سریال #مستر_روبات هر قسمتش جای یه ساعت بحث و نقد داره،از لحاظ فیلمنامه سیاسی و مذهبی باهوشه ، از لحاظ فنی به اوج حال حاضر سینما رسیده
هیجان،ترس،غم درش موج میزنه و با واقعیت دنیای روبرومون اشنامون میکنه واقعن محشره
تو لیست دیدنتون قرار بدین #MrRobot
" Mr.rahbari "
هر قسمت Mr.robot رو كه ميبينم تا ٢ ساعت نميشه بهش فكر نكنم از بس تاثير گزاره هرقسمت قوي تر از قسمت قبل ميشه فقط ميشه گفت فوق العادس #MrRobot
" mehdiar "
دیشب قسمت آخر مستر روبات رو دیدم، سکانس آخر که یهو تیتراژ اومد یه پوچی خاصی رو احساس کردم، اسکرین سیاه شد و من خودم رو دیدم، پایان یک سریال فوقالعاده که پایانش کل سریالو زیر سوال برد و واقعا احساس میکنم باید دوباره از اول با یه دید دیگه ببینم، کلا فوقالعاده بود #MrRobot
" Beast "
سریال مستر روبات به قدری پیچیده شده که خود کارگردان بازیگرا رو صدا میزنه در گوششون میگه اینجا قضیه از چه قرار بود داداش راستش یزره هنگ کردم #MrRobot
" سالواتوره دارک رد "
همه میگن و همه میدونیم که هیچکس کامل نیست اما این مسئله رو سریال مستر روبات براتون ملموس میکنه.
همه شخصیت هاش یه باگ دارن.
ببینیدش. #MrRobot
" ابر شلوارپوش "
هر موقع که خوابم نمیبره و همش فکر میکنم
یاد یه سکانس از Mr Robot میوفتم که الیوت تو تخت دراز کشیده و همش میگه : جسم خوابه، مغز بیدار #MrRobot
" مهدی گرا "
هر قسمت Mr.robot رو كه ميبينم تا ٢ ساعت نميشه بهش فكر نكنم از بس تاثير گزاره هرقسمت قوي تر از قسمت قبل ميشه فقط ميشه گفت فوق العادس #MrRobot
" mehdiar "