«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

روی سایت آوا پلاس +| آوا کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع AVA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 60
  • بازدیدها 4,731
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع

ازدواج ناموفق یا تنهایی دائمی!

خب مسئه این است:

1_از روی ناپختگی و سنتی گرایی خانواده و خویشاوندان با اولین کسی که در خونه مون رو زد ازدواج کنیم.
2_منتظر شاهزاده ی سوار بر اسب سفید بنشینیم که نهایتا اون نمیاد و ما مجبور می شیم گوشه نشینی اختیار کنیم!
اگه به آینده تنهایی و بی کسی فکر کنی بی شک گزینه ی اول رو انتخاب می کنی!
می دونی چرا ؟! چون از حرف مردم رو شنیدن متنفری ! اگه بگن دختر ترشیده بهت بر می خوره اما کافیه فکر کنی همون هایی که می گفتن دختر ترشیده و ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
:)

یه انیمیشن این اواخر دیدم ... این انیمیشن اصلا برای کودک ساخته نشده بود و نکات بسیار زیبای اخلاقی رو به شیوه ای بسیار جذاب آموزش میداد ... آخرین صحنه و آخرین دیالوگ ها من رو میخکوب خودش کرد .
آدم بده داستان که یه پیرمرد بود و سال ها موجب بدبختی خیلی ها شده بود و پدر مادر بچه داستانمون رو از هم جدا کرده بود و بعدشم کشتشون , حالا برگشته بود تا پسره رو نابود کنه ، آخر ماجرا از پسره شکست میخوره و یه دفه به قالب انسانی خودش بر می گرده و حافظه ش رو از دست میده .
همه مردم اون روستا اطرافش وایساده بودم و این پیرمرد هاج و واج به اطراف نگاه میکرد . همین پیرمرد باعث بدبختی این خانواده ها شده...

آخرین ویرایش

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
این روزا چیز هایی میبینم که جز تاسف هیچ کاری نمی تونم برای هم جنس های خودم کنم.
هم جنس هایی که متاسفانه قصد بیدار شدن از رویاها رو ندارن و فقط در رمان ها زندگی می کنن .
دلبندم بیدار شو ...
واقعیت از چیزی که می بینید به شما نزدیک تر است ...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع

عشق همراه خودش احترام و ارزش میاره .

اگه کسی ادعای عاشقی می کنه و با الفاظ بد با شما صحبت می کنه و هر و هر می خنده ، اگه می گه عاشقه و خواسته های نا معقولی از شما داره و توقع داره انجام بدید و اگه کاری که خواسته رو انجام ندادید به شدت عصبانی می شه و تهدید می کنه که رهاتون می کنه ...
اون آدم تنها یک هوس بازه و با نام مقدس عشق بازی کرده تا از شما سو استفاده کنه ، اگه شما برای کسی ارزشمند باشید ، مطمئن باشید شرافت و پاکی شما هم براش ارزشمنده .
همون کسی که با نام مقدس عشق وارد میشه و احساسات پاک شما رو دستخوش هوس می کنه ، وقتی حرف از مسؤلیت پذیریش نسبت به کاری که کرده میشه ، همچین از سطح...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
ما باید کاملا مراقب بدنمان باشیم ،
چون تنها جایی است که مجبوریم درآن زندگی کنیم .

"12ستون جیم ران "

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
جالبه که تو 40 سالگیت یه جوری باشی به غیر از بقیه ،
تو 20 سالگی که همه شاعر هستند ...

فیلم "در دنیای تو ساعت چنده ؟"

آخرین ویرایش

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
کسی را نگه دار که بداند ده ثانیه مانده به انفجار ؛ کدام سیم را قطع کند که قصه نمیرد و از دست نرود ...
کسی را انتخاب کن که اسلحه اش قبل از شلیک قفل میکند و خنجرش از شدت بی تجربگی بریدن بلد نباشد !
از همان هایی که ذوقِ چای عصرِ کنارِ پنجره را داشته باشد.
حتی حوصله ی بی‌حوصلگی هایت و دلشوره های وقت و بی وقتت را.
آدم باید تا وقتی که جانی مانده برای عزیزم گفتن و جانم شنیدن، کسی را پیدا کند که بلد باشد کجا و چه وقت دوستت دارم گفتن‌اش بغل هم داشته باشد ...
که زندگی با دوستت دارم های بغل دار بیشتر میچسبد.

مریم قهرمانلو

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع

آخرین آرزو

چند روز پیش یه فیلم دیدم که خیلی جالب بود و تاثیر گذار ...
دو تا نوجوون 18 ساله که دختره سرطان تیروئید و ریه داشت و پسره یه پاش رو به خاطر سرطان از دست داده بود و پاش مصنوعی بود . دوتا آدم متفاوت دختره تاحدودی افسرده و گوشه گیر که هیچ دوستی نداشت و پسره شاد و سرزنده و امیدوار .. اسمش بود the.Fault.in.Our.Stars
دوستی این دو تا با هم سرطان داشتنشون رو قابل تحمل تر کرد و دیدشون نسبت به سرطان جالب بود .
یه نکته خیلی جالب تو این فیلم بود ... اونا تو کشورشون یه سازمان دارن که بزرگترین آرزوی فرد سرطانی رو برآورده می کنن .. هر چی که باشه ... با هر هزینه...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
نیمه کاره ماندن بنظرم یک نوع برزخ است،

یک حالتی مثل روز اول سرما خوردگی که نمیدانی حالت خوب است یا بد؟
داشتم فکر میکردم به اینکه ما آدم ها در زندگی مان چقدر نیمه کاره داریم ،
بالاخره که چه ؟ یک روزی باید بنشینیم یک لیوان چای برای خودمان بریزیم و آن شکلات نود هفت درصدی که توی طبقه ی پاینی جا تخم مرغی توی یخچال است را باز کنیم و برویم لب پنجره ، بنشینیم و همانطور که تلخی چای و شکلات را مزمزه میکنیم و به این فکر کنیم که در زندگی مان چقدر نیمه کاره داریم که دارند زیر خروار خروار سال های از دست رفته خاک میخورند و نیمه کاره تر و نیمه کار تر میشوند .
آدمی یکجا باید بنشیند و فکر کند که چقدر تاوان...

AVA

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
76
پسندها
1,699
امتیازها
9,703
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
گاهی فکر میکنم کامپیوترا خیلی به آدما شبیه هستن ...

الان که مقایسه میکنم ...

کاش میشد وارد هاردت بشی و هر چی انرژی منفی اتفاقات گذشته بهت داده رو شیفت دلیت کنی ...

من که حس می کنم رمم سوخته چون رو ساده ترین کارها درجا میزنم و جلو نمیرم ...

نمیدونم شاید سی پی یوم دیگه قدرت پردازش این همه اتفاقات تکراری و این زندگی یکنواخت رو نداره ...

کاش ویندوز عوض کردن جواب میداد ... اگر جواب میداد حتما به جای اینکه ویندوز رو بروز رسانی کنم و برم ویندوز 10 نصب کنم اینبار برم ویندوز 98 نصب کنم و برگردم به سیستم عامل های قدیمی ...

اونجایی که کتاب خوندن بیشتر مد بود اونجایی که ارتباطات صمیمانه تر بود ...

کاش میشد خودمو از...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا