نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

روی سایت « آیین نوشت ! »

• نویسنده موضوع Mr.Max
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 2,017
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
اصل یا فرع ؟ مسئله این است ...!
آخرین باری که تو ماه محرم به هیئت عزاداری رفتم برمیگرده به سن 12 سالگیم . یعنی حدودا 14 ساله که تو هیئت ها شرکت نمیکنم . نه به خاطر اینکه دین اسلام ، امام حسین (ع) ، حادثه ی عاشورا و...رو قبول ندارم . نه به این دلیل که تریپ روشنفکری برداشتم و میگم دین ، کشکه ! و نه از این جهت که ملحد و کافرم ! من ، فقط اون التهاب ِ حقیقی رو گم کردم ! و بعد از گذشت این همه سال ، هنوز پیداش نکردم . برای من پذیرش اینکه جایی بایستم ، نگاه و حرکت کنم که هیچ حس و اشتیاق و تمنای درونی همراهش نیست ، سخته ! نمیتونم محض خودنمایی ، ثوابِ ظاهری ، یا تماشای مدل جدید زنجیر زنی ، به هیئت برم ...! قفسه ی سینه ی من ، شونه های من ، سرِ من...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Mr.Max

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
شاگردی در لباس استاد ...!
حتما تا حالا بارها و بارها تو فضاهای مختلف با هم وطن هایی رو به رو شدین که دم از فرهنگ و تمدن غنیِ کشورمون میزنن. چنان از حکومت های گذشته ی ایران حرف میزنن که انگار خدا به صورت ویژه و مجزا ، ایرانی ها رو خلق و به کره زمین تقدیم کرد . وقت حرف زدن از فرهنگ که میرسه ، چنان بلند بلند صحبت میکنن و میگن ما آریایی هستیم و کوروش جد پاک و پارسیِ ماست که یکی ندونه و باهاشون زندگی نکرده باشه ، فکر میکنه باید هر روز به قصد بوسیدن دستشون ، جلوشون تعظیم کنه !
متاسفانه بعضی هامون هر اتفاقی که تو دنیا میفته، سینه رو میدیم جلو و با غرور میگیم " اینا تازه تونستن به این علم دست پیدا کنن؟...هه ! ایرانی ها که دوران باستان فلان چیز...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
پشت درهای بسته..!
تو دنیا ورزش های زیادی خلق شده که هر کدوم طرفدارهای خاص خودشو داره . تو ایران هم ورزش هایی مثل کشتی ، والیبال و فوتبال خیلی مورد توجه ی عموم هستن . بین این سه تا ، فوتبال بیشترین طرفدار رو داره و با برگزاری هر بازی فوتبال ، تعداد زیادی از مردم در حکم تماشاچی ایفای نقش میکنن . اوایل ، فوتبال ورزشی بود که بیشتر حالت سرگرمی داشت ، ولی امروز تو جهان ، فوتبال یه صنعت پول ساز محسوب میشه و حتی تو دانشگاه ها در رابطه با این رشته ، تدریس انجام میگیره ! ورود این ورزش به عرصه ی تجارت و علم نشون میده که در کنار بُعد سلامتی و تفریحی ، چقدر میتونه گستردگی پیدا کنه . فوتبال تو زمین چمن...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
من تهران را دوست دارم !!(1)

برداشت اول :

هوا به دلایل مختلفی ممکنِ آلوده بشه . ولی آلودگی هایی که تو کشور ما بیشتر اتفاق میفته ، یا بر اثر دود ماشین ها و کارخونه ها ایجاد میشه که نوعی آلودگی صنعتیِ و یا به خاطر مشکلاتی مثل هم جواری با بیابون ها و در نتیجه ورود ذرات گرد و خاک به جو به وجود میاد . هر دو نوع این آلودگی ها خطرناک و نگران کننده است و باید برای حل و یا حداقل بهبودشون چاره اندیشی کرد . ولی مسئله ی جالبی که تو کشور ما تا به حال بارها اتفاق افتاده ؛ تمرکز زیاد مسئولین روی آلودگی هوای تهران و بی توجهی نسبت به هوای خوزستانِ ! یکی از انواع توجه به این مسائل ، پوشش خبریِ که البته در رابطه با آلودگی تهران خیلی خوب انجام میشه...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
من تهران را دوست دارم!! (2)

برداشت سوم :

چندین سالِ که زاینده رود و دریاچه ی ارومیه به طرف نابودی حرکت میکنن . یه سری خبر کوتاه هر چند وقت یه بار در موردشون تو اخبار پخش میشه و بعدشم تمام ! مسئولین هم گاهی لطف (!) میکنن و یه سری برنامه ریزی برای احیا و بهبود شرایط این دو منبع آبی انجام میدن ، که اونم خیلی سریع جمع و جور میشه . این دو مورد ، شهری نیستن ... ملی ان ! و مثل هوا ، جزئی از طبیعت محسوب میشن . اگر به فرض کم توجهی به آلودگی هوای خوزستان و استان های مجاورش رو بذاریم به پای اینکه یه مسئله ی شهریِ و خب به مردم و مسئولینِ خودشون مربوطه ، قضیه ی زاینده رود و ارومیه رو نمیشه این...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
گُلهــــام !!
حتما تا حالا با ادمایی رو به رو شدین که به شکل یه عادت همیشگی ، در حال ایراد گرفتن از پوشش بقیه هستن . آدمایی که سعی میکنن با خرده گرفتن از بقیه ، دیگران رو باب سلیقه خودشون تربیت کنن و اجازه ی حرکت آزادانه به سلایق سایرین رو نمیدن . بعضی از این افراد بین مردم ما جز دسته ی مذهبیون هستن و دسته ای جز روشنفکر ها ( این عنوان هاییِ که بین مردم باب شده ) ! و هر دو دسته در ارتباط با مقوله ی پوشش ، واکنش ها و نظرات بعضا بامزه ای دارن !

چند سال پیش یکی از بازیگرهای خانوم ، برای تصاحب آروزهاش تصمیم میگیره ایران رو ترک کنه . شاید سقف ایران بال های اون رو برای پرواز می بست ، شاید شرایط فرهنگی ایران برای ادامه ی کارش...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
پولداری خر است !

از دوران ابتدایی تحصیل ، تو کتاب های مختلف سعی شده قبل از ورود به هر مسئله ای ، واژه ی کلیدی و هسته ای مبحث رو در قالب یه تعریف یک یا دو خطی به اشخاص بشناسونن . ولی آیا تا حالا کسی واژه "پولدار" رو براتون تعریف کرده ؟ تعریف ساده اش در حد یک جمله اس " پولدار کسی است که پول دارد ! " . البته که ما ادم ها، اشخاصی که تو حساب بانکیشون هزار تومن وجود داره رو با شخصی که تو هر حسابش ، صد میلیون موجوده رو متفاوت می دونیم و دسته اول رو " پولدار" محسوب نمی کنیم. پس شاید تعریف عامیانه تر پولداری جمله ی " پولدار کسی که -خیلی- پول دارد " باشه ! البته تو کشور خودمون میشه برای این واژه تعریف های دیگه ای هم ارائه داد و...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
علم ، ترجمه ی امیّد است !

این روزا به هر طرفی از جهان که نگاه می کنیم حرفی از بحران ، کمبود ، قطحی در آینده و هزار جور خبر منفی دیگه بر خورد می کنیم . مثل اینکه بشر از آینده ای که پیش رو داره می ترسه! از کمبود آب ، غذا ، اکسیژن و حتی خاک ، داره به خودش می لرزه ! یخ های قطب جنوب و شمال در اثر افزایش گرمای کره ی زمین در حال آب شدن هستن و در نتیجه احتمالش می ره که روزی خشکی ها ناپدید بشن . شهر ها دارن روز به روز آلوده تر می شن . باید از سوخت های فسیلی به صورت بهینه استفاده کرد چون ممکنه در آینده ای نزدیک برای همیشه تموم بشن . جنگ و خون ریزی ها در جهان ریشه کن نشده و هنوزم نقاطی از جهان درگیر جنگ ، خون ریزی و از دست دادن آرزوهاشون هستن ...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
می خواهمت، اما....

سال گذشته خبر جالبی در مورد یه ایستگاه قطار تو یکی از مناطق ژاپن خوندم . تو اون منطقه ی کوچیک، خط راه آهنی وجود داشت که در طول ۱۲سال، به خاطر یه دانش آموز دختر، به حیات خودش ادامه می داد. در حالی که دولت ژاپن خطوط ریلی دیگه ای ساخته بود که مردم می تونستن ازشون استفاده کنن و دلیلی برای باز بودن اون ایستگاه قطار وجود نداشت. اما وقتی مسئولین مطلع شدن که دختری از اون روستا، فقط از طریق اون قطار میتونه به مدرسش بره، به مدت ۱۲سال فقط و فقط به خاطر سوار شدن اون دانش آموز، تعطیل نشد و بعد از اتمام تحصیلات مدرسه ای دختر و رفتنش به دانشگاه، ایستگاه قطار برای همیشه درش بسته شد ...!!
ژاپن، بی شک پیشرفت هاش رو مدیون ارزش زیادیه که برای...

Mr.Max

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
70
پسندها
1,901
امتیازها
11,503
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
در من غولی نهفته است !

تا حالا با آدمی برخورد کردین که در حالت عادی وقتی داره صحبت می کنه ، انگار در حال داد زدنه ؟ با راننده ای که پشت چراغ قرمز مدام بوق رو فشار میده و فحش و بد و بیراه میگه چی ، برخورد داشتین ؟ دیدین به یه سری ها وقتی سلام میدی اینقدر با اخم و تخم جوابتو میدن انگار که برای کوبیدن تو صورتت دور خیز کردن ؟!

یه سوال بزرگ بارها تو ذهنم نقش بسته و بارها فکرمو مشغول کرده. " چرا بعضی هامون بی دلیل خشنیم ؟! " ایرانی ها به مهمان نوازی و خون گرمی و صمیمیت خیلی معروفن تو دنیا ، اما واقعا اگه یه نگاهی به کلِ بدنه ی جامعه بندازیم، می بینیم آنچنان با محبت هم نیستیم . لااقل نسبت به خودمون ایرانی ها زیاد مهر و محبت نشون نمی دیم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا