- ارسالیها
- 932
- پسندها
- 17,233
- امتیازها
- 37,073
- مدالها
- 24
نه میگه طنز هست و نمیخوام مثل دلنوشته بشهاگه بخوايم همون باشه يه "هم"كم داره
نه اگه بخوايم بهترش كنيم:
و آن يكي تيكه هاي دل شكسته اش را از زير پاي مردم جمع مي كند.
نه میگه طنز هست و نمیخوام مثل دلنوشته بشهاگه بخوايم همون باشه يه "هم"كم داره
نه اگه بخوايم بهترش كنيم:
و آن يكي تيكه هاي دل شكسته اش را از زير پاي مردم جمع مي كند.
اره این خوبهARKA∞
مردی در حال بازگشت است. دیگری گندی که اولادش پدید آورده را جمع میکند، یکی هم در این میان دلشکسته است.
خانوادهای بیخیال و پر امید، جمعیتی که به ندرت و استثناء میشود در آن فردی را یافت که افسرده باشد. کسانی که زندگیشان بر هم قلاب شده و اگر هوای دیگری را نداشته باشند؛ همهشان بازنده بازیِ هستند که سرنوشتهایشان برایشان خواب دیدهاند؛ خوابی که یک وجب روغن رویش داشته باشد. البته در واقعیت خواب که نه! به هر حال ضربالمثلی بود در همین مایهها... .
من طنز نويس نيستم و به نظرم خود حيدر بايد فكر كنه و بهترش كنه يا بزاره همين بمونه يا اينكه يه طنز نويس درست و حسابي كمكش كنهنه میگه طنز هست و نمیخوام مثل دلنوشته بشه
منظورمو متوجه نشدیمن طنز نويس نيستم و به نظرم خود حيدر بايد فكر كنه و بهترش كنه يا بزاره همين بمونه يا اينكه يه طنز نويس درست و حسابي كمكش كنه
من طنز نويس نيستم و به نظرم خود حيدر بايد فكر كنه و بهترش كنه يا بزاره همين بمونه يا اينكه يه طنز نويس درست و حسابي كمكش كنه
ببینید من ادبی مینویسم میگی شبیه دلنوشته هست و رمانم طنزم داره. حالا متن خودت رو جوری درستش کرد یلدا که منم تایید کردمی سوال
الان موضوع اصلی چیه
کلمات؟ طنز بودنش یا چی دقیقا؟
ی سوال
الان موضوع اصلی چیه
کلمات؟ طنز بودنش یا چی دقیقا؟
ببینید من ادبی مینویسم میگی شبیه دلنوشته هست و رمانم طنزم داره. حالا متن خودت رو جوری درستش کرد یلدا که منم تایید کردم