- تاریخ ثبتنام
- 29/12/17
- ارسالیها
- 2,111
- پسندها
- 15,781
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 22
- سن
- 19
سطح
24
- نویسنده موضوع
- #1
قارچ پورتوبلو
قارچ پورتوبلو (portobello) هم همان قارچ دکمهای است که از مرحله اول و دوم گذر کرده و کاملا بالغ شده است. کلاهک آن بسیار بزرگ است و کاملا باز شده است. تیغههای آن زیر کلاهک کاملا نمایان هستند، اما پیوستگی خودشان را حفظ کردهاند. طعم آن گوشتی و آبدار است و قویتر از قارچ سفید و قهوهای است. برای کبابکردن، برشتهکردن و گریلکردن فوقالعاده است. شاید در سوپها ظاهر خوشایندی نداشته باشد.
طعم: قوی، خاکی؛
بافت: متراکم، شبیه استیک؛
قیمت: ارزان.
قارچ پورتوبلو (portobello) هم همان قارچ دکمهای است که از مرحله اول و دوم گذر کرده و کاملا بالغ شده است. کلاهک آن بسیار بزرگ است و کاملا باز شده است. تیغههای آن زیر کلاهک کاملا نمایان هستند، اما پیوستگی خودشان را حفظ کردهاند. طعم آن گوشتی و آبدار است و قویتر از قارچ سفید و قهوهای است. برای کبابکردن، برشتهکردن و گریلکردن فوقالعاده است. شاید در سوپها ظاهر خوشایندی نداشته باشد.
طعم: قوی، خاکی؛
بافت: متراکم، شبیه استیک؛
قیمت: ارزان.