از دادگاه وجود داره نه دختره تمایلی داره اصلا قبول نیست و این ازدواج از بیخ مشکل داره.

درمورد مدرسه هم همین‌جوره اگه واقعا همچین مدرسه‌ای هست که یه مرد نامحرم دختر...

امضا : anna19

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
سلام عزیزم، خیلی خب من زیاد اهل مقدمه چینی و لفظ قلم نیستم، پس میرم سر اصل مطلب!
رمانت زیاد جالبه مخصوصا اسمش که خیلی من رو جذب خودش کرد*-*
اول اینکه علائم نگارشیتون رو زیاد رعایت نکردید!
منظورم از رعایت نکردنش اینه که در خلاصه و یا متن رمانتون می تونید به دقت ببینید که «.» به حرف قبلی نچسبیده و به بعدی چسبیده و زیاد خوب نیست این موضوع!
با این حال هنوز هم چندتا مورد به چشم میخوره از رعایت نکردن فاصله و...
خب موضوع بعدی که باید بریم مقدمه هستش که خیلی خوب و جالب بود:) فقط تنها مشکلش این بود که زیادی اینتر زده بودید سرش
خلاصه راستش زیاد من رو جذب نکرد و زیاد من رو توی هول نبرد و من رو مشتاق نکرد، یعنی اگه...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Regina

Bita

نویسنده ادبیات
سطح
33

ارسالی‌ها
5,104
پسندها
25,179
امتیازها
67,173
مدال‌ها
51
سلام . ممنون از وقتی که گذاشتید. خب پس من بهتره برم نام واقعیت رو از روی رمان بردارم چون من گفتم داستان بر اساس اتفاق های واقعی هست نه کاملا واقعی یعنی حتما لزوما آرتان نامی نبوده که دختر مردمو تو مدرسه کتک زده یه معلم زن بوده دخترو زده . ولی هستن این زورگویی ها که حالا نه به این صورت ولی من دیدم شنیدم بعضی چیزا رو لمس کردم. این شما میگید باید برن همچین جایی رو پلمپ کنن که هروقت خبرش داغ میپیچه معلمی که این کارو کرده باش قانونی برخورد میشه . من دارم داستان مینویسم فقط که یه چیز هایی از واقعیت توش صدا کرده . اگر قرار باشه لازم به پلمپ جایی هست کار من نیست که اطلاع بدم که خخ من همینجا میگم داستان همش واقعیت نیست .اگر واقعی بود نمیگفتم...

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
وقتی شما میگی داستان واقعیه حتما اتفاق افتاده و مسئول متنی که نوشتی هستی.
من میگم اگه واقعا تو شهر شما وضعیت اینه اون از محضرش اون از مدرسه‌اش و بقیه موارد ... واقعا وضع خرابه نیاز به پیگیری داره و اگه همش خیالیه که واقعا جمله واقعی رو خط بزنی بهتره چون دیگه زیادی اغراق کردی اونقدراهم بی‌قانونی نیست.
خیلی از کتابای معروف دیدم میگفتن ظاهرا داستان واقعیه و نویسنده میمیره اما دقیقا چیزی کشف نمیشه. من تو مدرسه یه بار معلمم فقط یه نیشگون ازم گرفت ولی عوضش تو محیط غیر مدرسه زیاد کتک خوردم ... من و خیلیی از ادما دوست داریم حقیقت رو به بقیه بگیم اما اسمی نبریم . من خودم مجبور به ازدواج اجباری نشدم اما ازم خواستن نشنیده نشناخته زن...

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
دوستان تا داستان رو نخوندید اینجا چیزی نگید حداقل مقدمه روبخونید بر اساس داستان واقعیست مکان و .. خیالیه

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
یه پیشنهاد میدم برید امار ازدواج های اجباری رو نگاه کنید و اینکه ازدواج های تو سن کم که عاقد نباید ولی انجامش میده
خب من نگفتم ازدواج اجباری وجود نداره. هست اما الان خیلی کمتر شده و سن ازدواج اجبتری ها هم بالا رفته. مثلا از هر ۱۰ دختر زیر ۱۸ سال که مجبور به ازدواج اجباری شدن شاید فقط ۳ تاشون زیر ۱۵ سال باشن.

لطفا قبل از نوشتن تحقیق کنید. نویسندگی فقط کنارهم چیدن جملات نیست و در ظمن اون جمله اخر خلاصتون و هم حذف کنین.
من صحبت های شما با بقیه دوستان و هم خوندم. بحث محضر و قبول دارم که افرادی هستند که با گرفتن پول این عمل غیرقانونی و انجام میدن اما نمیشه فقط از شنیده ها نوشت.
بیرون مدرسه کتک خوردن با داخل مدرسه قابل قیاس نیست...

امضا : AYDA HOSSINY

anna19

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
229
پسندها
1,933
امتیازها
11,933
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • محروم
خب من نگفتم ازدواج اجباری وجود نداره. هست اما الان خیلی کمتر شده و سن ازدواج اجبتری ها هم بالا رفته. مثلا از هر ۱۰ دختر زیر ۱۸ سال که مجبور به ازدواج اجباری شدن شاید فقط ۳ تاشون زیر ۱۵ سال باشن.

لطفا قبل از نوشتن تحقیق کنید. نویسندگی فقط کنارهم چیدن جملات نیست و در ظمن اون جمله اخر خلاصتون و هم حذف کنین.
من صحبت های شما با بقیه دوستان و هم خوندم. بحث محضر و قبول دارم که افرادی هستند که با گرفتن پول این عمل غیرقانونی و انجام میدن اما نمیشه فقط از شنیده ها نوشت.
بیرون مدرسه کتک خوردن با داخل مدرسه قابل قیاس نیست. اینکه فرض بگیریم اگر شما پدر نداشتی یا مادرتون سنتی بود مجبور می شدین ازدواج کنین علت منطقی برای اتفاق افتادنش نیست.
همونطور که...

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
مرسی از وقتی که گذاشتید .اگر اینطوره ننویسم بهتره چون ظاهرا اون هنری که شما ازش حرف میزنید بقیه دارن من ندارم :) موفق باشید
خواهش می کنم.
اصلا اینطور نیست. من متاسفانه همیشه ذره ای لحنم جدی بوده و این یکی از ضعف های منه که واقعا باید بابتش ازتون عذربخوام.
هنر یک نویسنده این هست اما کی گفته بقیه این هنر و دارن؟ شما تا الان داشتید به عنوان یک نویسنده می نوشتید؟ خب اشتباه شما دقیقا همین جاست. نه شما نویسنده اید نه من نه اکثر دوستانی که اینجا رمان می نویسند. ما در حال اموزش نویسندگی هستیم.
کی از توی شکم مادرش نویسنده به دنیا میاد؟ هیچکس. پس این هنر هم انتسابی نیست اکتسابیه. شما باید با تجربه و تلاش و مهم تر از همه خوندن اثار دیگران...

امضا : AYDA HOSSINY
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.