خوب حالا یه فکت خیلی جالب از خاندان کاگایا اوبویاشیکی (رهبر هاشیراها) : × قابل توجه که این فکت اسپویل کمی(! بنظر من!-_-) از مانگا داره:) پس اگه انیمه بین هستید و نمیخواید براتون اسپویل بشه این رو رد کنید!^ - ^ ×
خوب؛ این دو دختر خوشگل پایین رو یادتون؟! مال آرک گزینش نهایی (Final Selection Arc) بودن و اولین بارم اونجا دیدیمشون^ - ^ حالا آماده باشید تا با حقیقتی تلخ روبهرو بشید:(
درسته! دخترمون پسر بود:(! امان از دست این ترپها@_@...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
دوستان موافق هستید فرم های تنفس اب تانجیرو رو قرار بدم؟! یا بیوگرافی اعضا رو؟! یا حتی آرکهای داستانی انیمهها رو قرار بدیم؟*-* اگه موافقید؛ لایک قلب بدید*.*
اگرم نه معمولی:(((
و طبق نظرسنجی؛ فکت های کیمتسو رو گذاشتیم^^ بعدی، اتک هستش و بعد از اون هم کاگویا ساما:) *اگر انیمهایی هست که دوسدارید ازش فکت بزاریم؛ بهم بگین*-*
امروز چندتا انیمهبین پیدا کردم اتفاقی!^^ انقدر خوشحال شدم(!) نصف فکتای اتک رو امروز میفرستم!:)
*شایدم همهرو!@_@
این فکتارو تقدیم میکنم به:^^ roro nei30 تقدیم به توکه تمام مدت تلاش کردی منُ انیمه بین کن!*-*
و SHaiNA #T عزیز*-*
خوب؛ شاید شماهم مثل من بعد از خوندن این دوتافکت بالا، از مغزتون دودبلند میشه! و واقعا این حرف ایسایاما عجیب بود نه؟! میکاسا بی مصرفه؟! خوب؛ من رفتم دنبال این قضیه یکمی گشتم، و دیدم توی یک فنپیج اتک این فکت با توضیحات بیشتری بود؛ اونجا نوشته بود: بنظر ایسایاما؛ میکاسا اگه پی قدرتش رو بگیره و دنبال قویتر شدن بره، میتونه حتی از لیوای هم قویتر بشه! ولی خوب... همونطور که دیدیم انگارکه میکاسا زیاد علاقهایی به این کار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
×دوستان این یک اسپویل شدیدا وحشتناک از مانگا هستش! پس انیمهبینایی که نمیخوان براشون اسپویل بشه این فکت رو رد کنن و فکتای پست بعدی که بدون اسپویل هست رو بخونن:) ×
اگه خوندین و اسپویل شدین من مسئولیتش رو قبول نمیکنم@_@!