متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار به نظر شما این حرف درسته؟ و نظرتون درمورد این حرف چیه؟

• نویسنده موضوع _vida_
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 25
  • بازدیدها 922
  • کاربران تگ شده هیچ

_vida_

کاربر انجمن
سطح
15

ارسالی‌ها
260
پسندها
8,313
امتیازها
24,013
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
دوستان به نظر شما این جمله درسته؟
«رمان ترسناک رو هر کسی می‌تونه بنویسه. مهم اینه یکی بیاد مشکلات جامعه رو به تصویر بکشه. رمان ترسناک هم خوبه‌ها ولی نویسنده باید دغدغه‌دار باشه ن خیال پرداز!»

ایشون کسی هستن که برای نشون دادن رمانشون، سعی می‌کنن رمان دیگران رو تخریب کنن.
ایشون ازم خواستن در قبال لایک برای رمانم، رمانشون رو لایک کنم. من هم گفتم مخاطب برام مهمه؛ ن لایک! و اینطور جواب دادن. البته بگذریم از حرفای گستاخانه‌شون ک دیگه ننوشتم.​

امضا : _vida_

Saba Abbasi

طراح انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,837
پسندها
44,560
امتیازها
74,373
مدال‌ها
34
نظری ندارم :30:

امضا : Saba Abbasi

^MiushaW.GM

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,105
پسندها
20,959
امتیازها
46,373
مدال‌ها
22
والا منم نظری ندارم ولی اینکه نویسنده باید دغدغه دار باشه به نظرم درست نیست من یه خیال پردازی‌ام که نگو ولی دغدغه دار نیستم و به نظرم خیال پردازی یه اصل مهم نویسندگی و دغدغه دار بودن هیچ ربطی نداره.
اینکه بیان رمان دیگران رو تخریب کنن واقعا کار بدیه و به نظرم جواب ندادن به این آدم‌ها بهتره چون:
- جواب ابلهان خاموشیست.
:30:

امضا : ^MiushaW.GM

Nazanin.raminiya

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
279
پسندها
2,730
امتیازها
17,273
مدال‌ها
11
نظر خاصی ندارم

امضا : Nazanin.raminiya

*Rozhina*

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
174
پسندها
3,870
امتیازها
16,633
مدال‌ها
11
هر کسی یه جوری مینویسه و ربطی فقط به نوشتن دغدغه های جامعه نداره...
همه داستان ها که نمیتونن توی یه ژانر خلاصه شن؛ همه چی به اندازه خودش...

امضا : *Rozhina*

Rahel.

نویسنده انجمن
سطح
26

ارسالی‌ها
1,575
پسندها
19,560
امتیازها
43,073
مدال‌ها
31
به نظر من نوشتن رمان ترسناک سخت‌تره چون نیاز به خلاقیت و ذهن رویا پرداز تری داره تا نوشتن رمان اجتماعی.
البته این نظر شخصی منه

امضا : Rahel.

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
دوستان به نظر شما این جمله درسته؟
«رمان ترسناک رو هر کسی می‌تونه بنویسه. مهم اینه یکی بیاد مشکلات جامعه رو به تصویر بکشه. رمان ترسناک هم خوبه‌ها ولی نویسنده باید دغدغه‌دار باشه ن خیال پرداز!»

ایشون کسی هستن که برای نشون دادن رمانشون، سعی می‌کنن رمان دیگران رو تخریب کنن.
ایشون ازم خواستن در قبال لایک برای رمانم، رمانشون رو لایک کنم. من هم گفتم مخاطب برام مهمه؛ ن لایک! و اینطور جواب دادن. البته بگذریم از حرفای گستاخانه‌شون ک دیگه ننوشتم.​
کاملا مخالفم. نه تنها ژانر ترسناک بلکه فانتزی، علمی تخیلی و اکثر ژانرهای که تخیل در اونها دخیله اهمیتشون با ژانر اجتماعی برابره، چرا؟ به خاطر اینکه مگه ما کم درد و بدبختی داریم؟...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AYDA HOSSINY

Donald

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
195
پسندها
5,946
امتیازها
21,263
مدال‌ها
11
اصلا ربطی به دقدقه داشتن یا نداشتنه نویسنده نداره

رمان ها نوشته و خونده میشن تامارو از دنیایی که توش هستیم خارج کنن،همه زندگی واقعی رو دارن میچشن،کسی رمان میخونه میدونه چی میگم،وقتی یه رمان رو که دوست داری میخونی،لحظه به لحظش مثل فیلم جلو چشمات هست،لطفا از دید خودتون دیگران رو قضاوت نکنین،یه گنجشک هیچوقت نگاه یک ققنوس رو درک نمیکنه.

امضا : Donald

zozo0909

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
73
پسندها
2,121
امتیازها
11,713
مدال‌ها
8
هر کی این حرف و زده یه آدم سودجو بوده! من هر چی رمان نوشتم تا الآن تخیلی و ترسناک بوده و من خیلی هم به خودم افتخار می‌کنم به خازر ذهن خیال پردازم! همه‌ی رمان ها نباید که درام و عاشقانه باشن! اینهمه رمان عاشانه وجود داره ولی تعداد کمی ازشون اسم مونده چون همشون شبیه همن! نمی‌گم رمان عاشقانه بده ولی باید رمان یه پایه‌ای داشته باشه که عاشقانه پایه‌ی خوبی نیست،
چون تو واقعیت هم همه چی عشق نیست! من تو رمان های ترسناک و تخیلیم عشق دارم ولی پایه‌ی داستانم ترسناکه! اینهمه رمان عاشقانه خوندیم هممون همشونم مثه هم ولی این رمان های هیجانی هستش که تو ذهن خواننده می‌مونه

امضا : zozo0909

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,500
پسندها
65,247
امتیازها
74,373
مدال‌ها