A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #1 «متن کامل تمام آهنگهای رضا بهرام»
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #2 متن آهنگ افسوس از رضا بهرام این کودک گریان ز حال سنگین کابوس تسکین نمی یابد به هیچ آغوش و لالایی افسوس در خواب های من تا چشم بیند کاروان هول و هذیان است آن گسترش ها و صف آرایی ها آن پیل ها و اسب ها و برج و باروها و سقف هایی که فرو میریخت افسوس آن سقفِ بلندِ آرزوهای نجیب ما... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 23/7/20
متن آهنگ افسوس از رضا بهرام این کودک گریان ز حال سنگین کابوس تسکین نمی یابد به هیچ آغوش و لالایی افسوس در خواب های من تا چشم بیند کاروان هول و هذیان است آن گسترش ها و صف آرایی ها آن پیل ها و اسب ها و برج و باروها و سقف هایی که فرو میریخت افسوس آن سقفِ بلندِ آرزوهای نجیب ما... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #3 متن آهنگ کجایی از رضا بهرام کجایی که مانده ام با خودم کجایی خانه خرابت شدم رفتم از خاطرت مانده در خاطرم نگاه آخرت چرا نگار من هوای عاشقی افتاده از سرم آتشی به جان من ای همه قرار من ببین چه تنها شدم زدی به قلب عاشقم نرو نرو آتشی به جان من ای همه قرار من ببین چه تنها شدم زدی به قلب عاشقم نرو نرو... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 23/7/20
متن آهنگ کجایی از رضا بهرام کجایی که مانده ام با خودم کجایی خانه خرابت شدم رفتم از خاطرت مانده در خاطرم نگاه آخرت چرا نگار من هوای عاشقی افتاده از سرم آتشی به جان من ای همه قرار من ببین چه تنها شدم زدی به قلب عاشقم نرو نرو آتشی به جان من ای همه قرار من ببین چه تنها شدم زدی به قلب عاشقم نرو نرو... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #4 متن آهنگ آرامشی دارم از رضا بهرام تو مرا از دست دادی ای دوست من که زندگی دارم ای دوست هرچه از عشقت کنارم ماند به خودت میسپارم ای دوست بعد از تو باران هنوز میبارد بعد از تو این خانه هنوز مرا دارد در خوابم نمیبینی مثل مرا دیگر غرور من اینجاست تنها نمیمانم راحت برو بگذر آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم همین دیوانگی را من ببین ضرب المثل کردم آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم همین دیوانگی را من ببین ضرب المثل کردم *** نه نداری ارزش ماندن کنارم را نداری هیچ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 23/7/20
متن آهنگ آرامشی دارم از رضا بهرام تو مرا از دست دادی ای دوست من که زندگی دارم ای دوست هرچه از عشقت کنارم ماند به خودت میسپارم ای دوست بعد از تو باران هنوز میبارد بعد از تو این خانه هنوز مرا دارد در خوابم نمیبینی مثل مرا دیگر غرور من اینجاست تنها نمیمانم راحت برو بگذر آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم همین دیوانگی را من ببین ضرب المثل کردم آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم همین دیوانگی را من ببین ضرب المثل کردم *** نه نداری ارزش ماندن کنارم را نداری هیچ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #5 متن آهنگ آتش از رضا بهرام من پریشان شده ی مویِ پریشانه توام کفر اگر نیست بگویم که مسلمانِ توام من گرفتار تو و مویه سیاهِ تو شدم من سرکش به خدا رامو به راه تو شدم وای من هر نفست معجزه ای... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 23/7/20
متن آهنگ آتش از رضا بهرام من پریشان شده ی مویِ پریشانه توام کفر اگر نیست بگویم که مسلمانِ توام من گرفتار تو و مویه سیاهِ تو شدم من سرکش به خدا رامو به راه تو شدم وای من هر نفست معجزه ای... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #6 متن آهنگ عادلانه نیست از رضا بهرام عادلانه نیست بی تو سر کنم بی هوای تو عادلانه نیست دوری من از دستهای تو عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام هم مسیر من... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ عادلانه نیست از رضا بهرام عادلانه نیست بی تو سر کنم بی هوای تو عادلانه نیست دوری من از دستهای تو عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام هم مسیر من... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #7 متن آهنگ شب های بعد از تو از رضا بهرام لعنت به شب های بعد از تو به دردی که ماند از تو به دادم نمیرسی رفتی آواره شد خانه ماندم غریبانه لعنت به بی کسی [COLOR=rgb(209... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ شب های بعد از تو از رضا بهرام لعنت به شب های بعد از تو به دردی که ماند از تو به دادم نمیرسی رفتی آواره شد خانه ماندم غریبانه لعنت به بی کسی [COLOR=rgb(209... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #8 متن آهنگ مو به مو از رضا بهرام مو به مو قدم قدم به زلف تو قسم قسم رسیده عشق تو به جان من به یاد تو نفس نفس بریده ام از این قفس زندان است جهان من عشقت چرا تاوان من شد رفتی غمت پایان من شد از هر گناهی توبه کردم چشمان تو ایمان من شد تورا چون جان خود میدانمت تورا چون سایه میپندارمت هر چه تو دوری من صبورم مرا از غم جدا نمیکنی مرا یک دم صدا نمیکنی من که گذشتم از غرورم قبل از تو من عاشق نبودم ***... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ مو به مو از رضا بهرام مو به مو قدم قدم به زلف تو قسم قسم رسیده عشق تو به جان من به یاد تو نفس نفس بریده ام از این قفس زندان است جهان من عشقت چرا تاوان من شد رفتی غمت پایان من شد از هر گناهی توبه کردم چشمان تو ایمان من شد تورا چون جان خود میدانمت تورا چون سایه میپندارمت هر چه تو دوری من صبورم مرا از غم جدا نمیکنی مرا یک دم صدا نمیکنی من که گذشتم از غرورم قبل از تو من عاشق نبودم ***... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #9 متن آهنگ بیمار از رضا بهرام فکر عاقل کردنم هرگز نبود من از این دیوانگی سر میروم آنچه میبینم به غیر از عشق نیست شک نکن دیوانه تر هم میشوم بی جهت نیست این همه زیبایی ات هرکسی بیند تورا مجنون شود دور تو میچرخمو آرایشت کل اعجاب طبیعت میشود دیوانه ات شدم ببین فقط به من دل را ببند دل را ببند دل را ببند ای جان از عشق تو سوخت ای دلبرم فقط بخند فقط بخند فقط بخند ***... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 23/7/20
متن آهنگ بیمار از رضا بهرام فکر عاقل کردنم هرگز نبود من از این دیوانگی سر میروم آنچه میبینم به غیر از عشق نیست شک نکن دیوانه تر هم میشوم بی جهت نیست این همه زیبایی ات هرکسی بیند تورا مجنون شود دور تو میچرخمو آرایشت کل اعجاب طبیعت میشود دیوانه ات شدم ببین فقط به من دل را ببند دل را ببند دل را ببند ای جان از عشق تو سوخت ای دلبرم فقط بخند فقط بخند فقط بخند ***... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #10 متن آهنگ هیچ از رضا بهرام بعد از تو هیچ میماند از قلبم برای من بغضم حریف گریه هایم نیست خدای من این گریه ها یعنی شروع ماجرای من چشم رقیبان خورده بر دارو نداره من دوش شما تنها دلیل انتظار من دیوانگی دیگر نمیآید به کار من عاشق شدم عاشق چرا [COLOR=rgb(97, 189... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ هیچ از رضا بهرام بعد از تو هیچ میماند از قلبم برای من بغضم حریف گریه هایم نیست خدای من این گریه ها یعنی شروع ماجرای من چشم رقیبان خورده بر دارو نداره من دوش شما تنها دلیل انتظار من دیوانگی دیگر نمیآید به کار من عاشق شدم عاشق چرا [COLOR=rgb(97, 189... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.