متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مطالب جالب حقیقت های ترسناک

• نویسنده موضوع ZAHRA TAVASOLIAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 94
  • بازدیدها 2,159
  • کاربران تگ شده هیچ

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«شاید...»

* شاید اون صدایی که توی سرمون موقع انجام کاری بهمون میگه که اون کار رو انجام ندیم، درواقع خودمون در آینده‌ایم و می‌خوایم که از نتیجه‌ش جلوگیری کنیم.
* شاید رؤیاهایی که می‌بینیم واقعیته و واقعیتی که می‌شناسیم، فقط یه رؤیاست.
* شاید ما توانایی برآورده‌کردن آرزوهامون رو داریم؛ ولی یکی آرزو کرده که نتونیم برآوردشون کنیم.
* شاید ما به اکسیژن برای زنده‌موندن نیاز نداریم؛ ولی چون از زمانی که متولد شدیم اون رو تنفس کردیم، بهش معتاد شدیم و درواقع برای اینکه بدن سعی میکنه اعتیادش رو ترک کنه می‌میریم، نه برای کمبود اکسیژن.
* شاید هرکس رنگ‌ها رو به یه شکل می‌بینه (مثلاً آبی‌ای که من می‌بینم، با آبی‌ای که شما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ZAHRA TAVASOLIAN

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«تونل زمان»

آیا واقعاً می‌توانیم در بعد زمان جابه‌جا شویم؟ واقعيت يا خيال؟ حالا اينها را گفتيم، ولي چند اشكال در اين كار است. اول اينكه اصلا نفس نظریه سفر در زمان يك پارادوكس است. پارادوكس يا محال نما؛ يعني چيزي كه نقض كننده (نقيض) خودش در درونش است.
نمونه ای می آوریم: اگر خدا مي تواند هر كاري را انجام دهد، پس آيا مي تواند نعوذ بالله سنگي درست كند كه خودش هم نتواند تكانش دهد؟ اين يك پارادوكس است؛ زیرا اگر بگوييم آري، پس آن وقت با اينكه خدا هر كاري را مي تواند انجام دهد، متناقض است و اگر بگوييم نه، باز هم همان مي شود. يعني خدا هر كاري را نعوذ بالله نمي تواند انجام دهد.
نمونه ديگر اين است كه اگر من در زمان به عقب...

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«دایناسورها»

تا حالا خیلی درمورد دایناسورها شنیدید یا فیلم دیدید؛ مثل پارک ژوراسیک.
دارذار.jpg
جالبه بدونید که با اینکه هیچ‌کس صدای دایناسورها رو نشنیده؛ اما صدای اون‌ها رو ساختن. جالبه، نه؟

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«5G»

توی دنیا تئوری‌ای پخش شده، مبنا بر اینکه اینترنت 5G موجب به‌وجود اومدن ویروس کرونا شده. حالا چرا؟
اول بیاید از اینترنت 3G شروع کنیم.
سال 1998 بود که به دنیا معرفی شد و تو‌ سال ۲۰۰۳ کل دنیا رو گرفت و تو‌ همون سال، ویروس سارس کل دنیا رو فراگرفت.
سالی که اینترنت 4G به دنیا معرفی شد، سال ۲۰۰۹ بود.
تو‌ همون سال، ویروس آنفولانزا کل دنیا رو گرفت.
سال ۲۰۱۹، اینترنت 5G تو چین، معرفی شد و دقیقاً تو سال ۲۰۱۹، شاهد ویروس کرونا تو چین بودیم.
سال ۲۰۲۰، سال معرفی اینترنت 5G به دنیا بود و شاهدیم کل دنیا رو ویروس کرونا فرا گرفته.
اما نکته‌ی مهم اینجاست که هنوز توی ایران اینترنت 5G وجود نداره؛ پس چطوری ایرانی‌ها کرونا گرفتن؟...

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«5G»

متن اصلی تئوری:
امواج 4G اون اوایل باعث تغییرات ژنتیکی کوچیک توی موجودات مختلف شد ولی صداش در نیومد
حالا با اومدن فایو جی و افزایش تشعشعات الکترو مغناطیسی در زمین باعث تغییر ژنتیکی یکی از ویروس های خانواده کرونا شده و این ویروس رو مُسری تر کرده
حالا هم یحتمل تا وقتی که این شبکه جهانی اینترنت پایداره تغییرات ژنتیکی رخ میده و ممکنه ویروس های خطرناک تری دوباره تو جهان پخش بشن...
خبرشو شنیدید که امروز روز هشتم یا نهمه که دکل ها رو تو انگلیس تخریب کردن و سرعت پخش شدن کرونا توی انگلیس هم طبق این قضیه کاهش یافته.
حالا چرا توی ایران و کشورهایی که هنوز اینترنت 5G ندارن، کرونا هست؟
چون کرونا توی کشورهای پیشرفته به...

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«حقیقت»

یه‌کم ترسناک به‌نظر میاد؛ ولی یه روزی بوده که مادر شما، شما رو‌ روی زمین گذاشته؛ ولی هیچ‌وقتِ دیگه، دوباره بلند نکرده.
اگه خورشید همین الان منفجر شه، ما ۸ دقیقه بعد می‌فهمیم.
∞شخصیت سالیوان میلیون‌ها مو داره.∞
هیولای آبی و دوست‌داشتنی انیمیشن شرکت هیولاها، بیش از ۲/۳ میلیون مو روی بدنش داره. از اونجایی که تک‌تک موهاش باید انیمیت می‌شد، ساخت هر فریم کاراکتر سالی، حدود ۱۲ ساعت طول می‌کشید.

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«لوراکس و وال‌ئی»

روی لباس مارگو، عکس لوراکس رو می‌بینید.
ل.jpg
این یعنی اینکه ایلومینیشن در سال 2010 از انیمیشن جدیدش که در 2012 اکران شد، خبر داده.
از اون جالب‌تر، حقیقتی درمورد وال‌ئیه.
ال.jpg
در اصل وال‌ئی، نخستین ماهواره‌ای بوده که شوروی به فضا فرستاده بوده.

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«اسم من تامیه»

اسم من تامیه و من فکر می‌کنم که ممکنه دیوونه شده باشم. من تو یه خونه‌ی سطحِ متوسط با پدر و مادری دوست‌داشتنی و یه خواهرِ شیرین بزرگ شدم. همه‌چیز خوب به نظر می‌رسید تا اینکه یه روز یه اتفاق خیلی عجیب افتاد.
از مدرسه به خونه اومدم و چیزی دیدم که خیلی عصبیم کرد. مادر و پدرم روی مبل نشسته بودن و به تلویزیون زل زده بودن. قسمت عجیبش این بود که تلویزیون خاموش بود؛ اما اون‌ها با دقت به تلویزیون زل زده بودن.
هردوشون چرخیدن و به من نگاه کردن و هم‌زمان باهم گفتن: «سلام تیمی.»
قلبم اومده بود تو دهنم. اسم من تامیه! چطور پدر و مادر خودم تونستن همچین اشتباهی بکنن؟
با اضطراب ازشون پرسیدم: «همه‌چیز خوبه؟»
پدرم جواب...

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
«اسم من تامیه 2»

نمی‌تونستم این احساس رو که انگار مشکلی درمورد کل خانواده‌م وجود داره، نادیده بگیرم. به‌سمت اتاق خوابم رفتم و سعی کردم فکر کنم.
صدای مادرم رو که از بالای پله‌‌ها می‌اومد، شنیدم. داخل اتاق خواب خودش رفت و در رو پشت‌سرش بست. تصمیم گرفتم جاسوسیش رو کنم؛ پس به راهرو رفتم و از سوراخ کلید یواشکی داخل اتاق رو نگاه کردم.
چیزی که دیدم من رو به وحشت انداخت.
مادرم داشت لباس‌هاش رو عوض می‌کرد. پشت به من ایستاده بود و من سریعاً متوجه چیز شوک‌برانگیزی شدم!
پوستش خیلی رنگ‌پریده بود و یه زیپ از بالای کمرش تا پایین کشیده شده بود. اون هرچیزی که بود، مامان من نبود. این زمان بود که وحشت واقعی شروع شد.
از پله‌ها پایین دویدم و سمت در جلویی رفتم. انقدر سریع...

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,079
پسندها
7,081
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
این قسمت:
«فاصله»

فردا صبح که از خواب بلند شدی، میلیون‌ها کیلومتر دورتر از جایی هستی که امشب به خواب رفتی...*

* زمین هر روز یک میلیون و ششصد هزار مایل سفر می‌کنه و این یعنی مشکلات دیروز، یک میلیون و ششصد هزار مایل ازت دورتر شدن!

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا