A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #11 متن آهنگ از عشق بگو از رضا بهرام دلداده ی توام رویای هر شبی عاشق نمیشدم عاشق شدم ببین رفتی از کنارم اما رفتنت پر از معما هی گفتمت از عشق و باور گفتی از نگاه آخر [COLOR=rgb(226, 80... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ از عشق بگو از رضا بهرام دلداده ی توام رویای هر شبی عاشق نمیشدم عاشق شدم ببین رفتی از کنارم اما رفتنت پر از معما هی گفتمت از عشق و باور گفتی از نگاه آخر [COLOR=rgb(226, 80... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #12 متن آهنگ دیوانه از رضا بهرام در نگاهت لیلی خود پیدا نکردم با خجالت از چشم تو گلایه کردم از خود چه بیخود میکند نگاه تو هی میبرد صبر مرا مجنونتم ای همنشین لیلی من یک دم ببین حاله مرا از دریا نترسانم که من ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ دیوانه از رضا بهرام در نگاهت لیلی خود پیدا نکردم با خجالت از چشم تو گلایه کردم از خود چه بیخود میکند نگاه تو هی میبرد صبر مرا مجنونتم ای همنشین لیلی من یک دم ببین حاله مرا از دریا نترسانم که من ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #13 متن آهنگ کاش از رضا بهرام کاش راه دوری بین ما بود کاش سرنوشت ما جدا بود از تو فکر من رها بود گر ندیده بودم ای یار عشق دیدی خانه ات خراب است عشق هرچه گفته ای سراب است این چه حق انتخاب است که... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ کاش از رضا بهرام کاش راه دوری بین ما بود کاش سرنوشت ما جدا بود از تو فکر من رها بود گر ندیده بودم ای یار عشق دیدی خانه ات خراب است عشق هرچه گفته ای سراب است این چه حق انتخاب است که... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #14 متن آهنگ دل از رضا بهرام حکم دل است که مشکل است بین من و تو حکم دل است که فاصله است بین من و تو حتی اگر از دوریت این دل بمیرد عاشق محال است که فراموشی بگیرد من در خطرم بی عشق بی بال و پرم بی... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ دل از رضا بهرام حکم دل است که مشکل است بین من و تو حکم دل است که فاصله است بین من و تو حتی اگر از دوریت این دل بمیرد عاشق محال است که فراموشی بگیرد من در خطرم بی عشق بی بال و پرم بی... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #15 متن آهنگ لطف از رضا بهرام ببین عاشق شدم ای رهگذر مرا هرجا که شد با خود ببر باور کن تا تو از راه رسی شاعران شعر سرایند قوم مردان مبارز به این شهر بیایند تا تو از راه رسی پنجره ها باز بمانند مرد و زن بر سر هر کوچه آواز بخوانند خالی از لطف نباشد گذری کنی... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ لطف از رضا بهرام ببین عاشق شدم ای رهگذر مرا هرجا که شد با خود ببر باور کن تا تو از راه رسی شاعران شعر سرایند قوم مردان مبارز به این شهر بیایند تا تو از راه رسی پنجره ها باز بمانند مرد و زن بر سر هر کوچه آواز بخوانند خالی از لطف نباشد گذری کنی... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #16 متن آهنگ گل عشق از رضا بهرام در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه گل عشقم را چیدی دانه به دانه چه عاشقانه آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی رویای من این تو این جان من شوق... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ گل عشق از رضا بهرام در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه گل عشقم را چیدی دانه به دانه چه عاشقانه آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی رویای من این تو این جان من شوق... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 نویسنده موضوع #17 متن آهنگ نگار از رضا بهرام رخ مستش به خدا دلارو داغون میکنه نگاش چیکارا میکنه یه قشون پشت سرش جنگ میکنه جون دلم نگاش چی کارا میکنه نگار دردت نبینم نگار و مه جبینم نگار جون دلم محرم بشی دستت... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
متن آهنگ نگار از رضا بهرام رخ مستش به خدا دلارو داغون میکنه نگاش چیکارا میکنه یه قشون پشت سرش جنگ میکنه جون دلم نگاش چی کارا میکنه نگار دردت نبینم نگار و مه جبینم نگار جون دلم محرم بشی دستت... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.