دانشگاه گفته از طریق یه اپ قراره موقع امتحان اسکرین گوشی و لپتاپ ضبط شه و استاد بتونه ما رو ببینه.
احمقا فقط دارن فرایند تقلب مارو خفن تر میکنن، فک کن سه تا لپتاپ بذاری رو میز، یه گوشی اینور یکی اونور، خیلی پوکر فیس به مانیتور نگاه کنی و با هکر طور ترین حالت ممکن اندیشه ۱ پاس کنی
من در طول روز: بهتره شب زود بخابم تا فردا سر حال بیدار شم.بازم من ساعت ۴ صبح: خب حالا میریم که میکس آهنگ پلنگ صورتی و باب اسفنجی رو با رقص اَبرو اجرا کنیم.
خواهشا جوری انتخاب اسم کنید که در بزرگسالی بشه از اون اسم استفاده کرد مثلا پارمیس هیچوقت نمیتونه یه مادربزرگ ۶۰ ساله باشه که داره از مکه بر میگرده و نوه هاش منتظرن مامان پارمیسشون براشون سوغاتی بیاره
ولی جدی عجیب ترین حرکتی که وقتی دانش اموز بودیم انجام میدادیم این بود که سه چهارتایی با مداد و تراش میرفتن دم سطل آشغال اونجا وایمیستادیم که مثلا داریم تراش میکنیم بعد ریز با هم چرت میگفتیم
ترم اول دانشگاه صندلی بغلیم که دختر بود اسم و شمارشو نوشت داد به من، یه چشمک زدم و کاغذ رو گذاشتم جیبم، یهو گفت چیکار میکنی اسکل اسم و شمارتو بنویس بده بغلی، برای گروه واتساپ کلاسه
تو زندگیتون هیچوقت به کم راضی نباشید،همیشه نهایت تلاشتون رو بکنید که بیشتر به دست بیارید.
مردم میگن 8ساعت خواب در روز کافیه؟
درست.ولی نه برای تو
من مطمئنم اگه نهایت تلاشتو بکنی میتونی 24 ساعت از24 ساعت روز رو بخوابی.
یادمه خاهرم کلاس اول ابتدایی بود. اول مهر که از مدرسه برگشت رفت تو اتاق یه دفتر درآورد با یه مداد نشست بالا سرش چند دیقهای به دفتر خیره شد بعد گفت کو پس؟ من چرا هنوز نمیتونم بنویسم؟
یه نوع درگیری بین دخترا هس که همینجور نشستن بدون اینکه موهاشون بهم ریخته یا شل شده باشه الکی بازش میکنن دوباره میبندن
هیچ دلیل و منطقی پشتش نیس
مغز یهو دستور میده مام اطاعت میکنیم