خب، عشق که کلاً چیزیست مضحک، اما چون دوست داشتن هست، من اونهایی رو که دوست دارم رو میتگم. Caba.Mتو با اینکه نیستی و رفتی، ولی باز هم خواهر منی:-) *NIUSHA*تو هم که... خیلی پشهای! پشه جون star lightعشق آبجی به تو میگن دیگه! *Rozhina*رژی جان به اندازه مورچههای دنیا دوست دارم REIHANE_Fبیمعرفت! خیلی دوست دارم! "soha"مدیر جون دوستت میدارم! WHITE SKYفاطی! خعلی دوستت دارم! Selin esapourهمشهری! دوست دارم قد درختهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
خب، عشق که کلاً چیزیست مضحک، اما چون دوست داشتن هست، من اونهایی رو که دوست دارم رو میتگم. Caba.Mتو با اینکه نیستی و رفتی، ولی باز هم خواهر منی:-) *NIUSHA*تو هم که... خیلی پشهای! پشه جون star lightعشق آبجی به تو میگن دیگه! *Rozhina*رژی جان به اندازه مورچههای دنیا دوست دارم REIHANE_Fبیمعرفت! خیلی دوست دارم! "soha"مدیر جون دوستت میدارم! WHITE SKYفاطی! خعلی دوستت دارم! Selin...
عشق چیز خیلی قشنگ و شیرینیه که بیشتر اوقات، زندگی رو تو وجودت جاری میکنه. REIHANE_F مرسی که هستی عشقجان
بقیهتون، هر کی که تگش نکردم بدونین، شماهارو خیلی دوست میدارم، شماها هم عشقولیهای منین منتهیٰ، ریحانه عشقِ شما نفسهایمن هم، هر کی یه جایگاهی داره؛ یکی"جانانِ"منِ اون یکی"قشنگترینِ"منِ اون یکی"الهی فدات شمِ"منِ. خلاصه همتون تو این دل کوچیک اما دریایی بنده جا دارین نفسا