متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان این عشق مرد می‌خواهد | آرزو توکلی کاربر انجمن یک رمان

فرزان

نویسنده افتخاری
سطح
20

ارسالی‌ها
1,038
پسندها
13,355
امتیازها
33,373
مدال‌ها
18
سلام همین اول بابت نقدم تندم عذر میخوام اما اگه نمیگفتم میترکیدم:)
با خوندن چند صفحه اول رمان متوجه چند ایراد در سیر داستان شدم
اول شما میدونید اکثر خواننده های این انجمن دخترای نوجوون هستند رمانها فرهنگ سازی میکنن و این فرهنگ که زن عاشق هر چی کتک بخوره باز شوهرشو دوست داره تو کت من نمیره:) دوست داشتن کسی که تحقیر و توهین میکنه اسراف احساساته! پس به نوجوون ها یاد بدیم عزت نفسشونو حفظ کنن و این جور آدمها رو دوست نداشته باشند.
دوم قاصدک در قم از دست علی فرار کرد و چند هفته در خونه یه زن موند سوال بزرگ اینه چرا؟ مگه ادرس خونه خودشونو نداشت مگه اون زن نمیتونست پولی بهش بده تا برگرده پیش خانوادش! نه اینکه سه چهار هفته اونجا بمونه تا پسر زن از خونه بیرونش کنه! حتما باید علی به تهران می بردش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,948
پسندها
94,547
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
  • نویسنده موضوع
سلام همین اول بابت نقدم تندم عذر میخوام اما اگه نمیگفتم میترکیدم:)
با خوندن چند صفحه اول رمان متوجه چند ایراد در سیر داستان شدم
اول شما میدونید اکثر خواننده های این انجمن دخترای نوجوون هستند رمانها فرهنگ سازی میکنن و این فرهنگ که زن عاشق هر چی کتک بخوره باز شوهرشو دوست داره تو کت من نمیره:) دوست داشتن کسی که تحقیر و توهین میکنه اسراف احساساته! پس به نوجوون ها یاد بدیم عزت نفسشونو حفظ کنن و این جور آدمها رو دوست نداشته باشند.
دوم قاصدک در قم از دست علی فرار کرد و چند هفته در خونه یه زن موند سوال بزرگ اینه چرا؟ مگه ادرس خونه خودشونو نداشت مگه اون زن نمیتونست پولی بهش بده تا برگرده پیش خانوادش! نه اینکه سه چهار هفته اونجا بمونه تا پسر زن از خونه...

آخرین ویرایش
امضا : A.TAVAKOLI❁

R.Reyhani

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
785
پسندها
8,225
امتیازها
25,273
مدال‌ها
22
عزیزدلم، اومدم بهت انگیزه بدم همونطور که همیشه دادم.
این رمان مستحق چاپه و خودت هم می‌دونی، پس زیاد نگرانش نباش.
زیاد وقت با ارزشت رو نگیرم نویسنده‌جان.
تو یه کلمه می‌گم: فوق‌العاده!

امضا : R.Reyhani

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,948
پسندها
94,547
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
  • نویسنده موضوع
عزیزدلم، اومدم بهت انگیزه بدم همونطور که همیشه دادم.
این رمان مستحق چاپه و خودت هم می‌دونی، پس زیاد نگرانش نباش.
زیاد وقت با ارزشت رو نگیرم نویسنده‌جان.
تو یه کلمه می‌گم: فوق‌العاده!
ریحانه‌ی عزیزم، هر کلامت برای من پر از انرژیه مرسی که کنارمی

R.Reyhani

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
785
پسندها
8,225
امتیازها
25,273
مدال‌ها
22
امضا : R.Reyhani

Melica_K

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,024
پسندها
6,610
امتیازها
23,673
مدال‌ها
13
سلام آرزوجان
من از همون اوایلی که رمان رو شروع به تایپ کردی با قاصدک خندیدم و گریه کردم!
اگر بخوام نقد حرفه‌ای بکنم:
1- دیالوگ‌ها و مونولوگ‌‌ها هدف‌مند و کاملا به جا هستن!
2- احساسات بسیار خوب نشون داده شده.
3- نام رمان برخلاف چیزی که یکی از دوستان گفت کاملا به محتوا و ژانر می‌خوره و طولانی نیست!
باز هم هست که نیازی نیست گفته شه چون همه می‌دونین! یکی از جذاب‌ترین رمان‌هایی هست که من خوندم مثل رمان سیه‌چشم اثر پریاجان سیده پریا حسینی سیده پریا حسینی
ولی یه چیزی که هست و بسیار رو مخه منه چرا علی باز با زن قبلیش ازدواج کرد///: هر موقع خریتش رو میخونم عصبانیت برم می‌داره!
موفق باشی جانانم:)

امضا : Melica_K

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,948
پسندها
94,547
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزدلم، خیلی ممنونم همراهی گرمی که داشتی و داری.
ممنون از نقد زیبات
خریت علی هم... این عشق مرد میخواهد داستان اشتباه‌هاست، عشق اشتباه، نفرت اشتباه، حس اشتباه...
ممنون از لطفتون

سلام آرزوجان
من از همون اوایلی که رمان رو شروع به تایپ کردی با قاصدک خندیدم و گریه کردم!
اگر بخوام نقد حرفه‌ای بکنم:
1- دیالوگ‌ها و مونولوگ‌‌ها هدف‌مند و کاملا به جا هستن!
2- احساسات بسیار خوب نشون داده شده.
3- نام رمان برخلاف چیزی که یکی از دوستان گفت کاملا به محتوا و ژانر می‌خوره و طولانی نیست!
باز هم هست که نیازی نیست گفته شه چون همه می‌دونین! یکی از جذاب‌ترین رمان‌هایی هست که من خوندم مثل رمان سیه‌چشم اثر پریاجان سیده پریا حسینی سیده...

Sara_D

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
25

ارسالی‌ها
1,319
پسندها
16,629
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
  • مدیر
:sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled:
همون‌طور که گفتم، اومدم.
باور کن حس نقد و نظر و... رو اصلا ندارم! اومدم سرت غر بزنم تو هم گوش‌هات رو باز کن بشین به غرغرهای من گوش بده وگرنه جیغ می‌کشم!
یک این‌که، از سیما متنفرم! هر چه‌قدر من از یاسمین توی سر به مهر بدم میاد، به همون اندازه از سیما بدم میاد!

دوم، چرا انقدر قاصدک و علی رو اذیت می‌کنی؟ گناه دارند، یه دل‌خوشی...

امضا : Sara_D

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,948
پسندها
94,547
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
  • نویسنده موضوع
:sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled::sun-bespectacled:
همون‌طور که گفتم، اومدم.
باور کن حس نقد و نظر و... رو اصلا ندارم! اومدم سرت غر بزنم تو هم گوش‌هات رو باز کن بشین به غرغرهای من گوش بده وگرنه جیغ می‌کشم!
یک این‌که، از سیما متنفرم! هر چه‌قدر من از یاسمین توی سر به مهر بدم میاد، به همون اندازه از سیما بدم میاد!

دوم، چرا انقدر قاصدک و...

Hoora_Ab

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
229
پسندها
5,412
امتیازها
20,913
مدال‌ها
11
سلام آرزوی عزیزم A.TAVAKOLI❁ Arezoo.Tavakoli
بالأخره طلسمش رو شکستم و یادم موند بنویسم:458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d:
"این عشق مرد می خواهد" بر خلاف کلی از رمان‌ها که انگار نویسنده عجله برای تموم کردنشون رو داره، خیلی سر صبر نوشته شده. خیلی‌ها وقتی رمان با مضمون تلخی و سختی می نویسن، زود زود از غم‌ها رد میشن تا به قسمت‌های شاد داستان برسن؛ اما این رمان، قشنگ و سر صبر آدم رو دق میده:648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf::458055-aeba028c675451278c026240bb1851c5:
یعنی هر جا که با خود میگی:"این یکی نه دیگه!" دقیقا همون اتفاق میفته و جا داره خداقوت بگم بهت با این صبر و حوصله‌ت
توصیفات عالی، انتقال احساسات هم خیلی خوب
در آخر یه پیشنهاد بسیار مهم و حیاتی دارم: این قدر علی رو...

آخرین ویرایش