- ارسالیها
- 2,070
- پسندها
- 15,538
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
قارچ پورتوبلو
قارچ پورتوبلو (portobello) هم همان قارچ دکمهای است که از مرحله اول و دوم گذر کرده و کاملا بالغ شده است. کلاهک آن بسیار بزرگ است و کاملا باز شده است. تیغههای آن زیر کلاهک کاملا نمایان هستند، اما پیوستگی خودشان را حفظ کردهاند. طعم آن گوشتی و آبدار است و قویتر از قارچ سفید و قهوهای است. برای کبابکردن، برشتهکردن و گریلکردن فوقالعاده است. شاید در سوپها ظاهر خوشایندی نداشته باشد.
طعم: قوی، خاکی؛
بافت: متراکم، شبیه استیک؛
قیمت: ارزان.
![انواع قارچ خوراکی - قارچ پورتوبلو انواع قارچ خوراکی - قارچ پورتوبلو](https://www.daraje.com/wp-content/uploads/2020/04/portobello.jpg)
قارچ پورتوبلو (portobello) هم همان قارچ دکمهای است که از مرحله اول و دوم گذر کرده و کاملا بالغ شده است. کلاهک آن بسیار بزرگ است و کاملا باز شده است. تیغههای آن زیر کلاهک کاملا نمایان هستند، اما پیوستگی خودشان را حفظ کردهاند. طعم آن گوشتی و آبدار است و قویتر از قارچ سفید و قهوهای است. برای کبابکردن، برشتهکردن و گریلکردن فوقالعاده است. شاید در سوپها ظاهر خوشایندی نداشته باشد.
طعم: قوی، خاکی؛
بافت: متراکم، شبیه استیک؛
قیمت: ارزان.