masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #191 جوک های این دوره یه جوری شده که . . . اطلاعات عمومیت بالا نباشه نمیتونی بخندی️ امضا : masome_a
masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #192 چه خسیسه نمره بیست می گیره . باباهه می زنه تو گوشش بهش میگه : . . . . توکه با ۱۰ هم قبول می شدی . لازم بود این همه خودکار مصرف کنی ؟ امضا : masome_a
چه خسیسه نمره بیست می گیره . باباهه می زنه تو گوشش بهش میگه : . . . . توکه با ۱۰ هم قبول می شدی . لازم بود این همه خودکار مصرف کنی ؟
masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #193 سر صبحی تو تا کسی نشسته بودیم یارو داشت سیگار میکشید . . . بهش گفتم : هیچ میدونی ۳۰ درصد ضررش به تو میرسه ۷۰ درصدش به من گفت : خب بیا تو بکش تا حالا تو عمرم اینجوری قانع نشده بودم امضا : masome_a
سر صبحی تو تا کسی نشسته بودیم یارو داشت سیگار میکشید . . . بهش گفتم : هیچ میدونی ۳۰ درصد ضررش به تو میرسه ۷۰ درصدش به من گفت : خب بیا تو بکش تا حالا تو عمرم اینجوری قانع نشده بودم
masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #194 پول میذاری تو موسسه ورشکست میشه . . میدی به مامانت پس نمیده بهت پیش خودت نگه میداری خرج میشه خو پس ما چه غلطی بکنیم ؟ امضا : masome_a
پول میذاری تو موسسه ورشکست میشه . . میدی به مامانت پس نمیده بهت پیش خودت نگه میداری خرج میشه خو پس ما چه غلطی بکنیم ؟
masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #195 حساب کردند حدود: ۸۶۹۲۴۸۷ . . تنبل و بی حال در جهان وجود دارند که حتی حاضر نیستند این عدد ۷رقمی رو بخونن . . . نه دیگه فایده نداره نخون، تو هم به جمعشون اضافه شدی منم قربانی شدم، بفرست واسه بعدی امضا : masome_a
حساب کردند حدود: ۸۶۹۲۴۸۷ . . تنبل و بی حال در جهان وجود دارند که حتی حاضر نیستند این عدد ۷رقمی رو بخونن . . . نه دیگه فایده نداره نخون، تو هم به جمعشون اضافه شدی منم قربانی شدم، بفرست واسه بعدی
masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #196 ولین باری که شما شنیدی یه سگ حرف بزنه کی بوده؟ پس چرا میگن مث سگ دروغ میگه؟ . . اون زبون بسته اصلا حرف میزنه؟ نشسته یه گوشه پاچه میگیره آروم امضا : masome_a
ولین باری که شما شنیدی یه سگ حرف بزنه کی بوده؟ پس چرا میگن مث سگ دروغ میگه؟ . . اون زبون بسته اصلا حرف میزنه؟ نشسته یه گوشه پاچه میگیره آروم
masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #197 جوکهای خنده دار و بامزه خوبه قد رو نمیشه عمل کرد… . . . وگرنه الان ایرانیا همشون ۴ مترو ۱۰ سانت بودن امضا : masome_a
masome_a مدیر بازنشسته سطح 13 ارسالیها 689 پسندها 7,757 امتیازها 24,673 مدالها 15 12/1/18 نویسنده موضوع #198 مروز تواخبار اعلام کردن جوانان نباید دغدغه مسکن دارا باشند. . . . مسکن به اندازه کافی و با قیمتهای مناسب در تمامی داروخانه ها هست امضا : masome_a
مروز تواخبار اعلام کردن جوانان نباید دغدغه مسکن دارا باشند. . . . مسکن به اندازه کافی و با قیمتهای مناسب در تمامی داروخانه ها هست
Raha_a کاربر انجمن سطح 1 ارسالیها 40 پسندها 188 امتیازها 668 مدالها 1 24/1/18 #199 ديشب داشتم كتاب ميخوندم برق رفت ... يه نيم ساعتی زير نور چراغ قوه گوشيم كتاب رو خوندم تا برق باز بياد ... اين نيم ساعتو تا آخر عمرِبچم تو سرش ميزنم ... ميگم ما زير نور چراغ قوه به بدبختی كتاب ميخونديم ... اونوخ شما اينجوري !!!
ديشب داشتم كتاب ميخوندم برق رفت ... يه نيم ساعتی زير نور چراغ قوه گوشيم كتاب رو خوندم تا برق باز بياد ... اين نيم ساعتو تا آخر عمرِبچم تو سرش ميزنم ... ميگم ما زير نور چراغ قوه به بدبختی كتاب ميخونديم ... اونوخ شما اينجوري !!!
Raha_a کاربر انجمن سطح 1 ارسالیها 40 پسندها 188 امتیازها 668 مدالها 1 24/1/18 #200 دخـتـره استاتوس گذاشتـه :انقدر بدم میاد از پـسـرهایی که میان فیس بـوک برا علافی !……..انگار خودش هر وقت میاد فیس بوک عمل پیوند کلــیــه می کنه … !
دخـتـره استاتوس گذاشتـه :انقدر بدم میاد از پـسـرهایی که میان فیس بـوک برا علافی !……..انگار خودش هر وقت میاد فیس بوک عمل پیوند کلــیــه می کنه … !