متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگه بفهمی همش الکی بوده...

• نویسنده موضوع *Rozhina*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 68
  • بازدیدها 2,091
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
این اتفاق افتاد واسم اما نه به این شکل و این حرفا ی جور دیگع ازش علتشو پرسیدم بعدم گفتم مهم نیس بهترکه ادمی مث تو رفیقم نباشه خوش حالم کردی که خودت اومدی و گفتی نمی خوای ادامه بدی
بهترین عکس العمل آفرین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] YaZdAn

زهرا ادیب

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
1,308
پسندها
10,078
امتیازها
31,873
مدال‌ها
2
باید دید اون اجبار چی بوده؟ ولی اگه دیدم رازهامُ افشا کرده وقابل اعتماد نیست خدا رو شکر می‌کنم که دیرتر از این دوستیمون بهم نخورد...
این یه حالت
حالت دوم ممکنه الکی گفته باشه متنفرم باید باهاش صحبت کنی تا دلیلش رو بفهمی شاید اتفاقی افتاده یا سوء تفاهمی پیش اومده که اینُ میگه
ولی اگه ثابت بشه الکی خودش رو دوست نشون می‌داده همون بهتر که بره من اگه برام ثابت بشه دوستیش الکی بوده برام مهم نیست چون زیاد وابسته به دوست نبودم و نیستم بهترین دوست‌ها هم قرار نیست همیشه پیش ادم بمونن مثل بهترین دوست خودم که چند وقت پیش فوت کرد. ولی خب نامردی آدم رو اذیت می کنه قبول دارم از طرفی درس عبرت هم هست که دیگه ادم به هر کسی اعتماد نکنه

^MiushaW.GM

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,105
پسندها
20,959
امتیازها
46,373
مدال‌ها
22
امضا : ^MiushaW.GM
  • poker
واکنش‌ها[ی پسندها] *Rozhina*

Sviam

کاربر انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
345
پسندها
11,116
امتیازها
27,783
مدال‌ها
16
اگه یه روز بهترین دوست و رفیقتون که همیشه باهم بودین همه چیو به هم میگفتین، بیاد با سردترین حالت ممکن بهت بگه من برای یه اجبار با تو دوست شده بودم و ازت متنفرم، دیگه هم اسمم رو به زبونت نیار، چیکار میکنین؟!
بهش میگم باور کن منم مجبور کردن که باهات دوست بشم
مغز خر خورده بودم اون موقع دیدم گناه داری گفتم حالا بزار ناراحت نشه باهاش دوست بشم
و چیز های دیگه..... برای حال گیری :meparto: :62:

مرد آهنی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
22
امتیازها
90
سعی می کنم تحت تاثیر این کارش قرار نگیرم و رفتار بدش رو فراموش کنم اما چون خودش خواسته ، من هم دیگه اصراری به ادامه ارتباط نشان نمی دهم.

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
960
پسندها
67,097
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • مدیر
اگه یه روز بهترین دوست و رفیقتون که همیشه باهم بودین همه چیو به هم میگفتین، بیاد با سردترین حالت ممکن بهت بگه من برای یه اجبار با تو دوست شده بودم و ازت متنفرم، دیگه هم اسمم رو به زبونت نیار، چیکار میکنین؟!
همون کاری که همیشه میکنم
گریه
گریه
گریه
گریه!

امضا : M.JOUDI❁

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21

ارسالی‌ها
3,232
پسندها
10,919
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
همون کاری که دارم انجام میدم

امضا : ELHAMrr

Wild

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
132
پسندها
1,426
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
بش میگم به سلامت بودی خوش حالا که نیستی خوش تر

امضا : Wild

ِSHAB

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
108
پسندها
3,581
امتیازها
16,633
مدال‌ها
13
ادامه حیات

امضا : ِSHAB

ghatre

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
126
پسندها
2,993
امتیازها
16,633
مدال‌ها
11
میگم دَرَک...ولی قطعا قلبم درد میگیره...تجربه شبیهشو داشتم...هیچ کاری نکردم فقط نگاش کردم اما اگه بازم پیش بیاد ایندفعه دیگه میگم دَرَک(:

امضا : ghatre

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا