«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

روی سایت آوا پلاس +| آوا کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع AVA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 60
  • بازدیدها 4,733
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع

کاری که انجام دادنش راحته ، انجام ندادنش هم راحته .
دارن هاردی

معمولا بیشتر وقت ما صرف انجام دادن عادت هامون میشه عادت هایی که انجام دادنشون لزومی نداره و هیچ کمکی به پیشرفت ما نمیکنه . مثل نت گردی و چک کردن بیش ازحد تلگرام و دور زدن داخل اینستاگرام یا تلوزیون دیدن زیاد و بقیه کارهایی که ما عادت کردیم هر روز انجامشون بدیم و خیلی هم راحت انجامشون میدیم و چنان غرق جذابیت هاشون میشیم که زمان از دستمون در میره ، همون زمانی که شاید بتونیم کار مفید تری انجام بدیم . بعضیا خودشون این عادت ها رو دوست ندارن ولی متاسفانه چنان معتادش شدن که فکر میکنن ترک کردنش سخته ... ولی اشتباهه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
دفترچه خاطرات ... چیز خوبیه ... حس لمس کردن کاغذ و قلم و درد دل کردن با دفترت فوق العاده س .. فقط یه چیزی اگه اهل نوشتن روزانه خاطراتتون هستید لطفا خاطرات بد رو ننویسید ... خاطراتی که اشکتون رو یه بار درآوردن رو ، با نوشتنش دوباره تجربه نکنید ....
خاطرات بد باید فراموش شن ... سرنوشت لحظه های بد فراموشیه ، پیشنهاد میکنم به افکار و احساساتون احترام بگذارید و اجازه ورود ندید به اتفاقات بدی که قبلا هم شما رو آزرده خاطر کردن .

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
یه کار جالب ...
اگه انجام بشه عالیه ...
من امتحانش کردم فوق العاده س ...
بیاین هر روز ده دقیقه شایدم کمتر فکر کنید و داخل یه دفترچه ایده هایی که به ذهنتون میرسه رو یادداشت کنید ..
هر ایده ای میتونه باشه مثل ایده یک نقاشی یا ایده درست کردن یه وسیله تزئینی یا حتی ایده ای که هدف فرهنگی داشته باشه مثل یه کار جالب برای اینکه مردم کمتر آشغال بریزن ..
یا یه کار جالب که کودکان کار کمتری داشته باشیم ..
این ایده ها میتونن بزرگ و غیر قابل انجام باشن و میتونن کوچیک و دست یافتنی باشن ...
من یادمه زمانی که برای کنکور میخوندم اینقد ایده های جالبی رو کشف می کردم ( خخخ اکثر کنکوریا همینطورن ) که...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
چند روز پیش یکی از دوستام فیلمی رو معرفی کرد که ترغیب شدن دانلودش کنم . و میتونم بگم این فیلم یه اتفاق قشنگ بود که اون روزم رو ساخت . نکات جالبی تو این فیلم بود که منو وادار کرد ساعت ها بشینم و بهشون فکر کنم و ربطشون بدم به زندگی خودم .

اسم این فیلم شلاق بود ، شلاق نام یک موسیقی جازه . داستان درمورد یه پسر 18 ساله بود که نوازنده درام بود و در بهترین مدرسه موسیقی تحصیل می کرد و رویاش این بود که یه روزی مشهور و معروف بشه و تبدیل بشه به یه ستاره .
دیدن تلاش این پسر خیلی لذت بخش بود که با تمام وجود کار می کرد تا نظر مثبت استادش رو بدست بیاره ، گاهی وقتا از شدت تمرین دستاش زخم میشد و خون همه جا رو می گرفت و باز استادش سرش داد میزد و تحقیرش می کرد . یه...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
هیچ چیز نا ممکن نیست ، فقط عدم پایداری شماست که چیزی را نا ممکن می کند . " کیم وو چونگ"

خوب به این جمله دقت کنید ..
اگر میبینید کارها درست پیش نمیره ، اگه میبینید هر تصمیمی که میگیرید تهش یا شکسته یا فراموش کردن تصمیمتون مهم ترین دلیلش میتونه نداشتن ثبات و پایداری باشه .
ما تصمیم میگیریم زبان انگلیسیمون رو تقویت کنیم و برای این کار اگه فقط روی 5 کلمه جدید حفظ کنیم و یاد بگیریم در طولانی مدت میتونیم خیلی عالی انگلیسی صحبت کنیم ولی نهایتا یه هفته در این کار ثبات داریم ... درسته که این اصلا کار سختی نیست هیچ وقتی هم از ما نمیگیره ، خیلی هم راحت میشه نتیجه گرفت ولی چیزی که اینجا سخته پایداریه .
دلیل شکست...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
طلاق در آمریکا معمول است ، اما من هنوز واقعا نمی توانم بفهمم چگونه آمریکایی ها خانواده خود را ترک می کنند . چه کسی مواظب کودکان و آینده کشور است ؟؟ "کیم وو چونگ "

متاسفانه طلاق در ایران هم معموله ... چرا ما نمی تونیم یاد بگیریم که عاقلانه ازدواج کنیم ؟ عاقلانه ازدواج نکردنمون عین بی مسولیتیه .. کی باید مسولیت بچه های ما رو به عهده بگیره ؟؟ کی باید آینده این کشور رو به دست بگیره ؟؟ بچه های طلاقی که احتمالا آسیب های زیادی از جانب پدر و مادرش دیده ؟؟؟
دختران ما در سن نوجوانی و در سن بلوغ چنان معتاد رمان خوندن میشن که توقع شون از زندگی میشه همون شرایط ایده آلی که شخصیت رمان محبوبش داشته...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
همچنان که استخوان های شما قوی تر می شوند باید سر شما خمیده تر شود . "کیم وو چونگ "

آدم هایی که بعد از قدرتمند شدن و ثروتمند شدن،
سرشون رو می گیرن بالا و راه میرن ،

هیچ جذابیتی ندارن .

فروتن باشیم : )

آخرین ویرایش

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
شانس وقتی ست که فرصت با آمادگی تلاقی می کند . " دارن هاردی"

آمادگی (رشد شخصی) + نگرش (باور ها ، طرز تفکر ) + فرصت ( چیز های خوبی که سر راه شما قرار می گیرند ) + اقدام ( انجام دادن کاری درباره آنها ) = شانس

: )

آخرین ویرایش

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
پایان کودکی و شروع بزرگسالی ، روزیست که مسؤلیت کل زندگی ات را بر عهده بگیری . "دارن هاردی"

به جای بهانه جویی مسؤلیت پذیر باشیم : )

.

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع

تقریبا هر سه ماه ، یکی از عادت های بدم را انتخاب می کنم و برای 30 روز از آن دوری می کنم .

من عاشق این موضوع هستم که به خودم ثابت کنم هنوز هم مسئول و رئیس عادت های خوم هستم .

"دارن هاردی"

: )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا