لیست پرسنل قسمت 65:
فیلمنامه: هیروشی سکو
استوری بورد: جون شیشیدو
کارگردان این قسمت: آتسوشی تسوکاسا، تاکاهیرو کانکو
سرپرست کارگردانی انیمیشن: دایسوکه نینوما، مانابو آکیتا
کارگردانان انیمیشن: ساتوشی ایکدا، پارک دائه یئول، ماسایوکی کاتو، کااوری کیشی
نینوما، قسمت 61 هم سرپرست تیم کارگردانی بودن، از کارهای ایشون:
Banana Fish
Detective Conan
Garo
deadman wonderland
آکیتا در قسمت 63 نیز سرپرست کارگردانی بودن
ایکدا، کارگردانی قسمت 60 رو داشتن
پارک دائه یئول، کارگردان انیمیشن قسمت 60 بودن
و در آخر کااوری کیشی، کارگردان انیمیشن قسمت 61 بودن
لیست پرسنل قسمت 66:
فیلمنامه: هیروشی سکو
استوری بورد: جون شیشیدو، یویچیرو هایاشی
کارگردان این قسمت: جون شیشیدو
سرپرست کارگردانی انیمیشن: میکینی کوابارا، فومیهیده سای، جینشیچی یاماگوچی
کارگردانان انیمیشن: میچل سوگیموتو، میزوکی ایتو، هیروکو کوماتسو، تاکاهیکو آبیرو، هیروناری آسائو، هیدهآکی ماتسوکا، شیرو شیباتا، میوکی هوندا، شینچی نوزاکی، هیچی هوندا، نائو اوتسو
به دلیل رفتار های زشت و توهین آمیز «به اصطلاح طرفداران» در دو قسمت گذشته، تلاش شده تا حد امکان از انتشار نام پرسنل جهت حفظ حریم خصوصیشون خودداری بشه.
ما هم برای این قسمت از توضیحات با جزئیات تر خودداری میکنیم. فقط بگم که تک تک این افراد لیست بلند بالایی از آثار خوب مثل برسرک و ... توی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
دستیار ایسایاما توی مصاحبه :
برای من به عنوان یک خواننده، وقتی بهش فکر میکنم، این مانگا تا ابد توی قلبم میمونه .. منظورم اینه که واقعا به طرز شوکه کننده ای بهم آسیب رسوند و این آسیبی که حس میکنم یه جور تجربه ایه که از خوندن و پایانش کسب کردم-
منبع:چنل...✩ ✩...
[شایعه]
امکان همکاری آریفومی ایمای در فصل نهایی
اخیرا آقای آریفومی ایمای، صفحهی اصلی ماپا و کارگردان قسمت 6 فصل نهایی حمله به تایتان را در توییتر دنبال کردند.
این کار شایعاتی در میان طرفداران به راه انداخت و به نظر ممکن است ایشون در فصل نهایی نیز همکاری داشته باشند.
آقای ایمای، از بهترین انیماتورهای ژاپنیست که بارها نه تنها در حمله به تایتان، بلکه در تمام آثارشون سکانس هایی به یادماندنی خلق کردهاند.